84

феминистка

преди 5 месеца

СВОБОДА ЗА ГАБРИЕЛА И КРАСИМИРА И ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ИЗПЛАТИ ОБЕЩЕТЕНИЯ!

83

Дон Жоан

преди 5 месеца

До Хемус - по-кротко, Кирчо го направи ален делон, да не излезе че е и твой баща накрая? ХАХхааххаХХАХХАаххаха

82

Анонимен

преди 5 месеца

Феминистките скочиха на война заради някаква к**рва отнесла два шамара от гаджето, който го прибраха веднага на топло, но когато феминистка убива бащата на децата й (и е пусната на свобода) нещо няма причина за недоволство? Разбирате ли сега защо никой нормален човек в света не подкрепя лицемерната ви 'кауза'? У*оди.

81

вай вай вай

преди 5 месеца

"2 бурканчета с топъл шоколад" - по специална рецепта с рицин, нали колега?

80

феминистка

преди 5 месеца

СВОБОДА ЗА ГАБРИЕЛА И КРАСИМИРА!

79

Анонимен

преди 5 месеца

Тази е психопатка за връзаване барабар с оная трътла, тъщата.

78

Анонимен

преди 5 месеца

На 7 януари Габриела е занесла 2 бурканчета с топъл шоколад на Пейо в 22 часа и са поговорили в колата. Адвокатката на Пейо каза също, че той и казал, че бил непредпазлив и взел, че изпил топлия шоколад, но след това с дни се чувствал много зле. На 8 януари пътувал с баща си и през цялото време спял докато пътува. За това се усъмнил, че е отровен или дрогиран и дал кръв за изследване. Явно резултатите ще са ключови за разследването.

77

Анонимен

преди 5 месеца

До Убийца. Какво и е миличкото виж и противната физиономия

76

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно как феминистите в държавата мълчат като комунист на разпит от няколко дни насам. Брутална убийца/психопатка се разхожда на свобода след като е умъртвила по един жесток начин бащата на децата й, но всичко е точно. Представете си, че ролите бяха обърнати и бащата даваше изяви по медиите в момента. Щеше да има 3 седмици блокада на държавата от вой и протести. Та, да питам, къде е генералното възмущение?

75

Убийца

преди 5 месеца

Ужас, вижте я как се усмихва миличко, не можеш да предположиш, че го има в нея, но те психопатите са така - нали знаете Тед Бънди, дето е сериен убиец, до последно са му вярвали, че е невинен, защото е бил много харизматичен, а той даже толкова не му е пукало, че се е защитавал сам в съда, даже се жени в ареста и прави бебе. Точно като тая - трябва да се види да не е удушила още хора.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Майка на годината! Нищо не знае, нищо не е правила, не била осъдена (все още), а само иска! Дайте й медал! Между другото що сте сложили тази снимка, а не онази от съда, дето бяха с качулки, че уж са публичи личости (и ако я е срам, защото е публичнна личонст, защо изобщо я публикувате тази симка?)?

73

Анонимен

преди 5 месеца

Тъща 54 - Пейо 44 - Булка 33 :)))

72

Анонимен

преди 5 месеца

До Малкия от Промяната. За освидетелстване си. Кой ще комуникира с ненормалници като тебе ?

71

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Вероятно двете убийци не само са се оплели в ромски далавери, ами са от техния етнос, бая *** и незачитащи Закона са... Да се чуди човек какво са харесали двамата бащи в тази жена: не е красавица, няма вид на ерудирана, нещо повече държала се е към тях отвратително???

70

Анонимен

преди 5 месеца

Тая, понеже почти сигурно апелативния съд ще я задържи и й остават два-три дни до заседанието, най-добре да си поръча трима мъже, яко храна и алкохол и да направи двудневен купон, че скоро може й да не й се случи. Пък, ако има късмет и да забременее пак, има вариант да й отложат присъдата до раждането.

69

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 77. Вас трябва да ви освидетелстват бе с тия "копейки". Съвсем сте се побъркали и не се осъзнавате къде сте и какво правите.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Копейките продължават да се упражняват на тема ПП, те друго не могат - това си е кариеристка, която се присламчва към всеки, в когото вижда възможност за просперитет, готова е на всичко - научена от майка си, разбира се - "дипломатката от кариерата", дето всъщност май в началото си е била обикновена телефонистка във Външно

67

Анонимен

преди 5 месеца

Жена съм, но смятам, че насилници и убийци, като тези, трябва да се наказват с доживотен затвор, без право на помилване и задължителна работа, или да се върне смъртното наказание. Фрапиращо е, че майката е насилник и измамница от години, заради нейните интриги са затворили представителството ни в Малайзия, и много българи са лишени от помощ там. Още тогава, има съдебно решение, което да.оказва вината и, тази *** трябваше да е в затвора, а не на свобода.... и нямаше да убие човек.

66

Анонимен

преди 5 месеца

ТИ ВЕЧЕ НЯМАШ ДЕЦА!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Aз пак ще задам въпроса си от вчера, на която нито един копейко не успя да отговори: а каква точно е вината на ПП, че през 2021г. не са знаели че след 3 години г-жата ще извърши престъпление??? Че не могат да гадаят в бъдещето ли?