46

Анонимен

преди 7 месеца

To в България и без война не се цени човешкия живот, а камо ли ако има война. Само тарикати на дребно, агресиращи, мързеливци, надменни хора, комплексари, наглеци, мошеници, измамници, злобapи и завистници все едно са останали в тая територия.

45

Каква е цената?

преди 7 месеца

Няма вече укропитеци а най-голямата държава в Европа (без Русия) вече е история!

44

Американопапагалчета

преди 7 месеца

Как е гладувате ли вече? Пътника Джо не можа да ви намери финансиране и сте до март а?

43

клоаката РАШИСТАН

преди 7 месеца

Ставащото в Украйна най-добре показва отношението на Русия към славянските народи и зачитането на международно установени държавни граници. Путин занули Русия като нормална държава и я върна в средновековието. Неслучайно думата Рашизъм вече в целия свят са асоциира като новия възроден Фашизъм !

42

Анонимен

преди 7 месеца

Укри имате право да мълчите. Айде при Тагаренко и към Авдеевка.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Хаххах копейките пак надават вой. И квоо, самая могучая срещу 25 пъти по-малка държава и с жертви не виждани от ВСВ а дори не контролират изцяло нито една област от анексираните територии. Добри са колхозниците спор няма. Ама то само с пиене и наркОтици не става.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Вие сега се чепите, ама шейсето милярда се подреждат и тогаз ще свърши вашта идилия в мaгарешкия рай! Затова сега радвайте се и скачайте кат мaмyнии! Сега е момента!

39

Путински бензин

преди 7 месеца

Каквото и да правиш русофобе, бензина ти го дава Путин. Ти русофобе караш таратайката си с руски бензин.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Бий Зеленски по главата,бий бий бий.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Нелинцето а за палестинските такива ,що така с половин уста,значи един геноцид става геноцид само ако е с неправилните хора .Затова информация само от инстаграм и ру туб,такива весникарски *** на заплата не ми ги хвали.Интервюто на Такър стана най-гледаното видео изобщо в света,а ти кога ще направиш подобно-никога :)

36

Анонимен

преди 7 месеца

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!

35

Анонимен

преди 7 месеца

И за САЩ и Запада фойерверки! Никой не трябва да си и помисля да се съревновава с Путин! Да се знае и помни.

34

Анонимен

преди 7 месеца

И всичките тия жертви, защото НАТО подлъгаха укритата, че щели да спечелят войната и да не подписват мирен договор... тц, тц, тц. Бой до последното укри! Бий, тия укрита не ни трябват! Хахахах.

33

Мирижлив русофоб

преди 7 месеца

Русофобите подържат укронацягите и дадоха по една заплата за киевския режим по заповед на К. Парапета. Укронацягите не са доволни, защото тези пари им стигнали само за найлонови чували.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Аз те виждам русофиле! Ти не работиш а ползваш благата сътворени от българският народ! Пишеш по цял ден глупости в интернет и лентяйстваш! С чемодана, та право при Maйка Русия! Там може да намериш комунизъма и кой да та храни и съчувства!

31

Сталинист

преди 7 месеца

Не е страшно, какво са написали.... Страшното е, че си вярват. п.п. Вчера властелините на Луната, кацнаха на Слънцето. Използваха летателният апарат на Ян Бибиян и Калчо.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не действа така ювелирно като Русия. Колкото повече вървите против Русия толкова по-зле за вас. Русия се усъваршенства всеки час. Пръска всички противници. Слава на Русия! Врагът ще бъде разбит!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

28

Говорит Москва

преди 7 месеца

Москва е чиста, подредена и красива, а Париж гори, по улиците е пълно с 0тпадъци и плъхове. Париж е една в0няща западна кл0ака!!! Земеделците заливат Париж с гюбре муахахахаха

27

Анонимен

преди 7 месеца

96% от българските русофоби мръзнат в жилищата си. Няма проблеми руснаците ще ви стоплят с ТОС-1А "Солнцепек" )))