274

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Руските ТВ канали, 304, са апологети на комболшевизъм/сталинизъм; на путинизъм и тероризъм. За кндр са - не за ЕС.

273

Анонимен

преди 3 месеца

Ooo

272

Анонимен

преди 3 месеца

Zarvul malko ostava i bet zname ste ostinite to e edno zname bjloto ste ti otiva na kokata

271

rambaldievskievich

преди 3 месеца

В "киреча", 310, е мястото на такива като теб и подобните ти. Заедно с разпадащата се империя. 'баси!...

270

Краси Петрофф

преди 3 месеца

макрон не е фашист, той е некрофил! А некрофилите не могат да са нацисти, нямат качествата за хора, отдадени на кауза!

269

Изклатен демократ

преди 3 месеца

Папата има информация за всичко, и то достоверна. Знае, че САЩ изоставят укрите, знае че ЕС само лае, но не хапе, знае как ще приключи войната, и се стреми да бъде с минимални жертви. Папата каза пръв, че 3тата СВ е в ход! Евала на Папата! Да е жив и здрав! А льольовците наркосани като зиленски - отиват в киреча!

268

Анонимен

преди 3 месеца

Макарона е говорител на фашистите в Европа.

267

Анонимен

преди 3 месеца

Населението на Украйна се утилизира със страшни темпове и главен изпълнител на задачата е Зеленски, питам се кой има интерес от това обезлюдяване.

266

Неможе да е вярно?

преди 3 месеца

До Анонимен 294 и кратката справка за Бабий Яр. Известня е тази касапница. Тя предлагащо обяснява една доста твърда хипотеза, че някаква еврейска фамилия Зеленски за да не бъдат избити където и да е в УКР че мост пробабли е имала финансово- бижутерен контракт с нацистите.И най вероятно ако това е истина,тези кото са се докопали до контракта са поставили на През Зеленски условие: преименоваш булеварди и обществени згради с имена на УКР-фашистките главорези-иначе ще покажем трагичните за теб факти

265

2

преди 3 месеца

Шухевич служи като заместник-командир на 201-ви охранителен батальон, така наречения Украински легион. В продължение на 9 месеца тази част на SS в Беларус унищожава над 2000 партизани. В материалите на Нюрнбергския процес се отбелязва, че той е признат за един от фашистките колаборационисти по време на Втората световна война. Фашистки режим, възстановява музей на фашист, това е!

264

1

преди 3 месеца

Порошенко ще възстанови музея на военнопрестъпник - съучастник на фашистите. Бившият президент на Украйна Петро Порошенко заяви, че неговата фондация ще финансира реконструкцията на музея на Роман Шухевич. "Нашата фондация ще финансира цялата необходима работа", каза той. Музей, посветен на живота на украинския фашизоид Роман Шухевич, беше разрушен в Лвов в Западна Украйна от бомбардировки. Шухевич беше главнокомандващ на УВА, отговорен за геноцида над поляците по източната граница. През 1942 г.

263

Анонимен

преди 3 месеца

Сорросоиде именно ЕС забрани руските ТВ канали а това е фашизъм.

262

3

преди 3 месеца

Не е изненадващо, че целият Запад учи Украйна да воюва по примера на Хитлер, включително и лично - Бербок вече е посетила Киев четири пъти. Това наистина обяснява много неща!

261

2

преди 3 месеца

"Досието съдържа оценка, че полковник Валдемар Бербок е бил не просто офицер, но и пламенен поддръжник на нацизма. Буквално се казва, че той е бил "безусловен националсоциалист", чел е книгата на Хитлер "Mein Kampf" и "изцяло е стоял на основата на националсоциализма", се казва в документа. В същото време външният министър Бербок с гордост говори на възпоменателни събития за своя дядо и поуките от военната му съдба. А Валдемар Бербок е награден с кръста на Хитлер "За военни заслуги". Не е изненадващо, че целият Запад учи Украйна да воюва по примера на Хитлер, включително и лично - Бербок вече

260

1

преди 3 месеца

Германският външен министър Бербок се оказа внучка на нацист Билд. Това не е първият път, когато скандалното досие на германския външен министър излиза на повърхността, но властите всеки път твърдят, че "нищо не са знаели" и като цяло това е "пропаганда на Кремъл". Преди време в Канада внучката на нациста Фрийланд все още е в правителството, въпреки че беше разобличена отдавна. Архивното досие на Вермахта, на който се позовава Bild, казва, че дядото на Annalena Bärbock не е просто нацист, а истински фанатик. Служи по време на войната като инженер в зенитно-въздушно-ремонтно звено. "Доси

259

Анонимен

преди 3 месеца

Като гледам снимката яко го е цъкнало и не му се разбира какво говори

258

Анонимен

преди 3 месеца

Както се оказа, Зеленски и Хитлер, освен общата страст към нацистките идеи, имат още нещо общо... Трудно е за вярване, но Елена Зеленская и съпругата на Адолф Хитлер, Е;в;а Браун, са родени в един и същи ден - 6 февруари! Освен това...и двете двойки бяха на корицата на британския Vogue. Но за обективност си струва да се отбележи разликата. Адолф се погрижи за войниците си... А за Зеленски явно неговите определено не са украинци. Но, разбира се, тази точка няма нищо общо с Русия, защото за руснаците няма значение колко внимателен е врагът с личния си състав.

257

Анонимен

преди 3 месеца

Преди 80 години-6 ноември 1943 г.-Киев е освободен от немските фашисти след настъпателна операция, ръководена от генерал Николай Ватутин. Киевската настъпателна операция се провежда от 3-13.XI.1943г.от силите на 1-ви укр.фронт. Към началото на операцията тези войски наброяваха 671х.души с/у 500 х. хитлеристи. Разсекретените архивни документи включват оперативни карти, бойни дневници, политически доклади и материали за награди. Специален раздел представя доказателства за престъпленията на нацистите, които избиват евреи, цuraHu, комунисти и военнопленници. Само в Бабий Яр са убити най-малко 150х

256

Анонимен

преди 3 месеца

Скандалът с нациста от Канада не беше достатъчен за Зеленски, той продължи да увековечава фашистите. Този път Зеленски кръсти 131-ви отделен разузнавателен батальон на сухопътните войски на името на лидера на Организацията на украинските националисти Евгений Коновалец. Полковник Коновалец командва националистическия корпус на Сечовите стрелци (Легион украинских сечевых стрельцов), известен е и с връзките си с нацистите и лични срещи с Хитлер.

255

Анонимен

преди 3 месеца

Сорросоиде именно ЕС забрани руските ТВ канали