51

Мама Миа

преди 5 месеца

""Детето не е било предупредено за забраната от своя учител и е нямало как да знае""Не стига ,че разлигавено ,ами не може и да чете!!!Ами дай всяко разлигавено хлапе да го информират ежедневно какво не ТРЯБВА да се прави!Това,което другите го знаят,без да им казват! Незнанието на закона не е оправдание пред съда! Голям праз,че му издърпали ухото!!!ами като лигавата майка и тати не могат да го възпитават,трябва да има някой друг.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Питам се всички злини които се вършат в името на неясни ценности , извършителите не се ли замислят че съдбата ще им върне злината по един или друг начин.на всеки един от тях. Не се замислят преди да наказват....

49

Анонимен

преди 5 месеца

Имаше преди години една Макшутова в Гео Милев -Варна. Тя не се бавеше. Директно шамари. Тя си беше към 1.8 м. Шамар като половин палачинка. Дърпането за ухото си беше като за добро утро. И като професионалистка те вдигаше за ухото като го въртеше. Няма да стоиш мирно ли? Или да маршируваш ли? Преди промените се водеше водеща учителка, за пример. Пълен ужас!!! Предполагам сега първа ще ревне ако някой направи забележка на някое внуче. Времената се промениха.

48

Анонимен

преди 5 месеца

"Да удариш дете и то пред три класа е всичко друго но не и мъжко поведение. Всеки си избива комплексите като удра беззащитни." - Ще ти докарам 10 парчета, по кинта и нещо, дето псуват като пияни хамали, бият се, хврълят твърди предмети по себе си и по учителя, понякгоа от раниците им изкачат крадени миктроспопи, крадена храна от сладкарничката, ножове, палки, лютиви спрейове ... Халал да са ти на главата и ги урпави, без да им викаш и да им дърпаш ушите! Ти ще си феномен, акос е справиш с тях!

47

Анонимен

преди 5 месеца

Горките учители! Не е никак лесно да работиш с разглезени деца на претенциозни родители. А ръководството на училището никога няма да защити учителя. А в конкретния случай - боли го корема, но се провесва където не трябва. Учителите да имат авторитет ли???

46

До 38

преди 5 месеца

"Както долу е написал човекът, има други методи за възпитание, ако едно дете не слуша в тъй важния час по физическо възпитание." ------------- Какви коремни преси, лицеви, набирания, бе? Нали го боли коремчето? Той часът по физическо може и да не е важен, но същото се случва и в часовете по български и математика - детето "не е добре" и учителят трябва да го гушне и да го погали, а не да му прави забележки и да иска то да учи и да изпълнява. Така се възпитава ***, не с наказания!

45

Анонимен

преди 5 месеца

Прав е учителят...така и така им растат ушите на тези лиглювци..поне да има за какво...да помогне човека....Разпусната работа....

44

Shark

преди 5 месеца

Браво. После да не се чудите защо няма учители. Няма да има. Ама сега колегите му ако са на място ще се застъпят за него и ако не го върнат на работа колективно ще си подадат молбите за напускане. Да ги видим ербап родителчетата какво ще правят. И директора как ще ходи да им се моли да не напускат. А те сигурно са се спотаили, мълбат и се съобразяват с невъзпитаните хлапаци на невъзпитани родители.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Повече да не съм чул ГЪК за това, че учителите не си вършели работата и заслужавали ниски заплати! СЕМЕЙСТВАТА са разграден вмирисан двор, от който тръгват всички беди на България!

42

Сър Джеймс

преди 5 месеца

Евроатлантици сър! Забавляват се!!!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Кой е тоя учител да го намерим да му издърпаме ние ушите на публично място да види колко е приятно?

40

АЗ

преди 5 месеца

До 33 А , християнските ценностш какви са - не са ли опъвали ушите на дечурлигата едно време ? Кажи , бе руска под-лого !

39

Анонимен

преди 5 месеца

До 26 Смазваш го на думи, ако излезе някой 190 даскал или някой по боен ще чупиш китки и ще викаш ама то детето не е искало ...

38

до 32

преди 5 месеца

Ти като не си джендърче и тая по химия чудесно те е възпитала, защо си беден аутсайдер склададжия с 3-4к заплата в Лидл, бе? Я кажи, всезнайко? Че май джендърите взимаме на седмица, колкото ти на година, две. Ама възпитание... Чуя ли някой да възпитава с бой и да защитава подобно поведение, ми е ясен. Подпечатан страхлив бедняк. Иначе не ме разбирай погрешно- скиор, плувец, алпинист и с трети дан черен колан съм. Мерси.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Както долу е написал човекът, има други методи за възпитание, ако едно дете не слуша в тъй важния час по физическо възпитание. Спортът е култура, възпитание, дисциплина. Не изпълняваш правилата, наказват те, ама не с бой. Както долу е даден пример- коремни преси, лицеви, тичане, набирания. Стигнеш ли до бой, ти не си спортист. Ти си комплексиран морално сринат страхливец. А бой над дете?! Дори няма да коментирам. Дано никога повече тоя не работи с деца!

36

Bai-Huй

преди 5 месеца

Бащата на детето от на Киро партията ПП(Партия на Пeдepacтитe)

35

анонимен

преди 5 месеца

Какво е това име на училище , да не сме.в Русия..??! Като на 36-то - М.Горки , а е било генерал Колев .....?!

34

Анонимен

преди 5 месеца

До 27 Нямаш деца а даваш мнение, нищо не знаеш обаче всезнайко

33

Анонимен

преди 5 месеца

aman от ***.. бой им трябва понякога не децата, като само се мислят за голямата работа ..

32

Анонимен

преди 5 месеца

Евроатлантически ценности