85

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите не чувстват суверенитета. Искат Русия да превземе България за да чувстват суверенитета.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Фашист да си на днешно време. Живееш си живота. Нищо че дядо ти е бил от ДС, а самият ти Разтривач на ТодорЖивковите уши.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Така е като не направихте паметник на освободителя Сюлейман паша, а направихте на руските поробители.

82

Анонимен

преди 6 месеца

До ъ до 62, жалкото ще остане у такива като теб. приключихме с руснаците. Свиквайте!

81

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите се чувстват окупирани от ЕС, България и българите и се молят Русия да дойде да ги асвабади. Другари, имам по-добра идея за Вас. Чемодан, вокзал, Маскве. Айде един по един доброволно, моля!

80

anon

преди 6 месеца

Сега да не дойдете да ни спасявате от фашизма както направихте с Украйна, ръшки пръшки?

79

Анонимен

преди 6 месеца

А спрете се...45 год.се бъркахте в делата на българският народ...Не можете да си затворите устата,все трябва акъл да давате и да хокате...Оставете ни да си живеем живота както ние искаме...

78

Анонимен

преди 6 месеца

Паметници на окупатори не търпиш ама Пеевски да ти пише конституция не ти пречи?

77

смях

преди 6 месеца

Мария е и философ.

76

до 77

преди 6 месеца

Напълно си прав, не ни смятат за суверенна държава, понеже не сме такава. Не само в Русия, отношението към управниците ни е такова навсякъде, най-вече в любимите ти САЩ. Откога не си чувал някой държавен ръководител да е правил двустранна среща с наш премиер? Е, няма и да чуеш скоро.

75

uha

преди 6 месеца

За 1978 година - цар Освободител(на крепосните) си го гръмнаха руснаците. А болшевиките унищожиха Русия. Ние ,като уважаващи освободителя ни приехме 30-40 000 руси. Как СССР стана приемник на царска Русия, та то я унищожи. За петербургския хитрец - башка. Тежак деменция и корупция. И тия са ни стожерите за морал? Каката ,дето е пасоль, да си каже кой е брат и и защо е емигрирал в Черна гора, колко е откраднал и дали му чете конско като на нас. Че се прави на кьорава-очила носи...

74

Крундел

преди 6 месеца

а не бе, паметници на окупатори ще търпим, тогава да вдигнем на византийската и османските войски паметници, а?като ще си имаме паметници на окупационни войски, поне да не е само една, между другото др0гарете и шугър маша забравят нещо много забавно - паметникът, дето го махаме е на трети украински фронт.колкото до хитлер, макар на амфети и пълен психопат е бил прав за доста неща, особено относно руснаците, даже генерал патън казва - победихме неправилният враг

73

Анонимен

преди 6 месеца

до 79 бая дажмии сме разрушили, но е трявбало всичките

72

.......

преди 6 месеца

Най-хубавото е, че в Русия разбират разликата между народа на България и така нареченото ни правителсто, което има 10-тина процента макс одобрение сред хората. Прекрасна новина за народа и не толкова за политичетата. Желая им дълготелие.

71

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 72Мумията нищо не намеква, просто е сръбнала повече в мразовитата нощ в Масква :))

70

Анонимен

преди 6 месеца

дп 78 точно както го каза е, България не есуверенна дръжава а окупиран от посослството

69

ъ до 62

преди 6 месеца

Като гледам какво става по света, май на вас ще ви се наложи да свиквате. И да сменяте пак лакейските одежди, както преди 35 години направиха бащите ви, а преди 80 години - дядовците ви. Знам, че няма да ви бъде проблем, хора като вас генетично са роби. Просто се надявам този път да не ви се размине. Руснаците може да са сантиментални, но не са ***.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Щом тази се обръща към българския народ значи е ясно, че в Русия реално не признават България за суверенна държава със собствено правителство, парламент и управление. Русофилите путинофили какво имат да кажат по този въпрос?!

67

Киро Канадеца

преди 6 месеца

Така е, България трябва да изчезне от лицето на европа, територията сме я продали вече и отиваме на остворите скоро. Слава Украине!

66

Анонимен

преди 6 месеца

Терористите да мълчат - не ви искаме