171

Анонимен

преди 5 месеца

Сега остава да разберем кога руснаците ще свалят украинския самолет с руски пленници! Така де, за паритет!

170

Анонимен

преди 5 месеца

Нали и ,,Курск" го бяха ударили американци? Пияниците не знаят на кой свят са! Ти да си пилот или командир на подводница и да се нальоскаш от сутринта!

169

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби "И последно за какви два самолета говориш?" ами това е официалната версия на руската страна, самолетите са били 2 Ил-76, с които са се транспортирали 147 военнопленици, свален е единия тоя с 65 военнопленика, а другия с 80 е избягал, та въпроса ми е, защо са ползвали 2 самолета за 147 човека, явно не е баш така както е официалната версия на руснаците

168

Българин

преди 5 месеца

Западът има технология за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.

167

Не е ли ясно?

преди 5 месеца

До Германец: Клоун си ти, драги. Сега украинската пропаганда, за да оправдае това, че са ликвидирали техните си военнопленници, ще сменя и версиите и списъците серийно.

166

Анонимен

преди 5 месеца

Браво това са укро победите ЕДИН свален самолет,ЕДИН повреден кораб,ЕДИН поразен танк.... И после седмици наред,олеле бият ни.

165

Анонимен

преди 5 месеца

Тя Русия и за сваления си Ауакс А-50 не искаше да признае, че е свален от украинците,а държеше на версията "другарски огън". А сега толкова бързо намери виновника? А и защо изключваме да е самолетна авария,логична за ставащото през последните месеци?

164

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 165 Да версията за превоз е двупалубна, но това са старите ИЛ-76 новите могат да вдигат по над 40т и да летят надалече. Старите със Д-30 двигатели са стабилярки но и не носят толкова товар нито летят надалече. И последно за какви два самолета говориш? Дори старите Ил-76 могат на един ред до 200 човека на обикновени пейки да пренасят. Така пренасят и Десанта но всеки оборудван боец доста повече тежи.

163

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен, ами лесно, използва се като балистична ракета, и не само с-300 а и по старите версии, които също руснаците ползват масово

162

Анонимен

преди 5 месеца

Още чакаме обяснение как точно ракета земя-въздух поразява наземна цел? Хайде напънете си мозъчетата резбички криви.

161

Анонимен

преди 5 месеца

Очакват се много оспорвани ,,избори" в Русия, Путин срещу негласувалите, март месец!

160

Крундел

преди 5 месеца

само да напомня блок диаграмата:говори ли русия -> да -> значи лъже;говори ли русия -> не -> значи замисля лъжа;

159

Анонимен

преди 5 месеца

Абе Днеса, вие сте много бързи бре. Те хората вече забравиха, че се е случило,а вие тогава се сещате да напишете статия. И м/у другото Украйна коментираха преди около 4 часа, кото си сменяха коментарите няколко пъти.

158

Германец

преди 5 месеца

Тия клоуни вече изкараха списък на 65-те пленници. Нищо, че половината бяха в друг списък, на вече върнати пленници на Украйна на 04.01. Безаналогови клоуни...

157

Как е станало

преди 5 месеца

Украинското командване е било уведомено че с този полет пристигат в Белгородска област техните военнопленици за размяна. Но не са уведомили своите зенитни части, и те, виждайки на радара транспортен самолет, са си казали "Ето добра цел, да го изгърмим и ще станем герои". А от друга страна, руското командване не го е очаквало. Кой ще свали самолет, който превозва военнопленници за размяна. Но не са взели предвид че в украинската армия "лявата ръка не знае какво върши дясната". Сега кой е виновен?

156

Анонимен

преди 5 месеца

Ама вЕрно ли военнопленници се държат в гранична зона на фронта където може собствената им артилерия да ги целне без проблем? Женевска конвенция нещо?

155

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби, продължаваш да пишеш небивалици, версията на Ил-76 която е за превоз на жива сила е двупалобна и самия самолет е достатъчно голям за да побере всичките 147 военнопленици, че даже ще може да поеме още 30-40 тона товар, за какво са ползвали 2 самолета, мисля всеки трезво мислещ човек се досеща за какво

154

Анонимен

преди 5 месеца

Ако по руските медии се повтаря, че в Украйна са людоеди в течение на 6 месеца, колхозниците и на това ще повярват, а по-умните руснаци няма да повярват, но ще мълчат от страх за себе си и близките си! Руснаците избягали от Русия не споделят пропагандните клишета, но те не са фактор в Русия!

153

Русия

преди 5 месеца

Укро робите на Посолството имат практика със свалянето на цивилни самолети

152

Зозо

преди 5 месеца

Комунистчета, нали ви казах още лятото, че ще плачете по форумите всеки ден :)))))))))))) Гледам днес голям рев :))))))))))))))))))))) Вчера ви казах, че блатните самолетиги следят още от излитането и могат да ги очукат когато име кеф. Наздраве другари!!!!