49

Анонимен

преди 4 месеца

Шоуто на гейовете!

48

реалист

преди 4 месеца

Простотия след простотия,а държавата затъва ли затъва

47

европейско стъкло

преди 4 месеца

ооооо велики европейски висококачествени стъклопакети слава слава слава на европееерастията

46

Анонимен

преди 4 месеца

До Майка Русия - След първата дузина екстрадирани копейки у Рашка (експериментално) ще секнат на всегда русофилските напъни в Родината ни .

45

АЛО УПРАВЛЯВАЩИТЕ

преди 4 месеца

ПРАЩАЙТЕ ХОРА В УКРАЙНА ДА СЕ БИЯТ СТИГА СТЕ ОЦВЕТЯВАЛИ СГРАДИ.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Фалшива държава.

43

Потресен съм

преди 4 месеца

Потресен съм от ниското ниво в Българската политика. Първо пробиотика Кирчо дето две изречения не може да върже, после Гълъб ли беше врабче ли беше някакво дето кквото му казаха това подписа и направи. И накрая инсталираха на ротационен принцип някаква с мозък на амеба и безгръбначното Наведенков, което буквално му се виждат конците как ги дърпат. А за капак на манджата плазмодия Тагаренко. И после как няма да слижат чужд флаг на НС. Тая държава запАда пред очите ни.

42

Анонимен

преди 4 месеца

днес уркско знаме, утре уркски министри в бг парламент (щото вече може всеки), другиден преврат и ставаме новата украйна, а в по другиден Путин ще дойде с танковете

41

Майка Русия

преди 4 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната. Ударната вънлна! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката. МАЙКА РУСИЯ!

40

вагиналната сухота

преди 4 месеца

кел ешче нуждаеш се от овлажняване на овулите

39

Анонимен

преди 4 месеца

До 38 Усраинска копейко пак ли просиш с евтини лозунги бе

38

И защо слагачество?

преди 4 месеца

Всичко случващо се в Украйна е закономерен резултат от политиката на нео-нацистките поклонници на Бандера там! Изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство. Сега е просто Видьовден!

37

Тиква

преди 4 месеца

Жалко,че простаци управляват България, Слава на Русия,слава на Братски народ.

36

анонимен келеш

преди 4 месеца

Браво само така!Копейките вече са със ***:):):)

35

Майка Русия

преди 4 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда и членестоногото Тагаренко. Разшродават България! Унизяват ни. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Бате ли даваш ли някой леф за Украйната, жината болен децата и той

33

Анонимен

преди 4 месеца

Тия хора не са хора. Ще получат инфаркт от злоба. Правят нарочно дразнят . На пук на населението и да покажат кой командва. Населението накрая ще каже кой ще командва . И кой е за военен прокурор.

32

Анонимен

преди 4 месеца

предлагам 3ти март да бъде забранен да не обижда укропите

31

Нормално

преди 4 месеца

Има ли някой който да се съмнява вече за кой работят тия?

30

Единствено липсва

преди 4 месеца

един ГЕЙ парад пред МС! Нивото ни е високо, евроатлантическо, и такова ще си остане. Зашо да правим бизнес и да купуваме евтино, да изнасяме. Като може да сме пуделче на ФАЩ и да развяваме флаговете на неонацистите и на новите лгбт движения. Флаговете ги осигуряват от Козяк почти за без пари. Голяма далаверка!