102

Анонимен

преди 4 месеца

Да се изгонят веднага всички руснаци от България Да се конфискуват имотите им по морето в полза на държавата Да се направи списък на всички българи русофили които подкрепят масовият убиец путин и да се изпратят на превъзпитание в Белене

101

Анонимен

преди 4 месеца

Колко е жалък путин, а тая пък ще разследва те накрая ще ви изправят в хага всички.

100

Анонимен

преди 4 месеца

Какви заключения да има - убихте го.

99

хахаха

преди 4 месеца

Добро попадение на автора на статията, Маша е доста ухилена, което означава че е доволна от смъртта на Навални. Когато Маша се зъби на някого за поредните санкции или поредните изгонени руски шпиони слагат друга снемка на която Маша гледа страшно и заплашително.

98

До всички Долни

преди 4 месеца

Какво ще кажете за Джулиан Асанж Едуард Сноудън и убийството на американския журналист Гонзало Лима в затвора в Киев само защото е критикувал (демек казал е истината) Зеленски !? А. Забравих да допълня че Укро Вермахта в Авдеевка е обкръжен. Руският флаг се вее на мястото където Зеленски си правеше селфита миналата седмица....

97

Учете история

преди 4 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

96

Христо Христов

преди 4 месеца

Очаквано беше НАТО да отровят Навални. Немците неслучайно го върнаха в Русия, като начало на подготвяната операция. Провалът на НАТО в Авдеевка е причината планът да се задейства точно сега.

95

Cpt. William Lynch!

преди 4 месеца

Умрял е от злоба и яд, че зеленото джудже яде бой всеки ден преди и след хранене!

94

Чудесен Повод

преди 4 месеца

Да Взривим Альошата в Пловдив!

93

Анонимен

преди 4 месеца

Няма нужда от експертиза, всички знаят че е убит от ФСБ по заповед на Путин.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Няма Навални, няма проблем!

91

Путин Хуйлов

преди 4 месеца

Руската съдебна експертиза тява нужда от доказателства прави се про преценка на най-големият експерт в Русия Гн.Ху й ло.

90

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Захарова,на мен ми е все тая пооринцип Русия,така че дали Навални ,ти или Путин,все тая.Навални,както и Управленците в Русия не преставате да бъдете потомци на вашите предци варвари,които унищожиха и заграбиха Волжка и Велика Българии,а после и Дунавска. Да,убихте Навални!Трябва обаче да се знае,че ако той бе на власт то той щеше да ви убие. Просто руснаците сте точно тази зомбирана маса от вампири каквито сте . Захарова,вие нямате координация с Живота,защото нямате Произход .Затова ни мразите.

89

Много поздрави

преди 4 месеца

В Русия не се правят експертизи, направо се спускат готови от Кремъл...

88

12466

преди 4 месеца

Каква експертиза чакаш е шашава шматк*, не ти ли писна да ръсиш лъжи след лъжи, въпрос на време беше да стане нещо такова, даже Путин много го изчака, няма как да тръгнеш срещу него и да си добре...

87

Анонимен

преди 4 месеца

Пригожин, Навални, и още колко... ,Путин кога. ?! :)

86

Анонимен

преди 4 месеца

На Путин му е малко дето го джафкат безспир и реши да добави още, като убие Навални. Полза от смъртта му има не Путин.

85

3|{ ура

преди 4 месеца

Един за Путин Един за Пусия и един за БеГе Рус0робите

84

Зозо

преди 4 месеца

Хахаааа, за каква съдебна експертиза може да става въпрос в Блатная? Те въобще ще върнат ли тялото на роднините да го погребат? Тая па ча вра Мара и тя ще свърши зле.

83

Еее

преди 4 месеца

Ква сгодна кака