260

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам не е ли обидно за тези които вярват на явни мошеници а после ревът че ги излъгали.

259

До 260

преди 5 месеца

А тая "велика победа",с 30 млн. жертви,пък СССР я дължи на САЩ и Великобритания.Щото ако САЩ и Великобритания не бяха тъпкали ресурси и оръжие,сега до Владивосток щяха да говорят на немски и да се позндравяват с Хайл Хитлер.Бай ти Хитлер за 2 седмици стигна до средата на СССР и попътно взе няколко милиона руски пленници,но ти си мисли,че болшевиките са голяма работа.Дори и сега през 2023 г. се вижда какви голтаци и нещастници са.2 години седят в Украйна,като опикани мушката.

258

Каква е тази

преди 5 месеца

Нацистка? По-важни неща няма ли по света?

257

Анонимен

преди 5 месеца

Илон Мъск е слуга на Кремъл. ФСБ го държат с доказателства за педофилия. Илон е бил личен приятел на Епщайн и това се знае отдавна, само че изненадващо как снимките които го уличават никога не достигат до медиите

256

Анонимен

преди 5 месеца

"Нашата корабостроителна индустрия е във възход и навлиза в ритмичното, серийно производство на бойни кораби от различни класове", каза Путин в "Северна корабостроителница" в Санкт Петербург. Той добави, че се строят пет фрегати, осем корвети, тринадесет ракетни кораба и още петдесет други кораба. В "Адмиралтейските корабостроителници" в Петербург пък се строят шест дизелови подводници и серия патрулни кораби за Арктика. Наскоро бяха пуснати на вода атомните подводни крайцери "Александър Трети" и "Красноярск".

255

Рулигофрен

преди 5 месеца

Оооооо РаССия била победила вече!?За 3 дни,нали?Звездите ми го говорят.В Берлин и Лисабон треперят вече.Треперят,че късото краче с празната комунистическа глава ще ги превземе,тях за 4-5 дни.Руските не са мръднали и с 2 км. от миналата година,а напротив,губят от завзетото.Агитката на Динамо Киев сипва с най-големия черпак на руските пияндурници и спинозници.Руснаците да се измитат от Украйна,както и от всички държави,които държат,за да им смучат ресурсите.

254

Анонимен

преди 5 месеца

Митрофана ги вербува да пишат глупости ще кажа на Алена че всичките и прогнози до сега който правеше в годините не се сбъднаха Преди работеше за ББ да облъчва хората

253

Ямболски цървуль

преди 5 месеца

За първото съм съгласен,ама за второто и третото е шизофрения. Победата на Русия ,можеше да го каже дете на 5 години още февруари 2022г.А за порои и суша- това вече е биполярност!

252

Анонимен

преди 5 месеца

В украинските затвори почина американският журналист Гонзало Лира, подложен на мъчения, побоища и лишен от лечение за 8 месеца от киевската бандеронацистка хунта. Илон Мъск е съкрушен от смъртта на Гонзало Лира

251

Анонимен

преди 5 месеца

Световният форум в Давос от 15 до 19 януари ще обсъжда нова болест, която е 20 пъти по-смъртоносна от Ковид-19. "Дискусията за болестта Х, която може да надмине коронавируса 20 пъти по смъртност, е тревожна", подчерта заместник-председателят на Държавната Дума Ирина Яровая,По-рано Държавната Дума разследва дейността на американските военни биолаборатории в Украйна."Резултатите от нашето разследване доказаха, че причините за нови пандемии и заплахи трябва да се търсят вътре в опасния военен биопроект на Пентагона", отбеляза тя.

250

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата трябва да залесява със широколистни гори, каквито е имало в древността.

249

Анонимен

преди 5 месеца

Русия спаси цяла Европа и отделно нас, но пак се намират американороби да не знаят, че дължат съществуването си на тази велика страна.

248

Анонимен

преди 5 месеца

Аз пък гледам на кафе и ви казвам че Алена взима копейки и това е пропаганда

247

Анонимен

преди 5 месеца

"провокираният от Запада агресор Русия" - Аленчи, кажи си направо, че си безгръбначна pycopoбка, ко се обясняваш и говориш небивалици

246

Анонимен

преди 5 месеца

Нострадамус не е съгласен с Алена

245

Анонимен

преди 5 месеца

Хахаха, и Алена ви го каза, мижитурки кравофилски

244

Анонимен

преди 5 месеца

И тая ли стана от четирихилядниците

243

Анонимен

преди 5 месеца

Алена нищо не познава :) Когато почнат звездите да ти говорят по добре да си приготвиш хапчетата :)

242

Анонимен

преди 5 месеца

Нормално, звездобройците са слуги на лукавия и подкрепят кремълския антихрист.

241

Да..

преди 5 месеца

А нея я удря деменцията, живот, калво да се прави...