12

Анонимен

преди 4 месеца

Кметът на София Васил Терзиев влезе вчера с въоръжена охрана в СУ "Св. Климент Охридски" по време на общественото обсъждане на бюджета на София. В СУ не се допускат хора с оръжие и полицията изведе охранителите от сградата. Васил Терзиев ходи и на работа с частни охранители, които бяха с него дори в деня на изборите за кмет.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Според източници от общината кметът страдал от агорофобия и получавал паник атаки и страх към места, на които има стълпотворение от хора или ситуации, като публични изяви. Те разказват и за други странности на Терзиев, който превърнал малка стаичка-склад в офис, отказвайки да работи в официалната работна стая на столичния кмет.

10

Кики Истината

преди 4 месеца

и Новият Морал - Прави Честни Избори: "1369 секции има разминаване над 90% между записаното в протоколите и онова което има като данни в чували и флашки"! и тово Остановено след Съдебна Проверка, а не няколко Интернет Теоритици на Конспирацията - фантазиращи си го!!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Западът има технология за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Днес се навършват 80 години от снемането на блокадата на Ленинград. Еврофашистите мориха града 871 дни.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Какво лошо има да ви е кмет червен ДС феодал? Феодала и придворният му шут Бонев да ви стрижат и доят. Трайте, че иначе ще ви прережат гърлото в колите ви. Винаги поглеждайте на задната седалка да не се е скрил агент на Спаси София.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Софиянци се лигавят. Трябва да се случат досъа сериозни неща, за да станат чувствителни към истинските проблеми и да осъзнаят погршната си настройка на подлизурюина към тези, които смятат за силни на деня. Това, че по българските медии не се съобщава за сериозни сътресения в икономическите взаимоотъношения межди най-големите и уж партньорски страни на запада, ще доведе до изненада, огрома лоша изненада за бългаскто население. Пишете какво става в САЩ, във Франция, в Германия, в Нидерландия....

5

Ако

преди 4 месеца

Се докажат пропуски в кметските избори, това означава колко са истински резултатите във всички предходни избори. Но интересното е защо не съдилищата не завършиха делата, както трябва, а покриха измамите.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно гласят друг ДС папуняк.

3

Caтиpи Coфия

преди 4 месеца

Пpaвa e, npeз лятoтo нe cтaвa, зaщoтo npeз юни e npaйga, a nocлe nъk иgвaт kpyизитe go Mиkoнoc...

2

Анонимен

преди 4 месеца

Направихме малко ала-бала, взимам сделката

1

Анонимен

преди 4 месеца

София е като Картаген.