148

Анонимен

преди 7 месеца

До До Христо "Много си умен ама първо трябва да сменят закона в България, най младите служили са към 40 годишни и повечето вероятно не са в България..." - Предполагам ти си в България, а възрастта може да се вдигне точно за 3 минути в парламента, така че... готви се...

147

Анонимен

преди 7 месеца

В Украйна първо мобилизираха по - старите, понеже всичките са руски русофилни руснаци. А по - младите, както у нас, са с промити мозъци. Та гледаха да уитилизират украинските руснаци за да не вдигнат бунт.

146

Христо Христов

преди 7 месеца

Ся Шолц и Бербок ще нагърбят заслужено за auf wiedersehen немските про'с'таци с договори да плащат десетки милиарди годишно за калпавото им оръжие. Дано Тагарев стори същото и у нас.

145

Анонимен

преди 7 месеца

"... телефонистите от бизнес парка ще са на първа линия при мобилизация, че са млади и естествено първи ще го отнесат, ние по старите служили ще сме втора вълна" - Напротив, служилите ще са първи на фронта. Освен това ако един телефонист допринася повече за икономиката, отколкото някой служил и бачкащ за има-няма 1000 лева, то първият отново по-скоро ще бъде оставен да си бачка, отколкото да го пращат на фронта. А тези, които изобщо не работят и не са връзкари ще са най-отпред.

144

Анонимен

преди 7 месеца

Зозич, ами те "крепостните за никъде не бързат. КОлкото повече пари загроби запада в Украйна, толкова по - добре. Колкото по - дълго продължи конфликта, толкова по - добре за руснаците.

143

До Христо

преди 7 месеца

Много си умен ама първо трябва да сменят закона в България, най младите служили са към 40 годишни и повечето вероятно не са в България, първо трябва да вдигнат възрастта с закон, а хлапетата са лесни, затваря се границата и ги прибират

142

Зверев

преди 7 месеца

Фейкове.Напротив всички бълват оръжие.Това са глупости.

141

Зозо

преди 7 месеца

До Мухахаха.... Хахаааа, те крепостните от 2014г. не могат да превземат Авдиивка на 15 км. от Донецк, та Европа щели да превземат?!?

140

Мухахаха

преди 7 месеца

Брюксел , след като получил доклада на "Райнметал" , силно обезпокоен, подготвял писмо лично до Путин с молба , ако ще напада Европа да бъде така добър и да почака поне 10 години за да може Европа да попълни празните си оръжейни складове .

139

Христо Христов

преди 7 месеца

До 137 "... телефонистите от бизнес парка ще са на първа линия при мобилизация, че са млади и естествено първи ще го отнесат, ние по старите служили ще сме втора вълна" - така си мислиш, щот си про'с'т. В Украйна стана точно обратното.

138

Не е така

преди 7 месеца

Отбраната не е само оръжия и консумативи за тях. Има и човешки фактор, който липсва на ЕС а това което е налично не става за тази работа защото ценностите му са сбъркани и променени. Не можеш да очакваш от транс.... и г...ве да се държат като мъже.

137

Путеландия умира

преди 7 месеца

Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист....

136

Христо Христов

преди 7 месеца

До 123 "... струва колкото грижите за 2 - *** пациента с инсулт за една година в България. Украинците като тръгваха да ръчкат Русия да бяха помислили..." -и защо украинците да мислят за болните от инсулт в България?

135

Анонимен

преди 7 месеца

До ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКАТи осъзнаваш ли какво пишеш бе Генетична грешко?

134

Дзивко

преди 7 месеца

Не знам защо се очаква ако България има проблем с отбраната, професионалните армии на НАТО да ни пазят, вероятно след много къндарми ще помогнат, но да не разчитаме много, обаче виж телефонистите от бизнес парка ще са на първа линия при мобилизация, че са млади и естествено първи ще го отнесат, ние по старите служили ще сме втора вълна, е и ние ще го отнесем, не знам защо мислите че друг ще мре заради нас

133

Христо Христов

преди 7 месеца

Врънка за пари. За мир и луковици за лалета ли да говори?

132

ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА

преди 7 месеца

Bойна нямаше да има, ако САЩ и Великобритания не бяха спасили СССР от далновидния германец...

131

Анонимен

преди 7 месеца

Фашистка Европа да си припомни историята как свърши през Втората световна война.

130

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с победата на бойното поле? Оня евродeбил Борел не се ли е обаждал напоследък?

129

Дзивко

преди 7 месеца

Тръп каза че царя е гол, щото всички очакваха само САЩ да харчи пари за армия, те го правеха докато НАТО им беше изгодно, вече май не е, има три читави армии в НАТО САЩ, Турция и Полша, другите имат армия на книга, а ние и на книга я нямаме, оръжие се трупа в мирно време защото после е късно