137

Право в десетката

преди 6 месеца

"ама да печелиш от снаряд или танк който ще се взриви след две седмици на фронта е като да правиш набирания на дръжките на тенджера която е нахлупена на главата ти". Така е ама русофилите не вярват. Живеят в розовия си *** свят, в който Русия е велика сила и друго не искат да чуят!

136

Анонимен

преди 6 месеца

Запада трябва да продължи подкрепата си колкото може по-дълго. Империята на злото е пред фалит, без значение какво обясняват копейките, всички знаем как стоят нещата там, лъжи и пропаганда, докато гладуват и студуват като кучета. Великана на глинени крака скоро ще рухне, точно както беше ссср, запада ги спасяваше от глад докато руснаците се мислеха за най-великите, после и ссср умря.

135

Анонимен

преди 6 месеца

колкото и да го подпират изправен тоя труб, няма да оживее и след 100 години

134

Синго Икономисто

преди 6 месеца

Икономиката на русия затъва. Тъй наречения растеж е за сметка на военното производство, ама да печелиш от снаряд или танк който ще се взриви след две седмици на фронта е като да правиш набирания на дръжките на тенджера която е нахлупена на главата ти. Всъщност реалния растеж през 2023 е за сметка на големите приходи от въглеводороди през 2022, част от които се похарчиха през първата половина на 23та. Растежа реално приключи през юни 2023та, след това има застой, а сега ще тръгне и надолу.

133

Христо Христов

преди 6 месеца

Мобилизацията е крайно нужна на България, за да се изчисти от милионите евроатлантически про'с'таци. Няма значение дали са мъже или жени, млади или стари. ВСЕКИ гласувал за ЕС и НАТО трябва да заминава на фронта.

132

82-ОМБР

преди 6 месеца

Населението на русия не е редуцирано цели 80г. Дойде време за това!

131

Анонимен

преди 6 месеца

Звучи като заплаха. Тези плашат ли ни?

130

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилчета, и вие сте натовчета и ЕС граждани ако не знаете муахахххах. От 17 години сме в ЕС и от 20 в НАТО? Не сте ли разбрали още хахахахах?!

129

Христо Христов

преди 6 месеца

До 211 "Разпускането на фашисткия ЕС става най-неотложната задача пред европейските народи, ако искат да живеят в мир." - евроатлантическа българия не иска мир, а да служи на ЕС и НАТО. 85% гласуват за това. Дано има мобилизация и да бъдат пратени на фронта!

128

82-ОМБР

преди 6 месеца

До 219 Нямаме нищо против! Даже се борим за това!

127

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците са изклали ранените украинци в Авдеевка, озверени от многократно повечето жертви дадени от тях спрямо украинските!

126

82-ОМБР

преди 6 месеца

Колективния запад го набива колективно на русия му-ха-хааа

125

Анонимен

преди 6 месеца

ЕСЕС ще ни вкарат в нова война. Честито.

124

Натовчета,

преди 6 месеца

Кажете как ще воювате срещу 85% от света? И кумирът ви Хитлер така си мислеше и после знаете какво се случи. Ясно е, че сте неграмотни, но това инфантилно поведение е опасно за вас самите преди всичко. Ако толкова сте кръвожадни, отидете на фронта, както направи една уфсъ от сектор "Б" - тя там си и загина, но поне имаше доблестта да отиде, а вие само квичите по форумите. Мир трябва, а не - война, гадове

123

БГ ДЕМОКРАЦИЯ

преди 6 месеца

Тук е интересното за Посоката на нашите "Истински" Медии- --ТЕ 2 години ни убеждаваха че украинската армия побеждава и ще влезе всеки момент в Москва-- ТА СЕГА МИ Е ИНТЕРЕСНО--КАКВА 'ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЯТ" КАК ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ ТОВА СРАМНО ПОЛОЖЕНИЕ-НАЛИ СА 'НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ" ?? ХАХАХАХ--Къде са нейски--Шаламанов--Паси Инджов и десетките журналисти политици и водещи ?? Кога ще има затвор за хора които лъжат и манипулират Обществото?? Това не е ли Медиина Измама ??

122

СВО е

преди 6 месеца

Нито Русия нито Украйна са си обявили война....

121

Meanwhile in Rasha

преди 6 месеца

Блатното джудже току що си би инжекцийка с ботокс и още 3 спринцовки успокоителни, че без медикаменти не може да изкара деня.

120

Анонимен

преди 6 месеца

Пратете и нашите русофили в мада им раша, не да ми коментират тук по сайтовете. Така ще намали заразата в страната ни

119

Анонимен

преди 6 месеца

Разпускането на фашисткия ЕС става най-неотложната задача пред европейските народи, ако искат да живеят в мир.

118

САЩ пося смърт

преди 6 месеца

Войната я започна САЩ през 2013 г. по две направления - Сирия и Украйна. Разговорът между Виктория Нюланд и Джефри Пят е истински. По указание на ЦРУ фашисткият киевски режим се оттегли от Куликово поле в Одеса, за да бъде извършено клането - има го в докладите на ООН, но те вече не са политкоректни и е забранено да се споменават