27

Анонимен

преди 4 месеца

Нагли , по нагли, Лена, Киро и баджанаци

26

Анонимен

преди 4 месеца

Не ги разбирам Миро и Киро - как може да се редуват на мома с такъв голям нос? Не останаха ли хубави жени в България?

25

Лена ПП ПараПеткова

преди 4 месеца

Премиерът в Сянка - Излезе На Светло!

24

ква е тая

преди 4 месеца

На всяка манджа дупетия .

23

Анонимен

преди 4 месеца

Тази забрави ли , че дори не спечелиха изборите и въпреки това Пеевски и Борисов ги оставиха да се правят на победители с 60 депутати. Окупираха и медиите и властта. В Испания има окупанти дето ги оставят да живеят в на хората жилищата. В България окупантите си имат цяла държава

22

вой

преди 4 месеца

Че как нови избори бе, нали ще заминете в политическото небитие

21

Гледай си детето

преди 4 месеца

В договора ясно пише: След ротацията Денков става вице и министър на образованието. Толкова. Сега искали той да е външен, защото му се пътувало? Оттук нататък, каквото и да кажат, те не спазват уговорката. Габриел как ще съчетавала? Ако това ги притеснява, ще номинират друг от ГЕРБ. Щом са толкова загрижени за натовареността й. Толкова нахални, че няма накъде. Не осъзнават ли, че ако Бойко ги прати на избори, ще оттекат в канала? В такъв балон живеят, че явно, не. И Лена каква е сега? Съветник?

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 31. Ако стане някой във външно ще допълни неочаквано етническото многообразие у нас. Откъде ще знаем на кой парапет се е чекне и в коя държава.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Лена май тя иска външно, да ходи да обикаля парапети

18

Случаен минувач

преди 4 месеца

Ако Мирослав не получи пост в кабинета, значи Киро е бил на сухо...

17

о времена о нрави

преди 4 месеца

Веке си имаме и аморален стожер .

16

срам

преди 4 месеца

Елена ли гледа на Киро детето? Днес сутрента пускам БНТ, Ананиев от ПП, Пускам БТВ там пък Лорер , Пускам Нова, там пък Лена ... Тези са окупирали всички медии да ги лъскат.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Тая като каква се обажда ? Изобщо няма да и чета пУсланията. От каква позиция се обажда ?

14

Европеец с главно Е!

преди 4 месеца

Браво Лена, беше много по-подходяща за премиер от акад Денков! Млада, умна, красива и говори нещата точно както са си. Тепърва ще се превръща в незаобиколим фактор в родната политика. Винаги поставя на мястото им ГЕРБ. Истинско богатство за родната политика.

13

Лена

преди 4 месеца

Ако зависи от вас, няма изобщо да има нови избори, защото повече няма да видите не власт, ами вероятно и представителство в парламента! Така че, НЕкоалицията ще я браните със зъби и нокти

12

истината

преди 4 месеца

Лено, щом и вътрешно и външно са били на ГЕРБ, каква промяна сте вие бе. Подмяна сте.

11

Анонимен

преди 4 месеца

баси до къде стигнахме.. ПП ясно да казват, че в правителството си имат герберски калинки :))

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ще помоля журналистите ако искат да запазят поне малко от достойнството на професията си да оставят Ленчето да пише там, където й се полага в момента - във форума на БГМама и никъде другаде. Ако Кирчо и Кокорчо толкова се интересуват от мнението й - да я питат лично

9

Слава бориса

преди 4 месеца

И като нямате пари за хляб яжте ми пастите

8

Анонимен

преди 4 месеца

Лена се хвана на въдицата и разкри картите. Страха от нови избори в София след разкритието, че сегашните са спечелени от страх от загуба с манипулирани флашки я накара да заплашва, което говори за слабост. А кой харесва слабите. И затова сега се опитва да прехвърли страха си към Герб. Но това е губеща позиция, също като в бридж белота, печелиш само ако отсреща се подлъжат.