50

до 38

преди 15 години

подкрепян напълно 38. иначе Бб каза, че е грешка начинът по който са осъществили възродителния процес, а иначе той бил "за", но да го направели по мек начин-и той даде рецептата. това означава, че той или екипът му сериозно са обмисляли и подкрепят този вариант. предполагам и ще се опитат да го осъществят, ако им се даде възможност. той направи най-голямата услуга на българския народ-показа истинското си лице 7-8 месеца преди изборите. това Бб предлага в Република България през 2008 година - насилствено да се сменят имена на български граждани.

49

bg

преди 15 години

emi dobre neka go ostavim da potur4va bg o6te 50godini togava

48

l-7

преди 15 години

abe dori i da maxnat ot vlast Dogan, toj taka se e osvinil s vlast, 4e baja o6te 6te 6te komandori na ljavo i na djasno.

47

Джон Смитов

преди 15 години

Всъщнност, аз така и не разбрах какъв ти е проблема?! Някой си нещо си мислел?! Теб какво те бърка това?! Български гражданин, плаща си данъците, спазва законите, не създава проблами, е ако ще да си мисли че е марсианец! Освен това за произхода на имената, моето примерно е често срещано и произхожда от Гърция, както и по голямата част от имената ни, или гръцки или библейски са, обаче аз не съм си помислил че съм грък! Явно не съм неграмотен или малограмотен и умствените ми процеси текат с достатъчна скорост! Приеам го това за комплимент, благодаря за което!!!!

46

кадесето

преди 15 години

НИЦ БЕ ЗАКАПЕЧЕ НА КОФПОМПА 69/ГЕРБ/ В ДЕМОКРАТСКИ МУНДИР.ТОВА С КОГО ЩЕ СЕ КОАЛИРАШ ЩЕ РЕШИ НОВАТА ГЕНЕРАЛГУБЕРНАТОРКА ОТ РЕЗИДЕЦИЯТА СИ В ЛОЗЕНЕЦ!А ТИ ЩЕ СТОИШ ПРЕД НЕЯ КОЛЕНИЧИЛ С ОЧИ ВПЕРЕНИ В НЕЖНИЯТ И ТЕКСАСТКИ ПЕСТНИК-ДАЛИ ЩЕТЕ ПОГАЛИ ПО ПРАЗНАТА КРАТУНА ИЛИ ЩЕ ТИ ЗАБИЕ ЕДИН ЮМРУК В ЗУРЛАТА!

45

bg

преди 15 години

s tvoita damaskinq, 6ti otreja pi6oka o6te 2-3pati 4e kat pikae6 dase se6ta6 kade jivee6

44

българин

преди 15 години

Елате да се съберем,Със крак да й строшим главата,Свободни да се назовем!"

43

някой

преди 15 години

Съгласен съм, че българите с турски имена сами се наричат турци, само защото имената им са такива и говорят турски. Но не е само това. Не забравяйте че и Бат Бойко и Ахмед Доган са донякъде колеги - нали и двамата са били в тогавашната вездесъща Държавна Сигурност. Та ако не бяха тия двамата, сега тези проблеми нямаше да ги има. Така мисля. Защо например в България има много арменци с арменски имена говорещи арменски език, които се наричат българи? Никой не е казал че е арменец. Също така има много евреи с еврейски имена които говорят иврит (не всички, но има такива). Те също не се наричат евреи или израелци, а българи. Много от тях сигурно са заминали за Израел, но това е друга тема.

42

и ловец съм и рибар

преди 15 години

всъщност всеки има право да се казва както си иска. Мен лично не ме бърка кой как се казва-чувал съм достатъчно талибански имена през живота си и почти нито едно име не може да ме учуди или погнуси. Проблема е, че когато един човек е неграмотен и полуграмотен и при който умствените процеси са са доста бавни, този човек след като името му е често срещано и произхожда от друга държава, то тогава този индивид започва да си мисли, че принадлежи на тази другата държава а не на тази в която е роден/а.

41

преди 15 години

Aз живея в турски район-да точно така в ТУРСКИ!!!И когато тръгвам на работа сутрин не мога да чуя българска реч!Имам приятели с висше образование които започнаха работа благодарение на това че кандидатстваха от листата на ДПС-тава са млади българи!Питав ви това България ли е или Турция?!Ако Левски ни види ще му станат божурени ушите от срам!Аз сум твърдо За ГЕРБ!!!Който живее в България трябва да спазва законите и.

