33

Шенген

преди 4 месеца

Започна очакваното от много хора ударно стоварване от Австрия на мигранти на наша територия. Първите два самолета вече ги свалиха на летище София.

32

k.kirilenko

преди 4 месеца

ТИ ПЪК КОЙ СИ ?КЛОУН В ПОЛИТИКАТА...МАРШ В ДУПКАТА!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не сте забелязали, да ви кажа че в бегето от десетилетия тече политика на тотално опростачване на популацията - халтура, чалга, хазарт, плей... незнам какво си, реалита, ци G анизация и пр. Твърде успешно впрочем. Резултатите са очевадни, процеса необратим.

30

Анонимен

преди 4 месеца

ПП и ДБ - най-големите крадци в историята на България!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Слави, не завиждай на чуждите милиони, а тупкай да си подадеш Данъчната декларация.

28

Дедо

преди 4 месеца

е добре го е казал

27

Анонимен

преди 4 месеца

Сега да се видят хитреците от ИТН и Възраждане, които на всяка цена подливат вода на ПП, но не и на ГЕРБ и ДПС. Не за първи път тези продажници гласуват с Шиши и Тиквата. То си им личи и по рейтингите. Едните няма да са в следващото НС, а другите са в свободно падане

26

силно замислЕна

преди 4 месеца

Сигурно са си при Асенчо!

25

Без значение дали

преди 4 месеца

Без значение дали харресваме Слави или не (аз лично - не), реторичните му въпроси са съвършено правилни. Асен Василев е компроментиран, неморален и арогантен. Но последните две неща са качества на характера, може би един политик трябва да ги има (Тръмп, например). Остава обаче това, че е компроментиран. С изключение на няколко сайта, финансирани основно с дарения, нито една мейнстрийм медия не настоя на проследи съмнителните му активи.

24

Анонимен

преди 4 месеца

ТРИФОНОВ Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ ПЛАТЕНА С ПАРИ ОТ ЛУКОЙЛ

23

Анонимен

преди 4 месеца

Шутът на мутрите пак се появи.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Охх, колко е кисело гроздето. Тоя длгууч си помисли, че държавното управление е като чалгарската му фирма.

21

Анонимен

преди 4 месеца

ССкапан чалгар противен,ти що не си пусна декларацията бе лицемер гнусен.

20

Тихомир

преди 4 месеца

Поредното доказателство, че на Слави му подложиха бананова ***, а Асенчото Василев се къпе в поръчан от братята Хамериканци, медиен коМфорт. Не казвам кой крив, кой прав, а кой близнува големия бял брат по ч.....та.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Асен е железен, но може малко да се е поизхвърлил Славчо, така е по нашите ширини :))

18

ДСБКП... КУ-КУ....

преди 4 месеца

АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЗАЩО НЕ ОСЪДИ КУКУ ЗА ПЕТИТЕ, КОИТО ПРЕДАВАНЕТО НАНЕСЕ НА ЦЕНТРАЛАТА..??........ ЗАЩОТО КУ-КУ = ДСБКП....... "МИЛИАРДЕРЧЕТА" ОБВИНЯВАТ "МИЛИОНЕРЧЕТАТА" ОТ ПП ДСБКП.....??

17

Бай Дрън

преди 4 месеца

Тука един трл пуснал 10 коментара и се лайкнал. Браво и на него.

16

Този път нее полицай

преди 4 месеца

При спецакция задържаха военнослужещ за участие в нелегален публичен дом

15

Sotir

преди 4 месеца

Кой го казва, онзи Слафчу, който най нагло отказа да си пусне декларацията, кат стана депутати, а го направи след година като прикри паричките от сива дейност. Сега същия морал раздава...

14

Пепи

преди 4 месеца

Или още по "умното изказване на този гений Петков"- Продал бил Василев имот на Лорер на занижена цена (с 1,5 млн по-малко) през 2022, щот били приятели. Само че Асенчо каза, че няма нищо общо с тая фирма(продавач) и я напуснал още през 2019:). И тъй като по логика се учи че при противоположни твърдения едното е задължително лъжа, би трябвало да ги питат защо лъжат. "Би Трябвало"....