111

Там

преди 4 месеца

Азов в Авдеевка голям бой ядът,бягат по полето и руснаците ги избиват един по един.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Путин от години се бори с много слаб тестостерон. Няма никакви косми по тялото си. Като жена е.

109

Анонимен

преди 4 месеца

ТОЯ смешен руски режим от тотални серсемии трябва да обяви за издирване целия свят без Сев, Корея и Еритрея , .... е и Сирия добре ! Ха ха ха

108

Христо Христов

преди 4 месеца

Тия се излагат - подуенският глиги - терорист. Той най-много за артелчик да го вземат... Щот и за *** няма да се справи.

107

Българин

преди 4 месеца

Дано не ги намерят тия четеримата,защото руснаците на кремъл ще ги затрият за нищо.Там убиват и без да си издирван.Само по доност че си казал виц за Путин.Фашизъм на 100% е животът в Раша.Никой не иска и да стъпва та.Ако кажеш на някой че е награден със екскурзия в Русия,би предпочел да се обеси,защото знае че там го чака много по-мъчителна смърт.

106

aZ-ът

преди 4 месеца

А Христо Грозния от кога стана точно журналист? Някои в този форум наистина ли мисли , че един кирлив интернет сайт в който няма ни един журналист - списва се от програмисти, лекари, философи, инженери в Свободното си време ?! ще прави наистина разследване? Вярвате ли го бе хора ? ЦРУ си създаде мрежа от сайтове , на които срещу заплащане им се спускат опорки ...

105

ВСИЧКИ ДЖУДЖЕТА....

преди 4 месеца

..ИМАТ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ----ПУТИН НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ...ХАХАХАААА

104

Анонимен

преди 4 месеца

Хабер си няма от барут Глиги. Само селфита на изоставени изгорели машини, които ни представя като руски. Човек бил на фронтовата линия или под обстрел на бойното поле не се прави на герой понсайтове и медии, а благодари на бога че е жив и се радва на семейството си. Герои... Д ба и пръчка по задни а!

103

aZ-ът

преди 4 месеца

Понеже хората от форума сме нормални, семейни хора , едва ли познаваме Глиги ... Да обясня... Това нещо Глиги е анархист либерал. Ходи по сбирки на анархисти - обикновено некви дупки в пъбове, където се плюнчат цяла вечер на 1 бира. Та , доскоро в ЮТуб имаше записи на реч на Глиги. В която той обяснява , че от малки в детската градина децата трябва се учат на секс и да им се позволява да изследват гениталиите си. В същата реч Глиги обяснява как семейството по своя генезис в морална отживелица.

102

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците ще въртят глиган на чеверме

101

Анонимен

преди 4 месеца

Путин успешно затри Русия. В следващите поне 100 години Русия ще е символът на злото.

100

Анонимен

преди 4 месеца

Списъка обявен от опозицията. Къде е този списък в действителност и защо е скрит? Това може би е пропаганда но на опозицията? Ако някой се сражава срещу армията на щатите някъде по света няма ли това да означава, че не е съгласен с тяхната политика и няма ли да бъде издирван като враг на САЩ??? Само питам. Щото ние прос_тите не можем да мислим.

99

aZ-ът

преди 4 месеца

След като Оркрайна прави списъци , що РФ да не може ?

98

Анонимен

преди 4 месеца

Руснсците вече не пренадлежат към човешката раса. Под вид на хората се водят. Нещо между хората и шимпанзетата.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Само четирима.

96

Георги

преди 4 месеца

Да не те набарат само!Незнам къде си бил,по кои флангове,ама сложат ли те в този списък съветвам те да се омиташ в някое родопско село,със сменено име (типично за местните).Ит този списък пич излизане няма ,просто следя пресата нищо лично!

95

Рецепта

преди 4 месеца

ОФИЦИАЛНО!!!! Авдеевка падна!!!!! За уСраина Започна ефекта Домино! Опита на Запада да използват Навалний като "Сакрална жертва" за Отвличане на Виманието се Провали!!! С убийството на Навалний курирано от Западните Спец Служби, Запада отправи послание на Путин, - в частност след интервюто му с Такър Карлсън - нито Преговори, нито Договорняк с Путин от страна на Запада няма да има!!! Войната продължава!!!

94

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо май ще започва масово контраотстъпление. Затова се пенявят тука назначените демократи.

93

Бандеровски СВИНЕ

преди 4 месеца

а колко Българи са в "Миротворец" ? кажете нещо за Авдеевка, а свиннни банндеровски

92

Анонимен

преди 4 месеца

До толкова сте гнусни. Не виждаш ли че не стават за нищо ? Кой ще се занимава с тях ?