303

от ЮАР

преди 5 месеца

До ха хаДругарю ха ха, тия опорки ги имаше още в късния соц, как сме били втора ръка и сме щели да мием чинии на Запад. Аз за 33 години НИТО ВЕДНЪЖ не съм нито бил, нито съм се чувствал втора ръка. Инженер съм и моите отношения с колеги, шефове а и съседи са били винаги на взаимно уважение плюс скара с бира от време на време. Пълен комфорт. Хората не питат откъде идваш (освен любопитни лакърдии), а виждат какъв си като човек, като морал, като специалист, като отговорен човек. Така те оценяват!

302

Потресаващо

преди 5 месеца

Така е в губернията....ама всички тези хора трябва да са пред Кремъл и да скандират Оставка! за Путин. С еднолични действия той не може да учравлява всичко в тази огромна страна. Голяма мизерия.

301

Анонимен

преди 5 месеца

Вчера руски блогър коментираше, че системите за топлофикация и енергосистемите в Русия не са виждали основен ремонт повече от 20 г. Затова настъпва техния технически колапс. Всъщност това е и времето на Путинското встъпване във властта.

300

Анонимен

преди 5 месеца

Като чуят за българи на запад, хората се отдръпват, гледат ни с недоверие, защо днес сме със силните на деня, но в следващия ден като паднат, ние ги забравяме и търсим следващия силен на който робуваме покорно......

299

Анонимен

преди 5 месеца

В София Ората си изрязаха радияторите чи като видят сметките за парно на топлофикация им става толкоз горещо чи им държи цяла зима.

298

Грозната истина

преди 5 месеца

Копейките вадят от 100 кладенеца вода за да изкарат някакви жалки аргументи как Русия е велика , а в България било зле. Не забравяйте, че България е зле спрямо запада, но е в пъти по добре от Русия и това е откакто не сме в сферата на влияние на Русия. В България минимална заплата около 450 евро , в Русия 160 евро. Даже минималната пенсия в България (около 260 евро) е много по голяма от минималната заплата в Русия. Това е мизерия - 160 евро - с толкова живеят на месец около 50 000 000 руснаци.

297

До ха ха

преди 5 месеца

То и аз не обичам да работя с българи. Обичам си България, но не обичам голяма част от българите.

296

Единна Русия

преди 5 месеца

Видими резултати! Пак гласувайте за нас и от догодина и тока ще ви спрем.

295

Анонимен

преди 5 месеца

Навсякъде по света стават аварии, в България също.

294

До ха ха

преди 5 месеца

Така е. За съжаление! Ние обичаме да излъжем, като обещаем да не изпълним, ............

293

ха ха

преди 5 месеца

и още на запад никой не иска да работи с българи!!!!! С всякакви други, но не и с нас, дори предпочитат афганистанци вместо българи ...

292

от ЮАР

преди 5 месеца

До Ларавел Това е само началото. Оттук нататък, авариите и дефицита в Русия ще растат в геометрична прогресия. Засега, сме още в началния етап на линейно нарастване със слаб наклон. Експонентата следва. Тогава ще настъпи масова борба с т.нар. Чуждестранни Агенти. И понеже следва технологичен срив, който ще ги прати надолу до ниво ВСВ, милиони ще трябва да изпратят в Трудово-Изправителни Колонии, разбирай ГУЛАГ, а други - на фронта в Украина. Ще се вдигнат обаче Кавказ и разни народи.

291

Анонимен

преди 5 месеца

Артилеристът Евгений Воробьов от Кострома така внезапно се демилитаризирал, че оставил приятелката си с 2 малки деца,ипотека на дома и без държавна помощ и поддръжка! Не и превърнало на Катя - не успяла да се омъжи официално за покойника! Сега нито Лада, нито пари,само дългове!

290

до 295

преди 5 месеца

До АнонименАйде бе, на кого ги разправяш тези приказки? Какви сметки от 400-500лв. за ток бленуваш? Може, ако хангар отопляваш.

289

До 291

преди 5 месеца

Пии си хаповете. Идея са нямаш какво е направил Игнатиев за България. Ограмоти се. Фейка на идииииооотиии като теб прави омразата. Омразата ражда насилие Вервай ми. Историята го доказва.

288

ха ха

преди 5 месеца

"Граф Николай Игнатиев, който пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе,.." Германците са ни наричали ВАРВАРИ... и сега за тях, и за англичаните, и за американците ..... сме хора ВТОРА ръка. Дори черните в америка, Франция имат по-високо уважение от нас .....

287

Анонимен

преди 5 месеца

Чи в България с кво се топлият хората със по дебели одеяла. Тока фантастически скъп няма газ. Малко са хората където ще извадят 400- 500 лева за ток да плаща месечно.

286

Безимен.

преди 5 месеца

Браво все Русия ви е в клавиатурата.А преписалият таз новина бил ли е там да усети студа?

285

от ЮАР

преди 5 месеца

Как човек разбира в Европа, че е минал граница от една страна в друга - ами по това, че има ограничение на скоростта от 100 км в час в течение на километър и толкоз! Няма проверки, документи, ама защо пътувате, ама закъде и пр. милиционерщини. Ако България беше в Шенген, дали олигарсите можеха да вдигат цената на млякото, след като то веднага ще пристигне от Австрия, да речем на още по-ниска цена. Глобализмът и липсата на граници прибавя милиарди към създаваното всяка година богатство.

284

Галя

преди 5 месеца

Руснаците са си добре.... ама аз като платя сметката за ток и вода, наем и ми остава да храня децата си с хляб и маргарин.