185

MNENIE

преди 4 месеца

Тагарев е Тарикат - от България не е потеглил нито един Куршум за помощ за Нацистите . Плевнелиев и Иво Инджев се скриха като Червей в Тор .Ще има Съд и то Международен за тази Война , за Загиналите Хора .

184

Развод, по украински

преди 4 месеца

Стоим със Зеленски на кръгла маса в едно квартално кафене - той шеф на нацистка банда, а аз на родината наша - Украйна се зове. Но не в това е днес проблема и моят повод за развод - аз просто вече нямам време - остана ми половин живот. Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи оръжията си, нацизма, но въздухът ми остави. Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи оръжията си, нацизма, но въздухът ми остави.

183

Анонимен

преди 4 месеца

Баали му майката защо, но ако имаше някаква универсална справедливост, нали разбирате, че джуджето с костюма щеше да е гилотинирано, или ограничено до стаичка, в която ака в поцинкована кофа, а после яде оттам? Това е грандиозен въпрос, но не би трябвало да е статия - въпроси без отговор нямат място в медия, поначало.

182

Анонимен

преди 4 месеца

Крайната земя винаги си е била руска област и пак ще бъде! Точка.

181

Анонимен

преди 4 месеца

Фашагата го отбичиха отвсякъде. Дори американците, които подпалиха войната му биха шута.

180

Анонимен

преди 4 месеца

Типично по американски! Така беше във Виетнам, в Афганистан сега го гледаме по отношение на бивша Украйна, а съвсем скоро и към Израел... САЩ винаги изоставят и жертват васалите си, ако поддръжката им излезе скъпа!

179

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна е изразходила във войната два пъти повече от Русия, а резултата е нулев и отново се обърна в минус на хохолите. Има основание да се счита, че от всички тези потоци от пари изчезват другаде. Едно е сигурно, че няма да спрат американците подкрепата, но не е известно как ще го приеме американския гражданин. Всеки е свикнал да дава и получава. Безплатен обяд няма, а както казва Медведев можи да няма държава Украйна да върне парите. Всички виждат, че хохолите продължават да губят, а руснаците си избраха две точки за смилане на войската им.

178

Анонимен

преди 4 месеца

Ако укрите тръгнат да навлизат на територията на Русия специалната операция ще прерасне във война. За сравнение каква е разликата, вижте какво става в Палестина.

177

Анонимен

преди 4 месеца

И какво излезе, САЩ спира финансирането и войната свършва. Цяла Европа да апелира за спирането на това безумие.

176

Анонимен

преди 4 месеца

Споко САЩ ще дадат кинтите, т.е. Бомбите и т.н. Европа и тя ще даде милиардите и пушките, и бомбите, и лаYняните си ***. Войната трябва да стане още по-гореща в Украйна. Тази дребна войничка там никаква работа не върши на САЩ и Великобритания. Те не могат да се явят при тази ситуация като спасителите на света отново. А и източно-европейския натовски излишен материал трябва окончателно да бъде убеден да се жертва за евро-атлантическите ценности на терен Украйна. И няма не искам.

175

Анонимен

преди 4 месеца

И много видове вкусна риба, приготвена по различни начини е в менюто на руснаците, също и хайвер!

174

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп каза че ще накара европейците да плащат за войната а не да се ослушват. САЩ са дали 200 милиарда, Европа 35. Тръмп заяви че тази война си е повече проблем за Европа и че тя трябва да дава повечето пари а не обратно.

173

Анонимен

преди 4 месеца

Единствената вярна стратегия за Украйна, е да сменят синьо жълтият флаг с бял и да побързат, докато все още има кой да го направи.

172

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНе познавам особено добре руската кухня, освен, че тъй наречените "тортелини" в Италия, оригинално произхождат от Русия, това са руските пелмени. Борш, разни пирожки, разни пелмени, зеленчуци и месо в желе, гъби с лук и сметана, различни супи и други подобни.

171

а план Б нема

преди 4 месеца

Западът си знае историята и не си е правил илюзии за военна победа. Планът беше Украйна да е само гюме, симулират някаква война, а Русия трябваше да рухне от вътре - санкции, медийна война, декларации на целия "цивилизован" свят- Борел, Урсула, Байдън, БМВ, Мерцедес, Макдоналдс напускат Русия... няма как руснаците да не свалят Путин и слагат някой Елцин, целият цивилизован свят срещу тях, няма Zara, Луи Вюитон, в Украйна HIMARS, Patriot, Jawelin - ужас и шок. Е, не се получи, а западът продължава на налива пари в този вариант

170

122

преди 4 месеца

Защото са некадърни

169

Анонимен

преди 4 месеца

Белия дом вече изпрати депеша до конгреса. За йок долари за помощ. Сметната палата на ЕС пък са обади, че в бюджета на ЕС ги няма лелеяните 50 милиарда евро. Дето са като кредит, ама на думи УЖ е помощ ... Пък локомотива на Европа са обади за проблеми с нейнио си бюджет. Та Германия нямало как да внасят вноска във фонда за мира на ЕС. Отгдето се дават еврата за войната. Та Зелето доказа, че с пари нещо все пак може да направи. Колиета и диаманти за милиони долари, хасиенди в Европа и САЩ, две супер яхти и т.н. Сега да видим укросолслджърите с пръдня кокво ше могат да направят. Най-много на щур

168

Анонимен

преди 4 месеца

За да прикрие мащаба на загубите, ВСУ започва да използва мобилни крематориуми на фронта. По-рано тази година Германия предаде на Украйна 200 мобилни крематориума. В Германия в такива крематориуми се изгаря до6итък, но Киев реши да ги използва, за да се отърва от своите войници.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

166

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.