88

Анонимен

преди 3 месеца

до 85 - имаше едно видео как един репортер качен на танк "Чаланджър" говореше колко бил превъзходен при всякакви условия. По едно време танкът затъна във едно гьолче, и там си остана. ОНЯ обърна резбата и почна да говори че заради такъв терен танковете не вършели работа на украинците. Дойде друг танк да го тегли.

87

анонимен келеш

преди 3 месеца

кАпейките се правят,че не разбират защо ние от НАТО държиме тази война да продължи колкото се може по дълго:):):)Търсим максимален брой жертви от страна на Русия без такива от наша страна:):):)Нека станат руските жертви 500К па ше видим после какво ше се случи от границите на русия с Полша и Финландия:):):)И само кАпейки не плашете с разни ядрени апокалипсиси,защото и вие отивате на кино барабар с всичките ви братушки.Който си мисли,че Вовата щял да се скрие зад Урал не е наясно с военното дело:

86

Анонимен

преди 3 месеца

Западната техника е само една голяма реклама. За нищо не става, особено без нормално снабдяване. Не става за оръжие-чудо за некадърните бандеровци.

85

Анонимен

преди 3 месеца

66 - АМИ И ВИЕ НАПРАВИХТЕ ЛИ ПАРАДА ВЪВ МОСКВА, ВЪРНАХТЕ ЛИ КРИМ. МИСЛЕТЕ СИ ЗА ХАРКОВ И ОДЕСА ВЕЧЕ.

84

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 83. Шот да питаш.

83

Абе

преди 3 месеца

До Затъват Западните С който и танк да влезеш където не трябва, затъваш! Колкото по- тежък е танка, това става по- лесно. Механик- водача, ако е неопитен докато се усети ще легне на корпуса и веригите ще въртят във въздуха.

82

Анонимен

преди 3 месеца

До Фалафелов 82. Тя реалността не е като фантазията бе.

81

Фалафелов

преди 3 месеца

Докато друзята се продрискват от кеф заради 2-3 подбити абрамса, руските доброволци громят путинската гмеч в белгородската народна республика и курската джамахирия. Уж още вчера бяха избити до крак от смелите путиснки салдатики, а пък днес излизат вида с пленени путерасти, пуйлото кърши пръсти и се прави че нищо не става, в белгород затвориха търговски центрове , много хора се евакуират и крият по подвалите, абе всичко върви по план. Ура друзя!

80

Анонимен

преди 3 месеца

КЪВ 1 АБРАМС бе? - до вчера беха СТОПЕНИ 4 от тея варели.

79

Михал Груев

преди 3 месеца

До Груйо Михалов: По принцип си прав. Но каква реклама на западните танкове имаше преди да започнат да горят в Украйна. И наши пишман специалисти ги разправяха тези лакърдии: когато получат украинците съвременно Западно оръжие какви чудеса ще стават. Е, получиха ги.

78

нормално

преди 3 месеца

руснаците имат прости, но ефективни оръжия. Там характеристиките са това което са. Не като пише на усилвател - 200 вата, на който силата му е не по-вече от 20 вата...

77

Груйо Михалов

преди 3 месеца

Танковете са технология от Първата СВ , остарели са стават да се ползват срещу племена в Африка и Арабския свят...

76

До 72

преди 3 месеца

Е сега е по-различно без жици е иначе резултата е един и същ

75

Анонимен

преди 3 месеца

разбира се че няколко танка насред равно поле нямат шанс, в битка се комбират и действат заедно артилерия, ввс, танкове и пехота.

74

до Руската армия

преди 3 месеца

Колко квадратни километра разрушена от войната земя законно досега анексира Русия от Украйна след 2 години война и утре в тези територии на изборите в Русия ще се гласува?

73

Анонимен

преди 3 месеца

хахаха танка бил "деактивиран". Нещастници руснаците деактивираха 500 хиляди укронацисти в 10 хиляди единици натовска фашистка тенекия!

72

Руската армия

преди 3 месеца

Разби всякакви натовски оръжия от 40 държави!Украйна стана гробище за западен скрап..

71

Анонимен

преди 3 месеца

В казармата бях "противотанков взвод".Учихме да стреляме с ПТУРК/ПТУРС - противо-танков управляем ракетен комплекс/снаряд. Един път чета във в-к Българска армия за нов френски ПТУРК и си викам - "брех, че то кажи речи като нашето, а нашето бе старо" ;) Принципа е *** - екипа е от 3ма души и носите едно като триножник. Целта е да стреляте по танка и веднага да се махнете от там. А снаряда се управлява по жичка с която е свързан със тринужника и единия от вас го управлява с 2 ръчки за посоките

70

Така е, но...

преди 3 месеца

До Задремал: По време на специалната операция на САЩ в Ирак и Сирия за жертви изобщо не се говореше. По-точно, според западната пропаганда жертви сред мирното население имаше само в Алепо, който беше превзет от правителствената армия с подкрепата на руски части. А в Ракка, която беше срината до основи с американски бомбардировки жертвите някак си бяха изчезнали. И в Украйна е същото. Украинската армия обстрелва жилищни квартали в Донбас далеч от фронтовата линия, а жертви сред населението няма.

69

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 68. Нещо пак не ти се получи.