118

Анонимен

преди 5 месеца

Машинации на мин.Василев за запълване на хазната. Мисля, че за 1-2 месеци продавачи, купувачи и нотариуси ще измислят противодействие на този начин за осигуряване на големи приходи. В краен случай протест на собствениците на 2,6 млн.трошки и Кокорчо трябва да поема курс към Канада.

117

До135

преди 5 месеца

Е даде,ама как да стане тая работа,като мутрите и комунистическите отрочета направиха съвместно"сглобка"наречена-"промяната"и заедно ще ни разкатаят фамилията?

116

Анонимен

преди 5 месеца

В Тексас какво става?

115

Сдс

преди 5 месеца

Хората ще минат на колела и тротинетки - важно е да има евтини банани и кока кола , за които се борехме навремето - ежедневно

114

Анонимен

преди 5 месеца

И защо само 80%?!???? В България е твърде евтино да имаш автомобил... Прощавайте, ама шофьор взима 3-4к чисто. Качил ми се на БМВ 5-та серия. Вярно осма употреба бракма от рода на Ф10, ама в чужбина подобни СЛУГИ си знаят мятото. В София тотална забрана за влизане на автомобили без Евро 6 и точка! Стига вече провинциален слугинаж е тровил въздуха! Да не говорим, че в София СРЗ е уж 3200, ама със сивия сектор. Без него около 5-7000 и спокойно човек може да има нова малка кола.

113

Радослав

преди 5 месеца

Когато държавата приеме закон, че влак или автобус от градския транспорт може да е най много на 15 години от датата на производство и го спазва, тогава може да изисква от гражданите колите им да са по нови! ББДЖ с влакове от втората световна, половината градове с градски транспорт по стар от шофьорите! Хайде държавата да даде пример и да купи във всеки град целият автопарк на градски транспорт и целият подвижен състав на БДЖ чисто нов, току що произведен! Да покаже как става за да знаем и ние!

112

Делян

преди 5 месеца

Аз ще пътувам екологично, само с рикша! Дърпана от Тошко!

111

Сдс

преди 5 месеца

А едно време бальците скачаха по площадите за банани и -10 г кола от германия

110

Анонимен

преди 5 месеца

Да внесат рикши!

109

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да има и за 12 брутни заплати при пенсиониране на милиционерите които ни тероризират по пътищата....

108

Анонимен

преди 5 месеца

Ще стане като с продажбата на земеделска земя: купувачът и нотариусът записват цана на 1 дка закупувана земя 120-125 лв при продажна цена 800-1000 лв/дка, Същата цена се записва и нотариалния акт.

107

Ха честито!

преди 5 месеца

Значи държавата може да купува ЖП вагони втора употреба, а на българина ще му забранят да кара коли втора употреба! Справедливо ли е това?

106

Анонимен

преди 5 месеца

Аааааа ха ха ха ха ха ха ха ха

105

Избирател Пп

преди 5 месеца

Браво добьр ход на сглобката - да се изчистят задръстванията в софияКола над -5 г удри здраво собственника с даньк ум да му заиде

104

Анонимен

преди 5 месеца

Еййй това е тя "промяната" *** Балкански да бъде дран до кожа,а пък червените гаулайтери и техните отрочета,да папкат яко и да правят яко гуша!

103

Не се издържа

преди 5 месеца

Време е за бунт

102

Кенаф в запаса

преди 5 месеца

Скоро по улиците ще тракат танкове . Ще им гледате ли замърсяването ?

101

да ви светна!

преди 5 месеца

Данъците и цените ще скочат до небесата защото трябва да се изплащат самолетите и бойните машини на пехотата закупени досега, както и радарите и Патриотките които се очаква да бъдат закупени през следващата година от САЩ. България ще трябва да изплаща и дълговете на Украйна към САЩ за закунено от тях оръжие, защото ние сме част от страните гаранти по тези договори за заем.

100

Избирател Пп

преди 5 месеца

Промяната трябва да продьлжиСамо богатите да могат да си позволят коли , бедните е знаете какво казват баце и василев за тях

99

Анонимен

преди 5 месеца

Ало политиците внимавайте от много вдигане да не се изсипите ... Липсата на Законно притежаване на калашници от народа си казва думата за положението във което се намираме в момента !