19

Сержант

преди 4 месеца

***, харесва ли ви? Според вас така ли трябва да се отнася властта в България и не само, към вас?

18

Анонимен

преди 4 месеца

До Щерю - Рашка уби 300 000 мирни чеченци от които 42 000 деца , за тези неща не си ли чувал , фактология ми вади, видите ли.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Ного ли реват или по по-малко кутретата ?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Азовците и слугите на Сорос трябва да се трепят. Остро мостро гузен негонен бяга. Страх пере над 200 MEP брюкселски жалкaри попаднали в списъка на лоялност към Сорос съвсем "случайно"

15

Пипо

преди 4 месеца

пРезидента какво каза - нищо, мълчи като на партийно събрание. А рижата - тя мълчи, пъхнала глава под хоругвата и целува ръката де .. на подполковник Гудняев. Срам!

14

Някак си

преди 4 месеца

По ми е мъчно за убитите деца в Донбас и Газа, Бог да ги прости!

13

Анонимен

преди 4 месеца

До Щерю Всеки народ е виновен за съдбата си. Защо родителите на тези деца са гласували да ги ръководят терористи и убийци? Защо тези терористи и убийци нападнаха и убиха над 1400 невинни израелци в утрото на 7 октомври? Ето защо родителите трябва да поемат отговорност за начина по който гласуват и в България. Нищо не е случайно на тоя свят.

12

евроатлантите

преди 4 месеца

Популярността на интервюто с Путин ги изнерви, затова очистиха Навални.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Навални беше казионен опозиционер, това дори руснаците го знаят. Никога не е бил лице на промяна, или реална заплаха за трона на джуджока. Започна да се еманципира, да си надскача сянката, и да дразни господарите си. И те го го убиха.

10

Роко

преди 4 месеца

В Русия има много по-ужасни места от затвора - наказателните колонии в Сибир, при минус 40-50 градуса.Шансът за оцеляване при продължителен престой е около нулата.

9

И тоя Сумак

преди 4 месеца

И всичките с какво право говорят от името на руския народ?!! Лицемери и нагледци. Това е като взривения северен поток. Ясно е навсеки с поне две мозъчни клетки ,че Путин няма никава файда от това. Ама кво да ги правиш краварите, те толкова си могат!

8

Зи

преди 4 месеца

Ответна реакция на ЦРУ срещу интервюто на Путин. Толкова прозрачна и детска че дори е смешна

7

Майора

преди 4 месеца

Жалкото е да убиеш сънародникс си само за това , че е доволен с провежданата от теб политика! Явно това е запазена марка на Кремъл , който по този начин се разправя с противниците си!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е олицетворението на злото - САТАНА

5

Соротаците тръпнат

преди 4 месеца

Срочно отправленная в Авдеевку третья штурмовая бригада ВСУ местами находится в полном окружении, сообщило украинское издание "Страна" со ссылкой на замкомбрига Родиона Кудряшова.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Съболезнования. Рашистите не признават човешкият живот за нищо- те убиват и рушат жестоко!

3

Щерю

преди 4 месеца

Израел уби над 16 000 малки деца в Газа. Европейските политици защо не реагират? - Лицемери! Бог да Ви съди!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците си решават кой да убиват и кой не.Никой не търябва да им се бърка в работата.

1

баба мара

преди 4 месеца

много важно как реагират а за сергеи антонов дето го тровиха с години в италзатвор защо не реагираха я стига с това лицемерие ами георги марков кои гоуби какво стана с разследването