251

Анонимен

преди 3 месеца

До 203 земеделеца, дето живее с крави и кравари. Да те питам, въоръжени с калашници, град, бук и танкове ТОВА за теб мирно население ли е? И кой ги въоръжи,м? Ако в твоята родина град петербург се въоръжи и отцепи дали москва ще ги чака да цъфнат налъмите или ще ги почне без да пита? Мислиш ли с тая глава? Намери си истинска работа, ще ревеш за пенсия след време.

250

Българин

преди 3 месеца

Напред с братска Русия!

249

Анонимен

преди 3 месеца

262 укропитек пак същите опорки, скучен си. Русия е гарант нато не. Война няма, има операция. Азовци и бандери държава не правят. Беларус и Русия същетвуват в съюзна държава от 20 години. На теб ти спуснаха да плюеш Беларус наскоро понеже не знаеше. Имаше опорки че видиш ли ей сега Беларус щял да напада Русия. Е там майдан не стана. Лошо ви се пише на грантаджиите.

248

бай Ставрин

преди 3 месеца

"Това какво е:?" - "Шампоан." - "Ми тука?" - "Ко?!" - "Има катеричок!!!" - "Ми има ми..." - "Ше къпеш катеричока в т'ва студено време?!" - "Ma къ шъ къпа катеричока бъ бааабоооо, това е шампоан! Има катеричок!" - "Маай шъ простудиш катеричока мaaaa.. вай вай вай!"

247

бай Братчед

преди 3 месеца

"Това какво е:?" - "Шампоан." - "Ми тука?" - "Ко?!" - "Има кон!!!" - "Ми има ми..." - "Ше къпеш коня в т'ва студено време?!" - "Ma къ шъ къпа коня бъ бааабоооо, това е шампоан! Има кон!" - "Маай шъ простудиш коня мaaaa.. вай вай вай!"

246

Анонимен

преди 3 месеца

Не се карайте чада, а елате при майка си България. Тя ви е родила,като ви е дала четмо, писмо и познание за истинският Бог. Иначе и сега да говорите на полски, татарски и угрофински и да се кланяте на папата и на бълнуванията побърканият бедуин.

245

??

преди 3 месеца

Същата държава подписала Меморандума в Будапеща???

244

Анонимен

преди 3 месеца

257 пречи ти вакуума в главата. На укропитешки няма поговорка Язык до Киева доведет. Тя е руска.

243

Бай Медвед

преди 3 месеца

Тоя или току-що се е събудил след няколкодневен запой, или леко е започнало да му се просветлява съзнанието след четерите магистралки белу. Или пък кой знае, може да пише сценарий за някакъв научнофантастичен филм...

242

Анонимен

преди 3 месеца

Либерастан местан, както казах, не знаеш кой пол си, днеска си мъж, утре жена, вдругиден си с клоака нещо средно. Освен това като ти пуснат грант и ставаш кришнар, после ставаш веган и се въргаляш по паветата после ставаш зелен и от много зеленина правиш такъв бокллук с друсалките си че изведнъж ставаш и пасив агресив яд те е на историята понеже е нещо стабилно и се криеш по коментари и правиш салта тролската

241

bukow

преди 3 месеца

Е щом Украйна е Руzzzzия, кво пречи Русия да е Украйна. То по тая пиянска логика на хипофизните джуджете утре Ергоган със същия успех.....ще каже Булгария е Турция. И....

240

Анонимен

преди 3 месеца

"Koй kвoт' cи xвaнe, нeroвo cи e!" Динko oт Ямбол

239

Крайна

преди 3 месеца

Крайна няма никакъв шанс срещу Москва, столицата няма да прости на разбунтувалата се провинция. Смъртни наказания, както е било през вековете очакват тези краишници, които решиха подтиквани от Запада да вдигнат ръка срещу Москва.

238

Заспала П. Ка

преди 3 месеца

Преди тази част на Украйна да стане РУZZKAТЯ е била Българска управлявана от Български Ханове Нещастен..а л ..... Ик СПРИ ДА КЪРКАШ НЕ ЧЕ МИ ПУКА ЗА УКРАЙНЦИТЕ

237

Бaй Kypти

преди 3 месеца

Цъцъцъ... E твa e щe...

236

Анонимен

преди 3 месеца

Либерастан се задрискал за наказания, само че не знае кой пол е и решил да го сменя. Меркел е по ниска а Оланд е колкото Путин. По принцип това няма значение.

235

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя е наказан от Бог, както и Путин. Недорасли са, хипофизни джyджета. Мъж под 175 см не е нормално развит, вкл и умствено.

234

Анонимен

преди 3 месеца

242 сиедесе и желев и американското посолство не са съгласни с теб и ще ти опъват ушите и няма да получиш гранта. Македония е даже северна, защото е част от северноатлантическият алианс и официални езици са македонският и албанският. Българският не е благодарение на сиедесе герб ппдб и така нататък атлантици и грантаджиите им като теб.

233

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Медведев е неофициалния говорител на Русия. Няма случайно подхвърлени думи или изрази. Има послания. За тези, които имат уши да чуят.

232

Павел

преди 3 месеца

Тоя така и не изтрезня...