118

Анонимен

преди 4 месеца

Ги Верхофстад, бивш белгийски премиер и настоящ евродепутат, е заявил, че Тъкър Карлсън трябва да бъде санкциониран от ЕС

117

До 129

преди 4 месеца

Какво става с тридневната специална руска излагация на кремълския плъх, превзеха ли вече Киев?

116

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна има полезни изкопаеми и ресурси. Иначе запада са умрели за украинците! Най-евтините *** в цяла Европа бяха украинките. Питайте и във Варна и те ще ви кажат. Навремето се внасяше промишлен спирт почти без пари от там и с малко пречистване захранваше доста нелегални и полулегални индустрии в България. С влизането в ЕС вече няма такива опции - плащат си само малък ограничен кръг хора.

115

Еврогей

преди 4 месеца

Предлагам българския парламент да приеме единодушна резолюция, че Такър Карлсън е заплаха за човечеството!

114

BG форумни мужици

преди 4 месеца

Ах какъв смешен плач. Русофилството се мъчи да ни убеди че украинските жертви са по вина на Украйна, САЩ и Великобритания. Сякаш не Русия а САЩ, Великобритания и самите украинци нападнаха Украйна.

113

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 136. Ние по-възрастните трябва ли пак да се връщаме в училище да учим новата История ? Изпити ще има ли ?

112

Анонимен

преди 4 месеца

Чирило Педерило каза, че Такър Карлсън е заплаха за човечеството!

111

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС минава на уеднаквяване на исторята на различните страни членки. Евопейският парламент прие "Европейското историческо съзнание". "Разнообразните и често противоречиви истории на европейските нации и държави правят всяко усилие за разглеждане на историята на политическо ниво трудно и потенциално опасно начинание" се казва в резолюцията.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Германските медии реагираха с истинска истерия на решението на администрацията на президента на САЩ Джо Байдън да спре издаването на нови лицензи за изграждане на терминали за износ на еленджи. Във Frankfurter Allgemeine Zeitung новината от Белия дом е публикувана под заглавие "Америка спира газовия кран".

109

Анонимен

преди 4 месеца

Присъщо за Русофоби и Укрозомбита ти го биеш то продължава да пише простотии а другите да славят територия която вече не е тяхна.

108

Анонимен

преди 4 месеца

До Тео. Много си наясно с военната стратегия и тактика. Поредния велик форумен пълководец. Откъде се навъдихте все от Наполеон нагоре не знам...

107

Русия е богата

преди 4 месеца

Русия има всичко, и енергии, и суровини, и всякакви метали и минерали, и плодородни земи, и води, и гори, и необятни територии. А ЕС са бедни като мишки, нямат нищо, пренаселени, изгониха ги от Африка, изгониха ги от всякъде, изцяло зависими от Русия, дори не могат да се изхранят сами.

106

NEW Z Fашизъм

преди 4 месеца

Ставащото в Украйна най-добре показва отношението на Русия към славянските народи и зачитането на международно установени държавни граници. Путин занули Русия като нормална държава и я върна в средновековието. Неслучайно думата Рашизъм вече в целия свят са асоциира като новия възроден Фашизъм !

105

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия няма никакви помощи за фермерите. Фермерите се конкурират свободно на пазара. Супермаркетите в Русия са пълни с изобилие от стоки местно производство.

104

а бе, укрофили

преди 4 месеца

А кажете тука сега бе, какво става с контранастъплението бе? А кажете, върнаха ли вече Крим?

103

Тео

преди 4 месеца

Може би правилния въпрос е - а защо Русия до сега не я е превзела тази Авдеевка. А отговор тип - ами щото не могат е, меко казано, смешен! Руснаците са цинични - оставят шанс на фашситите от Украйна да покажат що за стока са - удари в центъра на града, по паркове и алеи, но после - зачистка. А е лесно - тоя град е за 10 ФАБ 9000. Десет бомби с листовки като в Мосул и после всичко до земята. Ама тогава ще се изпръждосат. А сега - бавно, методично ...

102

Анонимен

преди 4 месеца

До Юруш другари !Тука ше си седим да те дразним да се пръснеш от злоба.

101

Анонимен

преди 4 месеца

Африка вече разбра, че трябва да се придържа към Русия.

100

Анонимен

преди 4 месеца

До истински журналист. Светни себе си бе какво на занимаваш с твоите глупости.

99

Юруш другари !

преди 4 месеца

Тия дето са за Русия - да си хващат влака за фронта, че на любимия им Путин не му стигат балъци за наторяване на украинската земя. С кеф ще им платим еднопосочните билети и за подарък - по един черен чувал .