214

Наблюдател

преди 3 месеца

Както си имаме дата за Гей-парад, така ще си имаме и дата , всички питомци на Путин и Митрофанова да се съберат на едно място! Полага им се ! Нека се подмокрят от възторг, колко е велик военнопрестъпникът от Кремъл! Общата диагноза ги обединява... чуждопоклоничество, прикрито с маската на "патриотизъм"! Всички си ги знаем що за стока са!

213

?!?

преди 3 месеца

Днес беше ден в който русофилите празнувах и се радваха на разделението на нацията.

212

Да се знае!

преди 3 месеца

Руската армия се бие срещу българите в Добруджа по време на Първата световна война!

211

Анонимен

преди 3 месеца

До БългаринРусия никога не е насъсквала някой срещу нас.Сърбия беше подтикната от Австро-Унгария и това се знае, не лъжи! Русия беше ЗА съединението и всеячески го подпомагаше вкл финансово. А в междусъюзническата война напада България, ако си спомняш по история по заповед на Фердинанд. В Добруджа Русия нахлува, защото България й обявява война.Русия винаги е гледала за българските интереси.

210

Анонимен

преди 3 месеца

Абе Васко Ухото що не дойде на Шипка да сваля руски знамена.Май и иначе гостоприемния му пърделник щеше да се озори тогава.

209

Да се знае!

преди 3 месеца

Русия активно е насърчила тайния сговор между Сърбия и Гърция срещу България през 1913 г., след който страната ни губи огромната част от освободените си земи.

208

Да се знае!

преди 3 месеца

Русия е била против Съединението и на страната на Сърбия в последвалата сръбско-българска война!

207

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е че сме неблагодарно племе. Русия сто пъти ще се разпадне, задето ни е освободила. Поне и другите народи да знаят, че само за роби ставаме.

206

Анонимен

преди 3 месеца

Речите на Президента днес бяха категорични ! Никаква смяна на националния празник, никакво преклонение пред лаиците на антибълтарска основа. Браво !Президентът днес защити Родината ни !

205

Българин

преди 3 месеца

Дали Русия е искала да има голяма България, може най-лесно да се разбере от последвалите събития... Съединението/ Русия е била против/, сръбско-българската война/Русия е насъскала Сърбия да ни нападне/, междусъюзническата война/ Руският император кара Румъния да ни нападне в гръб/, ПСВ /Русия нахлува в Добруджа, и така до окупацията 1944 година, когато Русия ни натриса "македонска " нация и език...Та къде видяхте желанието на Русия , за Велика България ?

204

Анонимен

преди 3 месеца

Днес категорично беше доказано,че датата 3-ти март не разединява,а обединява нацията.Целият народ празнуваше на Шипка и по площадите.А за някакъв си половин файтон пъпчиви наркозависими третополови жълтопаважни пубери,истерясващи дълбоко скрити в мишините си няма никакъв смисъл да говорим.

203

Анонимен

преди 3 месеца

До До ИстинатаЩото щяха да го бият !

202

Вечната благодарност

преди 3 месеца

Съвременните поколения българи не дължат нищо на връстниците си в Русия. Сегашните българи са в дълг единствено пред собствените си деди и прадеди, чиито имена и дела са в пъти по-малко увековечени в сравнение с невижданото никъде по света, освен в България, изобилие от паметници и имена на улици и площади, посветени на дейци на Руската империя.

201

Анонимен

преди 3 месеца

Крадев никога не е прав! Той е ляв.

200

Българин

преди 3 месеца

Радев беше прав този път - Освобожденито осмисля саможертвата на Левски, Ботев, Раковски, хилядите загинали и заклани в Априлското въстание. На който не му изнася, да слага феса и да се изнася.

199

Анонимен

преди 3 месеца

И преди и сега Западът се е опитвал да ни унищожи и само и единствено Русия се е противопоставяла. Например след Освобождението от турско робство Англия е организирала турски чети в Родопите, а Германия е започнала да финансира Турция за нова война срещу Русия.

198

Анонимен

преди 3 месеца

Честит НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ.Днес българският народ категорично показа на шепата самозванци,назначени от ПосолствоТО,какво мисли за датата 3-ти март.Мисирките от "националните" медии цял ден не знаеха къде се намират.По никакъв начин не успяха да скрият океанът от хора,празнуващи Освобождението на България от турско робство,както и гордо веещите се български и руски знамена.

197

Четете

преди 3 месеца

Руската империя се е разширявала под мотото Освобождавай и владей!. Тази стратегия датира още от времената на Екатерина Велика, когато освободеното от османска протекция ханство на кримските татари след няколко години независимост е окончателно придърпано от Санкт Петербург. Малко по-късно същата съдба застига Грузия, освободена от иранска зависимост.

196

Анонимен

преди 3 месеца

"Ва Берлинският конгрес руската дипломация се съгласява да бъдат орязани земите на новата Българска държава - просто защото не желае да остави на Балканите голяма и силна държава под западна протекция." ---- Ако се е съгласила, значи някой е поставил пред нея това условие. Би ли ни осветлил кой/кои са го поставили? И защо?

195

Анонимен

преди 3 месеца

До То е ясноРусия на нищо не се съгласява, а самите западни държави орязват земите ни, както и в момента Германия и Франция се опитват да ни разделят и насъскат, за да откъснат територии от днешна България.