83

До 88

преди 6 месеца

Аз нали ти казах да питаш поляците, чехите и унгарците? И там уж не е имало руски войски, но са им дошли на гости, когато политиката им не се е харесвала на Кремъл. Даже в Прага и ние сме пращали наборници. Това е за тия, дето сега реват да см неутрални.

82

СИНИТЕ1914ВЪЛЦИ

преди 6 месеца

РУСКИЯТ ОКУПАТОР ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

81

До 79

преди 6 месеца

Защо трябваше да има руски войски след като хунтата на живков беше подкупена он москва и военните бяха вечно огъзени кам блатная за малко повече стотинки и готови да смачкат всеки прогресивно мислещ.

80

Анонимен

преди 6 месеца

И от щом за 3 години е имало руски войски от 1944 до 1947 година, значи сме били окупирани до 89 година? Така ли евриджендъри?

79

СИНИТЕ1914ВЪЛЦИ

преди 6 месеца

ВЗРИВ НА *** ВЗРИВ!ВЗРИВ!ВЗРИВ!

78

Анонимен

преди 6 месеца

Що няма паметник на НАТО??? Кой окупатор търпи паметник на чужд окупатор??? Въпрос с повишена трудност за копейките. :)))

77

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 72 След ВСВ е трябвало да приемем и храним 240 000 съветски войници, но са дошли половин милион. Ако това не е окупация, ти кажи какво е било. После, в периода на съществуването на Варшавския договор цялата ни армия е един вид негова военна база.

76

Анонимен

преди 6 месеца

До 65: Прав си. НАТОВСКИТЕ ОКУПАТОРИ ВЪН!!!

75

Преди 44та

преди 6 месеца

Когато България е имала Ерит София е била известна по света като малката Виена!След 44та Червените о р к и са я превърнали в Заддунайски Ке не ф и Мацкфа от Ари експрес който в днешни времена еволюира до Малкият Бейруд!Сигурно се гордеете????!

74

Анонимен

преди 6 месеца

Германия е окупирана през 1945 и все още е окупирана от САЩ. Япония е окупирана от САЩ до 60-те години. Италия е окупирана, Франция е окупирана. Само нашите тънкообидни внуци на фашита имат претенции към "окупатора". Войските на СССР се изтеглят тогава, когато се изтеглят при всяка война - след подписване на Парижкия мирен договор 1947 година с СССР, САЩ, Великобритания.

73

До 79

преди 6 месеца

1878-1885, 1916, 1944-1947.

72

До 78

преди 6 месеца

Не само, че ще се пипа, но и ще бъде премахнат.

71

Анонимен

преди 6 месеца

Отворковци чакам да кажете по кое време е имало руски войски в България

70

Анонимен

преди 6 месеца

Стига вече с темата за паметника, за да отклонявате вниманието от престъпления и кражби, паметника няма да се пипа, закрийте тази тема вече, аман!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Ако бяхме под чужда окупация, Костадинов щеше да е в положението на Навални.

68

До Анонимен 50

преди 6 месеца

Още по времето на Горбачов съветският Институт за изследване на социализма излиза с официално становище, според което режимът на Тодор Живков е сталинистки и добавят, че в техните среди все още се дискутира дали режимът на Сталин е фашистки или полуфашистки. Нашите учЕни си правеха оглушки и не цитираха това становище, но след 10-и ноември точно историците ни от БАН, особено тези под 40 г., гракнаха да го преповтарят. А преди това бяха активисти на ДКМС и млади членове на БКП, все връзкарчета.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е единствената останала бяла (бяла не в негативния расиситки смисъл) цивилизация в света. Всичко друго и Европа и в САЩ се скапва, всичко се извращава. Смяна на пола, джендърна флуидност, осиновяване на деца от хомосексуалисти - последното вече е чист сатанизъм.

66

Анонимен

преди 6 месеца

На 9 септември 1944 година фашистите загубиха властта и се разбягаха. А можеха още 30 години да управляват, колят и бесят. Както Франко. За тези загубени от тях 30 години фашизъм съжаляват днес. В Гърция има гражданска война и диктатура до 1973 година. И в България щеше да има фашизъм и дясна диктатура до края на 70-те години, като тя щеше да падне по същото време като Испания и Гърция.

65

До 66

преди 6 месеца

Ясно, червената армия се е сражавала срещу турците на връх Шипка. Харесва ми този сюжет. Остава да вмъкнем и Путин в него. Може би той е предвождал армията?

64

Анонимен

преди 6 месеца

До 54Тия дето говорите за окупация може ли да я дефинирате? Щото под окупация е държава в която има чужда войска (военни бази). Може ли да кажете точно по кое време е имало руски войски в България? Щото от 2007 има американски даже не са на НАТО.)))И една година е достатачна, докато русоробите завземат власта.Бази на НАТО нямаме, базите са български. И по времето на соца е имало съветски военни в България, лично съм свидетел.