168

Анонимен

преди 3 месеца

Забравете, че няма да се случи - Великобритания подготвя всичките си 300 ядрени бойни глави за изстрелване.

167

До 165

преди 3 месеца

Що не са сети 2015 когато умираха бесарабските българи от глад, благодарение на нацистите от Азов и сие

166

Бай Дрън

преди 3 месеца

Тия сравнения с алчността на Хитлер подхождат повече на САЩ. От алчност заграбиха Източна Европа, насочиха се и към Азия.

165

Анонимен

преди 3 месеца

При лъчева болест кожата се смъква, както змиите си сменят кожата, сещате ли се. Вие ще имате златната възможност да го наблюдавате, включително за децата, внуците, майките, бащите и всичките ви роднини и приятели, каквито имате и нямате >>))

164

Анонимен

преди 3 месеца

Кратко и ясно,на който джендъроиден натовец му стиска,да заповяда.Ама не вярвам да има желаещи.

163

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално да се изпратят български войски, в окупираните територии живеят над 50 хиляди етнически българи подложени на ежедневен тормоз от кадировските глааворези, а и нашата армия е професионална, тези хора това работят и са задължени да изпълняват подобни мисии, а не само да клечат пред банкоматите

162

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да дойдат един милион гладни севернокорейски войски на полската граница и запада ще кротне притихнал.

161

Анонимен

преди 3 месеца

То ясно, че ще е с/у НАТО, но вие с една Украйна не може да се справите па тръгнал да плаши.

160

Бай Дрън

преди 3 месеца

Да, видяхме, голям резил за Абрамсите и Патриотите. Макрон затова е толкова ербап, вече няма с какво Украинската армия да се противопостави на многообразието в руското нападателно оръжие.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Погледнато реално НАТО е организация на САЩ. Сега ако франция реши че иска да се включи във войната тогава САЩ могат да решат да не помагат на франция.... Е франция има някакви ядрени сили но със сигурност не биха могли да унищожат русия. А русия може да унищожи света няколко пъти да не говорим за територията която има франция. Макрон не е луд, просто търси изява, някой да му спомене името.

158

Късата памет

преди 3 месеца

Как се повтаря историята. Германия загуби ПСВ, после Хитлер взе властта и реши че трябва да си върне загубеното. В началото Хитлер заграби дребни територии, но стана алчен когато видя че няма реакция. СССР загуби студената война, после Путин взе властта и реши да си върне загубеното. Путин заграби части от Молдова, Грузия и Украйна, като видя, че запада спи стана алчен. Продължението го знаем

157

Анонимен

преди 3 месеца

До 144 . Хубаво да си продаваме апартаментите , но ако си забелязал няма купувачи , трябва на безценица да ги даваме .Иначе за балкана съм съгласен , поне рекички с вода има .

156

Анонимен

преди 3 месеца

Другари, не се препирайте излишно, всичките ви близки ще измрат, и без това гените ви са лоши и не трябва да се предават нататък.

155

Анонимен

преди 3 месеца

В Европа почне ли нова война, може да кажете довиждане на света :)))

154

Анонимен

преди 3 месеца

От БСП искат спешно изслушване на Денков в парламента, заради заявлението му, че България е в готовност да сключи двустранно споразумение за сигурност с Украйна и дали това не е свързано с изпращане на български войски. Пак казвам, НАТО като цяло няма да изпрати войски, това ще направят отделните държави-членки и явно ние ще се от първите.

153

Анонимен

преди 3 месеца

Руските дребни чиновници бягат поголовно от Москва, не им се умира за джуджака ахахахахахахах ))))))

152

Анонимен

преди 3 месеца

Кратко и ясно, като за първолаци, с какъвто акъл са парашутистите-марионетки, спуснати от Козяк в НС и МС - не дразнете лъва, когато не ви закача. Национално предателство е натикването на България в чуждата война! Толкова тежко, че реве за връщане на смъртното наказание.

151

Бай Дрън

преди 3 месеца

Ние сме първи за изпращане на еойски. Имаме си и малка армия, готова веднага за подвизи- Ники, Шиши, Боби, Кирето и Асенча. Давайте, какво чакате, да се отърваме по-бързо от тях.

150

Анонимен

преди 3 месеца

Значи Путин звънва на китаеца за подкрепа .Китаеца му обешава само малки мобилни групи за помош от по 10 милиона души

149

До146

преди 3 месеца

Ами да предположим че Китай помогне на Русия и Северна Корея нали ти ще си изпържен