40

lokster

преди 15 години

#39, лично на мен пък, не ми пречи че някой се казва с такова име, а ми пречи това че ако го попиташ "ти какъв си" той ще каже "турчин". Пречи ми това че има райони в България, в които на практика официалният език е Турски. Те това ми пречи на мен.

39

преди 15 години

Къде да си ходят?! ти осъзнаваш ли че част от тях ЖИВЕЯТ ТУК, ПО ДЪЛГО ОТ КОЛКОТО ЦЕЛИЯТ ТИ РОД?! И най вече, какво ти пречи, че някой се казва Агоп или Степан или пък Моше?! И защо си мислиш, че ти, ако си Иван си нещо повече от тях, за да си позволяваш да ги гониш?!

38

някой

преди 15 години

Не е прав Бат Бойко, ама не мога да разбера как има толкова кухи тикви които му се връзват??? Ако Бат Бойко е прав, тогава може ли да ми обясни какво означава името на новия кандидат президент Барак Обама? И как са го оставили с това име чак президент да стане (което е много вероятно)? Ако някой фен на Бат Бойко може да ми го обясни нека каже. Аз не мога. Апропо - Обама ми навява асоциации със Осама :-)

37

lokster

преди 15 години

Обаче заглавието на статията е написано много подвеждащо. Аз не видях ББ да е казал в прав текст че подкрепя възродителния процес, даже обратното - че е бил поредната грешка.Нещо *** май се попритеснихте като почнаха да наближават избори... :)

36

Българче

преди 15 години

Доста робство и тиранство, всички ДА ИЗБИРАМЕ!Нека всички да гласуваме. Няма значение за коя партия. Макар, че турците гласуват само за една и затова имат такъв %, а ние се разпръскваме между 100 партии. Все пак добре е да гласуваме.Дори и с невалидна бюлетина- това е протест, макар, че невалидните после се разпределят %-но на останалите партии. Когато кажат обаче, че в България има 25% НЕВАЛИДНИ бюлетини-това е ЗНАК и ако тук не го разчетат в Европа непрекъснато ще им го напомнят. Нека кажем своето и да не оставяме тия от анадола да ни избират управниците ни. Иначе сами сме си виновни. Млади българи гласувайте тук и не бягайте в чужбина. РОДИНАТА е само една. Навън си никой! Дърво без корен!

35

69

преди 15 години

Ега ти ... Имената ни ще сменя пак....Аре опитай де... Ятагана предаван от поколение на поколение е готов...Дамаскинята също чака....

34

преди 15 години

На снимката и липсват малки ефрейторски мустачки...и даже Волен ще завижда.Интересно защо не АТАКА ,а ГЕРБ са най- големите националисти?

33

Българин

преди 15 години

Гордея се, че съм българин и все още в България има истински мъже, които милеят за тази страна. Станишевци и Първановци са сложили фесовете отдавна.Дупедавци!

32

az i pak az

преди 15 години

sled vızroditelniq proces i izselvaneto na turcite ikonomikata na bg propadna. pri oste edno takova namalenie na naselenieto i ne moga da si predstavq... i bez tova ste edna sepa hora i kato si tragnat turcite nay veroqtno 6te si jiveete mirno i 6tastlivo na plemena.

31

човек, против ислями

преди 15 години

Точно така, напълно съм съгласен с теб. Това е абсолютно вярно, наистина тече "Доброволен възродителен процес". Една позната беше с турски имена, уж била туркиня, и скоро си беше сменила имената с български. След това настояваше да се обръщам към нея с българските имена и каза, че не приема с турските й да се обръщам. Ето това е доста показателно, колко са жалки такива като нея. На въпросът ми защо си е сменила имената с български, тя ми обясни, че така няма да има проблем в намирането на работа и повече възможности ще й се отворят. Сами може да се убедите колко са смешни с цялата им измислена религия, особено такива, които се пишат турци и след това се отричат дори и от имената си. На мен тя не ми правеше впечатление, че е била с турски имена, просто тя си беше нормален човек. Но едно става ясно, жалки са със смотаната има принадлежност и евентуална религия ...