255

Анонимен

преди 4 месеца

Соростаците трябва да знаят че икономиката се дели на сектори, не на опорки. Има първичен където е хляба, вторичен третичен и така нататък. Без първичен не може. Още се дели на сектор на услуги и на стоки. В сащ е останал почти само сектора на услугите и ако китаеца не произведе инструмнта за услугата, дори черния няма да може да се подстриже. Как тогава соростак си мечтае да навакса търговският дефицит който има сащ с китай с опорки за спиране? Ми спирането си е жив фалит за сащ

254

САЩ

преди 4 месеца

Вече прехвърлят производството от Китай към Централна и Латинска Америка, Виетнам, Сингапур, Камбоджа, Лаос и накрая другарчетата от Поднебесната ще изръкопляскат.

253

Анонимен

преди 4 месеца

278 тия глупости ги чета вече 10 години. Тръмп нали се пробва. Дясната му ръка Помпео е бил шеф на ЦРУ. Кво стана? Сащ загуби търговската война. Австралия също пробва да се репчи и загуби, накрая направо се молеха на китайците.

252

Анонимен

преди 4 месеца

Брикса я карат на национални валути помежду си. Иначе всяка банка има кошница с валути и още не са изхвърлили долара. ЕЦБ пък пази част от резервите си в юани, но това няма да я спаси.

251

До 273

преди 4 месеца

Да много простаци пишат тука и все русисти.

250

До 277

преди 4 месеца

иБРИКс я карат на зелени гущери, а не на рубли или юани - събуди се!

249

Европеец

преди 4 месеца

Ако САЩ и ЕС спрат ишлемето и чайниците ще се озъбят: 100 грама ориз за закуска, обяд и вечеря.

248

Анонимен

преди 4 месеца

Няма никакви лъжи на Путин -- ще има капитулация на запада, политиците им може да са много надъхани с въздух, но населението им като излезе по улиците и дотам. Светът има две капиталистически системи и предимството е на брикс. Защото имат по-голям растеж, а западът е в стагнация.

247

Анонимен

преди 4 месеца

Влакът в момента го кара Китай. Китайската средна класа е повече от цялото население на Европа. Китай има три пъти повече милиардери от САЩ. ЕС е в дългове, за сащ и япония да не говорим. Сорос и марионетките му в Брюксел са затънали до такава степен че плашат с война и нпотата постоянно правят тестове за лоялност на псевдополитиците към "ценностите" на джендарията

246

Истината

преди 4 месеца

Милиони гледаха интервюто и не се спират да се смеят на късокракия кремълски плъх. Наговори тон глупости и се опита за сетен път да изопачи историята. Той си мисли че тези лъжи които минават при блатняшките алкохолици ще се приеамат в цивилизованият свят.Само жалки русофили може да се омайват от тази пародия.

245

Анонимен

преди 4 месеца

263 ти не се прави на изненадан, това е типичен прийом в демокрацията им където плащат лобитата. Сега отиди и виж David Duke кой е какъв е и в кои партии е бил, освен и че се е кандидатирал за президент

244

ВНИМАНИЕ! ОПАСНОСТ!

преди 4 месеца

AI - това не е някой, който ще ви даде аванта, защото сте много хубави или имате пари...... ТЦ. През филтъра на CHAT GPT всичките са под ножа. Без значение политик или някой селянин, който има точен адрес в реално време, благодарение на телефона си в джоба.

243

Говорител

преди 4 месеца

Всички знаят кой кара влакът. Русия е на акумулатори. Няма шанс. Затова джуджетата разпърдяват орталъка: страх, мизерия, алкохол не прощават.

242

Анонимен

преди 4 месеца

Аз писах ама на Интерпол. Едни Антънита се разлетяха после към Дубай.

241

УЖАС!!!!!!!!!!!!!

преди 4 месеца

До Анонимен 261. - "мрежи вконтакте и прочее" - колега.... ти си в още по-голяма опасност, защото руския AI, не е като демократичния американски AI. Това, което ти ми каза в коментара по-долу означава, че Руския AI ще те употреби, преди да те премахне, защото в Русия, когато няма човек, тогава няма и проблем. Обаче ако има човек... Е тогава става проблем.

240

До 263:

преди 4 месеца

Това за "фурнаджийската лопата Тъкър" го четем тук за 10-ти път. Сигурно са ти го написали на лисче на Козяк.

239

Анонимен

преди 4 месеца

Знаете ли с каква рокля се е облякла Дженифър Лопес?

238

Анонимен

преди 4 месеца

Според вас Везенков добър баскетболист ли е?

237

CHAT GPT

преди 4 месеца

НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ, някой русофил от тука да е писал коментари у фейса, това ще означава СМЪРТНА ПРИСЪДА, директно!

236

До Владо

преди 4 месеца

Такър е фурнаджийска лопата, беше с демократичната партия до 2020 и после реши да скочи при републиканаците. Миналата година го изритаха от фокс нюз и сега се чуди как да направи по някой долар. Милиони гледаха как кремълският диктатор повтори лъжите с които будалка простолюдието в блатная.