32

Анонимен

преди 3 месеца

удобно пропускате ,че става въпроса за група от 11 брадати мигранти докарани от Денков над български ученик в центъра на София.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Бой на почивки в районното за биячите от и3paждане и няма да се излагаме повече така

30

Анонимен

преди 3 месеца

Ц.ърни ли сабили като Риши Сунак :)))

29

Анти Дофтор

преди 3 месеца

Дофторята, за да лапат кинти домъкнаха студенти от Англия;))) Само, че тва не са енгилизери, оти те там си имат де да учат тва, а натурализираните енгилизери, индийци и пакита. Пловдив и той е пълен с такива пакита, които си имат псотроениз а целта общежития. Ама то в общежитие са не стои;))) Пакито иска са разходи некъде, кръвта му бушува;))) Аи да го топне, иска. МВР-то, както винаги са еничари и антибългари, те ще пазат пакитата от нас!

28

Факт

преди 3 месеца

Ситуацията от Европа се повтаря и у нас,власта крие и прикрива престъпленията на бежанците.Народа трябва сам да се бори с хуните.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Братушките идат ! Скоро тия чуждестранните, ще бъдат минало!

26

влади въргала

преди 3 месеца

Българските девойки са се ориентирали бързо и са се лепнали за паралиите с UK паспорти но това не се е харесало на родните дpишльoвци и е станало въргал

25

Анонимен

преди 3 месеца

Чуждестранна група??? Алооо тва са примитивни бадуби!!!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Нещата лека полека си отиват към бой. Арабите май не са наясно, че ние в БГ не страдаме от излишна политкоректност както наплашените германци. Един *** стомничка, два пъти стомничка и накрая ще има масови погроми и палежи на общежития. Полицията няма да успее да ги защити от гибелния гняв на българите.

23

Негър Скиор

преди 3 месеца

Милиционерите за нищо Не стават. Трябва да се закрият. Мързеливи, слабограмотни , без трудови навици ............ обаче с много претенции. Закривай.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Млади мъже били нападнали група студенти от пакистански произход??? Да, ама по други сайтове пише, че причината пак е била момиче! Къде е писано, че нашите момичета са законна плячка, която им се полага само защото са мюсли?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Стискам палци всичкото русофилско племе да бъде изселено в Сибир с еднопосочен билет, Европа има нужда от трайно прочистване от русофили

20

Ана

преди 3 месеца

Така ще е - хората не разчитат на мвр, то спинка , арабесите трябва да са наясно, че булгарските мъже няма да ги гледат как им опипват жените, не са германци или поне малко австрийци. Боят изгражда, ще го научат.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Стискам палци на Алтернатива за Германия и на ЛьоПен да вземат максимално много власт на изборите. Европа има нужда от сериозно преразглеждане на мигрантските си политики.

18

Анонимен

преди 3 месеца

По Витошка е пълно с камери. Как така все още търсят, но не намират!? За битите пакистанци веднага се задействаха, а битите българи - кучета ги яли! Пак се докарваме пред посолството, а българските граждани могат да чакат от умрял писмо! Всички тези цветнокожи трябва да бъдат изгонени! Нямат място у нас! Не ги искаме! Да си пътуват към родните страни!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Дошли от Перник група момичета по Витошка да се разходят. Тея ги погледнали косо и не им дали път и перничанки ги наплескали. Аре, кой от къде е, но София е предградие на Перник.

16

Ей,ми$$ир Пепи!

преди 3 месеца

За чуждите,мигрантите и гь3а си дадохте,а за битите български деца от престъпната група в центъра на София мълчите като на е 6 ани!!! И не са младежи а 12-13 годишни деца,ми$$ирчо! И после ре8ете защо хората подкрепяли крайни организации като Атака и Възраждане! Щото превърнахте държавата в хранилка за некадьрници и НПО-та! И вие т нар джурнаГлисти имате най-голяма вина за това!!! Утре и на вас може да ви се случи,когато излезете извън жълтите павета и се сблъскате с реалността! Жалки сте!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Сега Пакистан ще ни обяви война заради изцепките на Костя

14

Брей!

преди 3 месеца

Никаква полиция не се вясва, когато 11 арабели пребиват непълнолетно българче, опитало се да защити българска девойка не от заяждане, а от грубо, нагло, безсрамно сексуално посегателство в центъра на София! Но щом пакистанци ядат бой, веднага полицията търчи да разследва. Имало е причина пакистанците да бъдат озаптявани.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Шкембе войводата е отслабнал 40 килограма и почнаха безобразията.