75

Сата НАТО

преди 6 месеца

По-голяма манипулация от това, няма! "Не мога да дам подробности, но той има доказателства, вервайте ми!". Сервите че го загазат и че се наложи пак да улазимо до Крушевца-града... Страна, в която рузкия посраник си отвара устата, е обречена.

74

Анонимен

преди 6 месеца

До 73 Да точно така той го е заловил и той е предложил да го обесят нали.Аре разкарай се в кирливата си Украйна просяк нещастен

73

Анонимен

преди 6 месеца

До 75 Ами сигурно щото Васил Левски не е ходил в Русия,ама има паметник на българските опълченци в Русия или сега вече е в Украйна.То на човек да му писне от наглите украинци .Като не ви искат значи не ви искат и колко и да пишете глупости е все тая и това няма нищо общо с Русия.Просто вас и вашата наглост не ни харесва.Тръгнало да наглее и си мисли,че всички са му длъжни

72

Барон Мюнхаузен

преди 6 месеца

Да питам ,нашите русофили-националисти,защо във вашата любима Раzzия ,няма паметник на Васил Левски?И друго питане-Кой предложи ,Левски да бъде обесен(да сте чували граф Игнатиев)?

71

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм копейка!!!Говорят,че ще ни хвърлят на прасетата

70

Анонимен

преди 6 месеца

Марьинка за Нами! Авдеевка на очереди! Дальше больше.

69

Преподобна Стойна

преди 6 месеца

Русия ще тръгне да гази света, но накрая ще бъде прегазена.Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век помнете ми думата и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят

68

Анонимен

преди 6 месеца

Вучич е тарикат браво.Сретан Йосич търси пожарникаря.

67

Фашистка България

преди 6 месеца

За приемането от 78-ата сесия на Общото събрание на ООН на резолюция за борба с героизирането на нацизма. 118 държави гласуваха "за". 49 делегации, включително Фашистка България, бяха против. 14 страни се въздържаха.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от теритирията на бившата УССР, и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България, която се изпокара с всички, отива в небитието.

65

Анонимен

преди 6 месеца

В тази свята нощ Маринка е освободена от фашистите.Весена Коледа

64

фрау Геноцид

преди 6 месеца

Фрау Геноцид - така нарекоха Урсула фон дер Лайен в Европарламента.

63

Барон Мюнхаузен

преди 6 месеца

Сър,чувал съм че славяните са едно крадливо племе,излезнало от блатата ...те са нечистоплътни и примитивни,крайно агресивни и мързеливи(до скоро живееха в землянки)...неслучайно,Райха е искал да очисти Планетата ,от тези(сега щяхме да живеем без комунисти)!!!

62

Анонимен

преди 6 месеца

Щойгу докладва на Путин за пълното освобождение на Мариинка.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Еееехххх, тази стара, руско-сръбска дружба! И все във вреда на България!

60

Анонимен

преди 6 месеца

До 49Българите по генетичният ,не са славяни,това е измислено от БКП ,като идват на власт,за да заблудят хората,че имаме нещо общо с рашките...))))Само където руснаците не са славяни , а *** от различни диви азиатски народи+славяни.

59

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 54 Славноболгарская няма нищо общо със славяноболгарская както е прекръстиха българските русофили.

58

Анонимен

преди 6 месеца

В Италия вече католическата църква представя раждането на Исус вместо с Мария и Йосиф - с две майки лecбийки.

57

Вучич иска да

преди 6 месеца

играе в двата лагера едновременно:хем моли и чака за приемане на Сърбия в ЕС,(но не и в НАТО,макар че те са един клуб),хем разчита на Русия да го подкрепя във външната му политика,да и е съюзник и да получава енергоносители и оръжия от нея.С тази политика е ясно,че нито ще влезе в ЕС без да я промени,нито ще се засили яко срещу нато страните от зап Балкани,а доставката на газ става проблематична,ако западът ни натисне да я спрем както с таксата за руския газ.Да помни какво стана с Армения.

56

Германец

преди 6 месеца

"Мариинка беше освободена" -- я сега сложи една снимка на "освободената" Мариинка до снимка на една разорана картофена нива и намери десетте разлики. Мечтаеш си и задунайската губерния така да бъде освободена нали? РуZZкий мир, сър...