322

82-ОМБР

преди 5 месеца

До 329 Според него обаче! И според путин(който не е стъпвал на фронтовата линия)руската армия се бие с нацисти. Пригожин,обаче каза: "Аз съм прекарал месеци на фронта и още не съм срещтал нацис"

321

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски чака няколко милиона евро, за да си купи вила на Лазурният бряг във Франция.

320

Анонимен

преди 5 месеца

До 82 ОБМР И ти ли почна да квичиш ,че бавно ви бият руснаците ,е нали Зелето тръбеше ,че побеждава

319

2

преди 5 месеца

Те искат да накарат украинците да мислят, че сега ги атакуват - така натискат, че бойците от ВСУ да напуснат окопите и да разкрият позициите си. Използването на FPV безпилотни самолети от ВС на РФ принуждава ВСУ да изоставят техниката във фронтовите зони и да действат пеша.

318

1

преди 5 месеца

"ВСУ имат достатъчно оръжия, но нямат достатъчно хора", цитира New York Times командира на разузнаването на 117-а отделна бригада за отбрана на ВСУ. Украинските военни казаха и следното: Атаките на ВС на РФ бяха толкова интензивни по централния и източния фланг, че действието близо до фронтовата линия никога не е било толкова опасно. Парцели с площ от 100 до 200 метра трябва постоянно да се отвоюват: "Това е нещо като игра на пинг-понг." Твърди се, че руските войници са започнали да използват някои трикове: те пускат стари записи на стрелба на БПЛА.

317

2

преди 5 месеца

Според изданието "Наши гроши" и материали от разследването на ГБР, от 16.03.22г. до 13.06.23г. няколко компании са получили пари от МО, след което са ги превели на компанията на съпругата на Козловски "Еко Трейд Украйна"(113млн.), тъстът(56млн) и тъщата на полковника (2млн). Всички тези пари са изтеглени или от сметки, или от банкомати в Хмелницки. Съпругата на Козловски лично изтеглила 14млн.

316

11

преди 5 месеца

Той Путин им го каза ве - с помощ бавно, без помощ бързо.

315

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски иска да спаси кожата си, парите си, поста си, семейството му са заложници и се намират в Англия и той ще продължава да убива, да върти света на пръста си и ги прави на иддииоти, да рекетира и държави ще продължат да затъват в дългове, неговия интерес е ясен, но защо украинците продължават да умират за неговата кожа и гледат геноцида, който се извършва над тях? Защо? Той така или иначе ги убива, поне с риск за живота си, да го махнат и Украйна да се приберат в Русия, за да бъдат защитени

314

Анонимен

преди 5 месеца

А аз чакам увеличемие на заплатата.

313

1

преди 5 месеца

Полковник от тила изпрати 170млн.гривни предназначени за продоволствие, на фирмите на СЪПРУГАТА, ТЪЩАТА и СВЕКЪРА, а след това ги изтегли от банкомати. Началникът на отдела за централно снабдяване с храни на командването на логистичните сили на ВСУ полковник Александър Козловски скромно открадна 170млн.гривни за закупуване на храна.

312

82-ОМБР

преди 5 месеца

Ген. Герасимов и еленовъда Шойгу се оказаха,не достатачно способни да се справят с Украйна цели две години. И въпреки тяхното публично унижение от Пригожин(донесал най-големите победи на русия),пурпорногъзия бабун се страхува да ги смени(те са доказали лоялноста си към него),и даде власта върху военните на хора в който няма 100%доверие

311

2

преди 5 месеца

"Реалността е, че вие лъгахте за украинската победа две години, но фактите ви застигнаха и сега не знаете как да се отървете от ужасните си лъжи!" написа политикът. По-рано Филипо също призова за унищожаване на НАТО.Според него алиансът използва Украйна, за да срине европейската икономика.

310

1

преди 5 месеца

Френски политик каза, че Западът е лъгал за победата на Украйна в продължение на две години. Западните страни лъгаха две години за победата на Украйна в конфликта. Това съобщи лидерът на партията на френските патриоти Флориан Филипо в социалната мрежа X (бивша Twitter; блокирана в Рф). Според него от самото начало на конфликта западните политици и НАТО са обещавали "разпадане на Русия" и бърза победа на фашистите.

309

Анонимен

преди 5 месеца

Аз Чакам да ми подарят 1 млн. евро. Дали ще ги получа?

308

Анонимен

преди 5 месеца

The Telegraph: Зеленски е твърде слаб, за да спечели. Украинският президент е твърде изтощен и слаб, за да спечели СВО. Украинският лидер няма ясна стратегия за постигане на положителен резултат в конфликта. Това заяви британският полковник в оставка Ричард Кемп. "Умореният Зеленски изглежда твърде слаб, за да постигне победа. Липсва му ясна стратегия", съобщава вестник Telegraph думите на Кемп. Той добави, че след неуспешното контранастъпление все повече хора в Украйна говорят за необходимостта от сключване на мирно споразумение.

307

Анонимен

преди 5 месеца

До 82-ОМБР "Изучаването на български език от хора с българско самосъзнание бе достъпно във всяко украйнско училище!" Бе достъпно? Бил си там, може би?

306

ЕС=фашизъм

преди 5 месеца

и кохорта от платени *** екперти. Целта няма да бъде постигната, а участниците в дългия списък *** продажници ги очаква народната мъст, която ще се разправи с тях до девето коляно. Без прошка!

305

ЕС=фашизъм

преди 5 месеца

Основната цел на неолибералния тоталитаризъм е ликвидиране на ортодоксалното християнство. Главната роля е поверена на световното еврейско лоби, което ръководи и финансира операцията. Стремежът е да се оправдае предателството на Юда и да се ликвидира вярата в Исус. Първит етап на операцията е извършване на преврат в ортодоксалните държави България и Украйна, поставяйки в управлението им предатели като еврейските агенти Денков Палзмодия, Киро Простото, Асен Кокорчо, Лорер Юда, Габриел Жирафа, *** телевизии БНТ, БТВ и НоваТВ, *** сайтове начело с Фрогнюз и кохорта от

304

Анонимен

преди 5 месеца

До 82 ОБМР Да бе само дето в Украйна ги затваряха тия училища пък ти си дрънкай за някакво окупатори дето уж затваряли пък просто учителите избягаха от Украйна

303

Анонимен

преди 5 месеца

Украинците стигнаха до нова перемога: "Убиха" генерал Герасимов. Украински и проукраински пропагандни медии, след Путин, "убиха" началника на Генералния щаб на руското министерство на отбраната Валерий Герасимов. И той беше "убит", оказва се, в Крим, по време на ракетна атака в началото на януари.