460

Веселяк

преди 5 месеца

Окрайна свърши......

459

Веселяк

преди 5 месеца

Този форум е толкова червен,чак виолетов. :) Що се пънете бе фильовци,то се вижда вече къде свършва пилешкото и яйцата,къде замръзна парното(Не е Европа май) и къде инфлацията даже официално стана 10%. Растежа на военнопромишления комплекс 3% за декември!! :)

458

Точен

преди 5 месеца

БРИКС печели.

457

Анонимен

преди 5 месеца

Малко подскачаха хохлите на майдана. Предлагам да пробват пак, този път срещу Зеленски и неговата шайка... и да не забравят тенджерите.

456

русия в презиподнята

преди 5 месеца

Русия не може да победи в дългосрочен план. Нещо се пречупи и света вече не е същия. Спомняме си колко беше безразличен към Чечня и после Грузия. Колко пасивно реагираха 2014 и колко про активно през 2022. Следващата стъпка е по-активна намеса за защита на Украйна.

455

AXE

преди 5 месеца

До АнонименЕ тя май е платена с центова сметка USD, от США, видях аз:)

454

Bad Face

преди 5 месеца

NYT пише, че укровермахта получава Божи благодат под формата на руски планиращи високо точни бомби средно по 8 пъти на час, при това 24/7. Господ много ги обича.

453

Анонимен

преди 5 месеца

В близко бъдеще в Украйна официално ще започнат да призовават мъже с трета група увреждания. Киевските власти смятат, че тези лица са напълно подходящи за бойна служба, макар и с незначителни ограничения. Кои заболявания принадлежат към третата група увреждания. Исхемична болест на сърцето, аритмия, вродени сърдечни заболявания, бронхиална астма, хронична обструктивна белодробна болест, артрит, артроза, остеохондроза, епилепсия, болест на Паркинсон, диабетна невропатия. И това далеч не е пълния списък

452

Анонимен

преди 5 месеца

Изключително много глупости в тази платена от Кремъл пoвъpня...

451

Анонимен

преди 5 месеца

Смажи главата на змията за да е мирна Европа,смажете укропите и всичко ще се кротне,тая *** ,нагла и *** бандеровска *** трябва да се заличи

450

Анонимен

преди 5 месеца

абе тоя със знамето много интересни татуси вади...

449

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 436 - и те като нас, само дето ние още не ядем хуркатада ни бомбят...

448

Веселяк

преди 5 месеца

Отделно,че има сърби биещи се като наемници,от руска страна. Все хубави неща разказват: дават ни калашников и 60 патрона и ни пращат да атакуваме без артилерийска подготовка. Медицина няма,воюваха болни. Като откажеш,наказания и бой пред строя.Толкова за голямото руско настъпление. Интервюто го гледах вчера

447

Пред портите на ада?

преди 5 месеца

Кой ви караше да избивате невинни хора в Донецк и Горловка още от 2014 година насам? Кой ви караше да изгорите невинни хора в профсъюза в Одеса?А избтите полицаи в Маришупол, защото отказали да стрелят срещу невъоръжени хора?

446

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо още български доброволци желаещи да пазят наркомана? Кравари, вас питам.

445

Веселяк

преди 5 месеца

И кога ще е парада на Червения площад? :)Какво са превзели,като атакуват от ноември миналата година?Вестник Билд: "руската офанзива се провали" Фронтът се мърда напред назад,без нищо значително и от двете страни. Е,сега четох,че украинците са си върнали Новомихайлово. А руснаците продължават да обстрелват цивилни. А това си е военно престъпление

444

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 5 месеца

Украйна и Русия да се оправят. Ние да мислим как ще я караме след като дойдат гостите, които сглобката е поканила. Имам колега, лекар в Швеция. Обявил е частната си клиника - най-голямата в ЕС по очни болести за продажба и ще се мести в Гъция. Роден е в Шеция от потомствени гърци. Беше в нашата студентска група. Разправял ми е страхотии. Няма шве, които да не е пострадал, особено в Малмьо. Има и много убити, а останалите - изнасилвани, грабени и бити. Полицията ги брани и медиите също.

443

Анонимен

преди 5 месеца

Американците ги хвърлиха на вълците.

442

Анонимен

преди 5 месеца

Мой познат вчера се върна от Беларус и каза, че това което се пише по нашите медии няма нищо общо с истината. Русия е попиляла украйна с над 500 ракети. И ще продължава в същия дух.

441

Анонимен

преди 5 месеца

Да но "пред портите на ада" сме и всички ние , системно заплашваните и тормозените хора от нарочно създадена и умишлено толерирана клика от агресивни самозабравени брутални никога ненаказани дерибеи от кликата.