12

Митев

преди 6 месеца

Много ми е смешно, но и тъжно когато чета Радев да говори:""политическото лицемерие има висока цена и тази цена не се плаща от политиците, а от гражданите и от бизнеса". Точно той да го казва е меганаглост. Да си "натовски генерал и рашиски проводник и слатач" ама въобще не е лицемерие! Мъка му е , че не може да си развява коня и Мама Митрофанова ще го напляска!!!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Русороба Радефффф партенката защо не млъкне...

10

Анонимен

преди 6 месеца

Един мъдрец , на фона на глутница кучета захапалу кокъла. Ех България накъде вървиш?

9

Стига бе,

преди 6 месеца

...точно Тоя, който докопа властта с размахания юмрук, и заедно с Рашков Дамаджаната превърнаха държавата в разграден двор, и каналджийството в процъфтяваш бизнес, щял да им държи сметка за Шенген ??? Няма такава перверзия! Да не говорим, че и точно неговите служебни, с инфлацията която ни треснаха ,ни отдалечиха и от Еврозоната! Този просто си е вреден!

8

История

преди 6 месеца

Толкова години как не се умори да плюе този човек...Партизански юмруци....мутрите вън...После служебно Правителство...сложи негови хора...негово Правителство...Сега неговите хора се обърнаха против неговите методи...Време е дане е много закъснял Радев да потърски причината в неговият телевизор...отдавна е време...Разединител......

7

Анонимен

преди 6 месеца

много му стана тъпо, че му орязаха властта и трябва да го играе като истински президент на парламентарна република.. Всичко свършва рундьо! Приеми го като мъж.

6

А защо Гълъб

преди 6 месеца

Не гарантира нищо?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Фигурантче, Фигурантче.......жалък си :)

4

Анонимен

преди 6 месеца

Лъже мръcникът. Преяжда с луканка.

3

Старшинката

преди 6 месеца

Зелен чорап ръси мисли, които няма... е на това му викам аз абсурдна ситуация.

2

Радев никъде не

преди 6 месеца

Го канят.Ооря до Косово.

1

Бай Чеп

преди 6 месеца

Абе "Днески", спрете си публикациите! Така или иначе не могат да се прочетат от досадните реклами.