35

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна така а у нас? Кога ще се загрижим са собственото си оцеляване като нация? Ние сме една изчезваща нация от евтина работна ръка. Производител на висококачествени обучени емигранти. От почти 8млн 89-та сега сме няма 6... без война...

34

Bg

преди 4 месеца

Предавайте се и живейте ! Сваляйте нацистите и бъдете живи !!!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Ами да я заселят с мигранти от Африка и Азия тази Украйна.

32

Анонимен

преди 4 месеца

РЕКОРД, руснаците демилитазирарха 584 000 (+23 000 за януари) фашистки урки а други 780 000 гинаправиха инвалиди13:53 02.02.2024

31

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото българското население е спасявано.

30

БАНко

преди 4 месеца

ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НАВСЯКЪДЕ , БЕЗ СКАПАНАТА НАТОВСКА ПРОПАГАНДА !!! ОТ 45 МИЛИОНА ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ , СЕГА ТАМ ИМА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 18 МИЛИОНА !!! 10 МИЛИОНА СА ПЕНСИОНЕРИ !!! ЗАТОВА ОРБАН СЕ СЪГЛАСИ НА СДЕЛКАТА С 50. МИЛИАРДА - БЕЗ ТЕЗИ МИЛИАРДИ ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА НЯМАШЕ ДА СЪЩЕСТВУВА СЛЕД АПРИЛ 2024 !!! НАРОДА ЩЕШЕ ДА ПОМЕТЕ ХУНТАТА НА ЗЕЛЬО !!!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Спрете войната, разкарайте кликата не наркомана, забравете за дадените пари и всичко ще се оправи.

28

0880

преди 4 месеца

.... а защо вече в Харковска област се появи Женска рота?..В нета видях как руски войници обграждат в гръб украински войник, който ненадейно изплака: Не стреляйте.. Я-беременная. (бременна съм).

27

Анонимен

преди 4 месеца

Нали това искаха колонизаторите - празна територия за разполагане на лаборатории и военни бази.

26

Ари Голдберг

преди 4 месеца

Украйна е нашият Небесен Йерусалим, скоро земята ще е свободна от тези бели от европеидната раса, които Геноцидираме, и най-сетне ще се върнем в Родината си - Хазария!

25

Рашист

преди 4 месеца

Абе тя България се топи като мартенски сняг, ние за укрите ще се тревожим хаха. Човек трябва да е крайно ***, та да не се досети че чичко Путин е решил да изтрие украинците от лицето на земята. А те се кефят че свалили някви хвърчила и потопили евтинджоз катерчета. Смяяях. Войната ще продължи оше няколко години. Това ще доведе до разпад на ЕС. А може и на самите САЩ.

24

гост

преди 4 месеца

Страхотен превод с Google translate. Само в 10-20 изречения не можах да разбера за какво става въпрос.

23

Тийн

преди 4 месеца

а дай боже и аз да намажа някоя готива украинка като тези в индустрията за възрастни!

22

Българките ще са

преди 4 месеца

като Европейски Фермер - на Суха - за много дълго време - няма как да се конкурират с Украинките!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Не виждате ли, че евреите правят геноцид в Украйна и Палестина? Защо им помагате на евреите да убиват украинците и палестинците? Това да хвърлят хората на бойното поле срещу световна велика ядрена сила си е чисто убийство и геноцид. И вие всички сте съучастници на евреите в това огромно престъпление, защо колаборирате и плащате данъци на колаборационисткото правителство?

20

Ционски Мъдрец

преди 4 месеца

сега ще им внесем АфроАмерикънс - бяло в Европа - не трябва да Остане!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна отдавна е в Руини! Каква " икономика", какъв социален живот има там? За какви " победи" над Русия,какви 5 лв? Огромна държава като Русия,мислят ли си Хохлите,че с дронове и ракети,ще я докарат в състоянието в което са Те самите? Не мисля! Тази война може да се проточи с години,през които Украйна да загуби всичко! САЩ дават " идеи", но да си в Америка! Там няма война! Поне за сега! Украйна е точно Губещата всякак!-:) И никой друг!!!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Питайте САЩ нали те казаха че използват и последния украйнец в войната им срещу русия ! След украйнците започват поляци мамалигари естонци латвиици литовци след някоя годин ще питате за тях . Нали англосакцоните дават пари и хвърлят осталите ниши нации да се самойзбиват !

17

Пенка

преди 4 месеца

Ще бъде спасено, до последния украинец,само Зеленият,дали го знае!

16

пенсионер-ветеран

преди 4 месеца

Още ме бива да Оплождам до 25 годишни, до 55 кила, около 170 високи, Руси, СинеОки и с Много Бела Кожа Украинки - трябва да Спасим Нацията!