64

Анонимен

преди 3 месеца

А някой чувал ли е за украински композитори, украински художници, писатели и други представители на "украинското" изкуство на "държавата" Украйна?

63

Анонимен

преди 3 месеца

С треторазряден КГБ шпион дето 20 годинки се е вкопчил в Кремъл как да партнираш? Пращаш им ракети и дронове по кратуните това е решението с рaшистaнците.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Споко, СССР рухна, значи и Русия ще рухне.

61

Анонимен

преди 3 месеца

43 разучи как се появява думичката bistro (бистро) тип заведение за бързо хранене и ше разбереш

60

Анонимен

преди 3 месеца

Отвратителни нагло-сакски куччета. Жужака им предложи партньорство през 2001-2002. Русия призна поражението в Студената война и просто искаше партньорство с Нато. Жужи им предложи дори Русия да влезе в Нато. Да градят заедно мира. Отказаха му нео-колониалните иддиоти. Не искат. Защото винаги са искали да имат васали и колонии. Никога не са приемали другите за равни. Винаги те да са отгоре, другите да са отдолу. Особено пък с Русия, която те мразят и ненавиждат. Ясни са нещата.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Представям си идеалният свят- разделена държава между русофили (бачкотещи бедняци бачкери, съществуващи благодарение на западните компании, техника и евроатланизма) и евроатлантици (програмисти, лекари, зъболекари). Ивицата Газа и Израел. САЩ и Мексико. Да продължаваме ли?! Няма смисъл. Русофилите ще сте СЛУГИ на нас, хитрите програмисти евроатлантици, ДО ЖИВОТ! Недейте да знаете много, че на работа снишената главица не смеете да вдигнете, а на протести сте 20 човека.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Жiнките мобилизираха ли?

57

Токмаков

преди 3 месеца

Добър стратег. до края на годината премахват визите за САЩ. Ще доживеем да видим свободния свят.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Споко, Монголската империя падна, значи и Путин ще падне, а ние ще делим после Русия.

55

Анонимен

преди 3 месеца

А бе, някой виждал ли е украинска монета от преди 1991г, изобщо някаква парична единица на "държавата" Украйна от преди 1991?

54

Анонимен

преди 3 месеца

до 47 Кравар, не се казва киевска украйна а КИЕВСКА РУС създадена 882-ра година. Понял Кравар?

53

Чети историята

преди 3 месеца

До до 44: Украйна е създадена като държава в състава на СССР. До тогава такава държава не е имало. През 1653 г. хетманът на Запорожката армия Богдан Хмелницки изпраща посолство в Москва при цар Алексей Михайлович, състоящо се от военен старшина Григорий Гуляницки и военен писар Иван Виховски с другари, с молба да приеме цялата Малорусия и Запорожката армия във вечно твърдо владение, гражданство и покровителство. За никаква Украйна тук не става дума. Когато стават покрайнина на Русия тогава.

52

Анонимен

преди 3 месеца

"Бедняк, когато Киевска Украйна е съществувала"................Никога не е същесвтвувала държава на име Киевска Украйна.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Той Елцин работеше добре със Запада, но после дойде Късия който се е заел със задачата да няма такава държава Русия.

50

на 10та степен

преди 3 месеца

А във френския парламент нежният премиер размахвайки френетично ръчички и с обезумял поглед вика, че една победа на Русия ще бъде катаклизъм за покупателната способност на францетата, инфлация при храните на 10та степен, експлодиране цените на енергията на 10та степен, като подчерта, че "говорим за защита на Украйна, без да водим война с Русия". Хе-хе хе-хе, голем смех бате. t . me/Za_PraVda/33216 (а в България на коя степен, или няма степен, скача на експонента)

49

До до 39

преди 3 месеца

Монголия е имала по-голяма територия! Виж и сега територията и населението!

48

до 46

преди 3 месеца

ами ЮдеюСемитите Поробили САЩ преди около 100 години - винаги са Искали това - бялата раса да се самоунищожи!

47

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

Дори и в САЩ вече разбират, че Украйна не може да спечели война с Русия. Чакаме Тръмп. Той ще отреже парите за Украйна и ще каже на Урсула, Барозу и дружинката им: "Щом искате войната в Украйна да продължи, плащайте вие за това". И всичко ще си дойде на мястото. А войната ще свърши.

46

до 44

преди 3 месеца

Бедняк, когато Киевска Украйна е съществувала, монголоидите ти в Масква, които ти откраднаха азбуката, златото и ти изнесоха държавата, не са съществували дори.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Жалко че белите хора се избиват по между си при настъпващия враг Китай,Индия,Арабите,Африка, Хутите,