229

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

И защо не Станишев и Костадинов да си пристанат ? Има да лудуват.

228

Анонимен

преди 5 месеца

Те Тагарев къде искат да отиде единствените съюзници на Русия са Хутите , Иран, Севрна Корея, Хамас това са терористични организации и един изтрещял кореец който постоянно ме се привиждат бомби.

227

ЦАР ТАГАРЕВ !!!!

преди 5 месеца

ЩЕ СТАНЕ ТОВА КАКВОТО АЗ ИСКАМ , КАКВОТО АЗЗЗ ПОЖЕЛАЯ , КАКВОТО АЗ ПОМИСЛЯ , КАКВОТО МИ ДОЙДЕ НА УМ, ЗА ДА ВИ СТАНЕ МНОГО НЕПРИЯТНО ....НО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ЦАР !!!!!!

226

На този с центовете

преди 5 месеца

До С мисловни дефицити!Никъде няма да ги пратя. Дете, изпратено в чужбина, може да се брои за умряло по отношение на родителите си. Емигрант, баща и майка не храни. Децата си може да храни, но, никога родител. Те ще живеят на гърба на тези, които са останали в страната. След смъртта им, всичкото им имущество ще бъде разпродадено, парите от него ще заминат за чужбина, а гробовете им ще бъдат покрити с бурени и никой, никога повече няма да стъпи на тях.

225

Анонимен

преди 5 месеца

Костадинов като ги награби не си поплюва

224

Анонимен

преди 5 месеца

Ае, тоя как никой не го е размазал от бой още? Такива хора си го търсят, докато си го получат. Един жесток побой му трябва на това мижаво недоразумение.

223

Анонимен

преди 5 месеца

До 185А бе, нали се зъбехте на Македония бе, ама сега внасята ток от Македония, ако македонците ви спрат тока ще ви))))На енергийната борса не е само македония, може да купим и от други,ако се наложи.Всъщност това показва колко са рентабилни вълищните централи след като продават най-скъпият ток на Балканите. Работят с едва 1/3 от мощностоте си. Няма да има нужда да ги затваряме, те сами ще затворят.

222

Анонимен

преди 5 месеца

До 228И кой го каза лакирана китка Божанов

221

Анонимен

преди 5 месеца

Кафявото петно Коце се опитва да се прави на Волен но не му се получава.

220

Анонимен

преди 5 месеца

Казано с две думи: Всички бягат на Запад за да разширявата ареалът на ЛГБТ общностите. Отврат!

219

Анонимен

преди 5 месеца

Добре му го е казал на магарев и само съд за такива предатели

218

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

LAMER (FR.ES.)- Л...И...Ж..А.. (това е значението на този употребим във Франция и Испания глагол. Хайде сега пак изтрийте този коментар,понеже сте неграмотни и ви дразни факта,че ние не сме.И вместо да триете коментари си напънете волята и УЧЕТЕ !

217

Анонимен

преди 5 месеца

Катар спря за неопределено време доставките на втечнен природен газ за ЕС заради ситуацията в Червено море.

216

Анонимен

преди 5 месеца

Блиц.бг: Цомчо страстно се тресе от перспективата да остане с Коцето един на един.

215

Какво е Тагарев?

преди 5 месеца

Много просто. Това е човекът, който трябва да бъде осъден за нанасяне на особено големи щети на Републиката и на националната сигурност, но, това няма да се случи и той го знае. Защото, България не е независима държава и съответно, всяка нейна институция, включително съд и прокуратура няма как да са независими. Каквото им се каже, това правят.

214

С мисловни дефицити!

преди 5 месеца

До 186 искам Искам да попитам всеки един копейкин с възможности децата му да учат в чужбина - къде ще ги изпратите . . . . . Понеже явно не си бил студент т.е. неук, да те просветя! Има ранкинг на 100 най-добри университети в света и в първите 10-15 винаги има някакво руско заведение. Най-често е московската политехника! И за да е ясно не съм следвал в Русия, но този неистов бешинг по руснаците от такива с мисливни дефицити ми идва вече много! Да и не живея в Русия! Информирай се за българските

213

Магарев да бъде

преди 5 месеца

Съден за предателство на родината !!

212

ГОСТ

преди 5 месеца

ТАГАРЕВ УВОЛНЕН НА В ПЕТЪК 31 МАРТ 2017 г. КАТО ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА ПО ОТБРАНАТА, ЗАРАДИ "ПОДМЯНА НА ТАКТИКО-ТЕХНИЧЕСКИ ЗАДАНИЯ". СПРАВКА МО. ЧЕТЕТЕ БЕ, ТОВА Е КОНСКА МУХА И КЪДЕТО ВИДИ *** КАТО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СЕ ЗАЛЕПЯ.... ЧЕТЕТЕ БЕ, ВМЕСТО ДА БЛЕЕТЕ ТУКА. КЪДЕ ВИ Е СИВОТО ВЕЩЕСТВО...

211

Анонимен

преди 5 месеца

До 215Е да ги връща Тагаренко копейки ,ама той сега се върна от господарите си пък кога ще връща парите ще видим може пък на друго място да ходи за дълго време

210

Анонимен

преди 5 месеца

Politico: Европа се тресе от перспективата да остане с Путин един на един