354

Да ти поясня

преди 7 месеца

До До 355: Щом ти е първи коментар, да ти поясня. За Авдеевка Путин специално забрани директен щурм за превземането, защото това е укрепен район, който украинскита армия е създавала за осем години гражданска война. Казват, че в Авдеевка има бетонни бункери с по два-три етажа надолу в земята. За Киев този район беше важен защото от него от години обстрелват жилищни квартали в Донецк далеч от фронтовата линия само за да предизвикат жертви и разрушения. Ще бъде превзет като Бахмут - метър по метър.

353

Боби

преди 7 месеца

До Николай Малинов ФСБ СТИГА С ТЕЗИ ОПОРКИ. С започване на СВО Путин отсече "НИКАКВИ СРОКОВЕ ЗА ПОСТИГАНЕ НА КОЯ ДА Е ЦЕЛ". И това е вярно Авдеевка колко време РФ я атакува.

352

Мужик

преди 7 месеца

Дрътотo император жуже, ке пykнe преди да успее да преначертае границите на империята за съжаление на зомбираните рycофили!

351

До 355

преди 7 месеца

Това ми е първият коментар за днес! Логично е на много хора да им направи впечатление за кой път ще превземат нещастната Авдеевка! Хората разсъждават и правят логически връзки, което ви ядосва, защото искате немислещи хора, повнтарящи до безумие опорките, които сте им пуснали!

350

Малин Николаев

преди 7 месеца

До Николай Малинов ФСБ: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиарурата си.

349

Анонимен

преди 7 месеца

До 359Да,ама само според украинските тролеи

348

Анонимен

преди 7 месеца

До 355Е щото друго не им остана като губят

347

Анонимен

преди 7 месеца

До 345Ами според украинските тролеи за 7или осми щото това е опорката

346

До дежурният трол

преди 7 месеца

До Пустата Авдеевка!?: Голямо нетърпение сред русофобските т'ролове да бъде превзета по-скоро Авдеевка. Защо така? Това за днес е вече девети или десети подобен пост.

345

Пустата Авдеевка!?

преди 7 месеца

За кой път ще я превземат!? Съвсем стана ясно, че и Русия не е това, което беше!

344

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 336 първо Ядрените технологии не са изцяло крадени защото в СССР не са имали компютри. СССР учени е трябвало да опростят Американските формули за да могат хората калкулатори да направят съответните сметки. Това е една от причините поради които СССР бомби се различават от САЩ такива. Фирмата на Хюго Шмайзер се занимава с ЩАМПОВКА а чак АК-47М или АКМ 1966 вече е с Щамповани детайли. Оригиналните АК-47 са фрезовани чаркове.

343

Василев

преди 7 месеца

Искам само да успокоя българските русофили главанаци, няма друга страна в света освен България, която да е защитила руските имперски интереси на 100%!Никоя друга страна в света няма да построи чужда газова транзитна тръба за нейна сметка!Никоя страна в света няма да остане с един монополист нефтокомбинат, който не плаща данъци и рекетира бизнеса и хората с високи монополни сметки!Никоя страна в света няма да остане без въоръжение, когато около нея има две войни!Агент Кейбъл Морисън!ЦРУ!!!

342

Боби

преди 7 месеца

До Да допълня... Нито една от ядрените сили не признава Юрисдикцията на въпросния "съд". Въпросния "съд" е НПО да си го кажем в прав текст. Кога ще престанете да се хващате на глупави фейкове?

341

Малко за политика

преди 7 месеца

До Анонимен 350: Това си е така. За САЩ не е трудно да манипулират нашите (а и европейските) политици, защото ЦРУ им знае офшорните сметки, а на някой даже и криминалното им минало. Ето например колко се старае Делян Пеевски след като попадна с списъка Магнитски.

340

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 343 над 75% от всички чипове на всички разработчици се произвеждат от ТСМС като самата компания не прави никакви разработки това е просто един огромен завод.

339

Анонимен

преди 7 месеца

До 349 Ти не разбра ли ,че за такива като Путин и Бай Дрън Хага е просто един град в Нидерландия

338

Да допълня...

преди 7 месеца

Путин много си забави. В Хага губят търпение , но клетката е в готовност.

337

Анонимен

преди 7 месеца

До 349 По скоро като безгласни букви щото са се оказали с кражби и си трайкат ,та и сега разни посолства го използват това

336

А ние накъде?

преди 7 месеца

В ЕС и НАТО представителите на България от край време се държат като наблюдатели. Нашите евродепутати просто повтарят чужди мнения. И, що се отнася за войната в Украйна, резултатът се вижда. В наш интерес е войната да приключи колкото се може по-скоро, а гласуваме решения в ЕС, с които се помага войната да продължи колкото се може по-дълго. А това всъщност е в интерес на САЩ, а не на ЕС.

335

Анонимен

преди 7 месеца

До 348 Ама той украинския тролей от де да знае,че тук има доста информация за това ,е сега се мълчи,но преди не беше така даже украинския посланик беше канен в телевизия БТВ и мънкаше и чупеше пръсти