233

Симеон

преди 5 месеца

ИстЕнският мин.-председател на България нареди да се подгонят руските журналисти. Вече журналист може да е само този, който носи фес и шалвари ! Иначе - в зандана ! Доживяхме новотурско робство !

232

Анонимен

преди 5 месеца

ДО 247....И да допълня... На практика излиза, че Русия е виновна за кървавия погром на Априлското въстание.. Защото още 1832 г. Императора на Русия помага на Османския султан , като му предоставя оръжие и войски , за да се справи с Египетската му война. Където е бил разгромен. И губи Палестина и Сирия... Това е русофилската историческа лъжа. Че идват да ни освобождаван нас българите от османците

231

Анонимен

преди 5 месеца

До 30. Каква война бе, неграмотни. Никой никому не е обявявал война.

230

Мушмул

преди 5 месеца

Стига с тоя дебелак бе, тоя е пример за абсолютното разпадане на държавата и жив пример , че нямаме независим съд.

229

Ха ха

преди 5 месеца

Ежедневно присъствие в медиите за "приватизатора" на Булгартабак, дето толкова години се кри в Дубай а сега изпълзя на светло и се развихри по медиите.Да не би Господарите ни да го гласят за Президент, та така са се загричили да му изграждат чист и неопетнен имидж ? Я, що работливи тролейчета са впрегнали да имитират възхищение и "истинска" всенародна любоф. Пак ще има нагласени Мадуровски машинки и кибапчИта и бира по изборите ... Ахахаха. Ша цъфнем и ша вържим с тоя мафиот . Заслужаваме си го

228

Анонимен

преди 5 месеца

Още помня няколко статии във "вестник" Монитор, в които говориха за атаките срещу "многоуважаемият господин Пеевски" и алтруистичната му дейност ... И беше мега смях. Ама сега, защото Пеевски поел битка срещу Русия и едва ли не, вече герой стана! Хора - опомнете се!

227

Петър

преди 5 месеца

Най големият евроатлантик се изказва .....баси

226

Анонимен

преди 5 месеца

Само да вметна.... Османската империя можеше да бъде победена още 1832 г. И България освободена от Османско иго още тогава... Обаче Императорът на Русия Николай 3... подава ръка на победения и разгромен Османски султан Махмут, във войната му с Египет...Русия тогава въобще не е мислила да освобобдава България. Това е русофилското лицемерие...ВЪН РУСОФИЛСКИТЕ ЛЪЖИИ ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

225

Анонимен

преди 5 месеца

само да вметна.... Османската империя можеше да бъде победена още 1832 г. И България освободена от Османско иго още тогава... Обаче Императорът на Русия Николай 3... подава ръка на победения и разгромен Османски султан Махмутб във войната му с Египет...Русия тогава въобще не е мислила да освобобдава България. Това е русофилското лицемерие...ВЪН РУСОФИЛИТЕ ОТ бЪЛГАРИЯ

224

404

преди 5 месеца

И аз а и може би половин България се пита и пита как най-съмнителното лице на прехода е във властта че даже е примиер в сянка !!!!Кого да питаме Данс,ФСБ ,Шиин бет,Мосад,ме 5 или БОГ

223

Анонимен

преди 5 месеца

До 108. Цензура? В ЕС? А къде отиде демокрацията, свободата на словото? С какво ЕС е по-различен от РФ? Аааа, ЛГБТ., това е разликата.

222

Амчъкистанец

преди 5 месеца

Този лично аз ще го сюнетледисам!

221

Коки

преди 5 месеца

Жалки подло....и! Че и страхливи, Русия им бърка в здравето и по празниците нямат мира!

220

Анонимен

преди 5 месеца

До 229 Ти как разбра ,че сме в ЕС,така леко леко ,хлъзгава по Европейски?

219

Анонимен

преди 5 месеца

Пеевскинсе връща 15 години назад, като започна да трови медията, къде с подкупи, къде със заплахи, къде с агресивно превземания на цели компании, а най-накрая и с обвинения и дела... Сега прибягва и до ДАНС.

218

Алооо Днес,

преди 5 месеца

тук руското посолство ли е, че има такъв наплив от празни РУСОФИЛСКИ тикви ? Хайде сега минусчетата, че да ви преброя овчата бройка ! Защо храчите против Пеевски бре, комуноидди, нали вие дарихте милионите на майка му ?

217

наблюдател

преди 5 месеца

Леле леле какъв стожер на про американските интереси стана откакто го вкараха в Магнитски. Трупа червени точки с надеждата да го изкарат от списъка.

216

Алооо "Днес&quo

преди 5 месеца

тук руското посолство ли е, че има такъв наплив от празни РУСОФИЛСКИ тикви ? Хайде сега момичетата, че да ви преброя овчата бройка ! Защо храчите против Пеевски бре, комуноидди, нали вие дарихте милионите на майка му ?

215

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилската злоба няма край... Само забрана и забрана. Вън предателите от отечеството.

214

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки който влезе в списъка Магнитски стават чудеса с него,от неидваша в парламента *** и играеща карти с шефа на Лукойл,сега се превърна в стожер на демокрацията ,нищо че е главният корупционер на държавата..