63

Юдея и Колонията й

преди 9 месеца

САЩ - има ли Изненадани - Жалко, че Малко бели Американци от ЕвроПеидната Раса Осъзнават, че са Поробени и нищо Младите им Момчета са нищо повече от Пушечно месо за Войните на Юдея, а Младите им момичета за задоволяване на Плътските Удоволсвия на Господарите - реално - след ВСВ новата Колония на Юдея Номер 1 от Германия стана САЩ, но Германия не бе Освободена - Новата Колония САЩ и Перманентно я Окупира със 100 000 войници по бази и така не само Германия, а цяла Европа - стана Колония Номер 2!

62

САЩ да забравят

преди 9 месеца

Че някой в света ще ги подкрепи за Украйна!! Натаняху спечели титлата масов у циец на годината и Путин пасти са яде! Никой няма да подкрепи нито Украйна нито САЩ при такова очевадно двуличие и лицемерие

61

колко са умните в БГ

преди 9 месеца

Вие какво точно си мислите, че означават про-палестинските протести в западните държави? Какво означава, когато мюсюлмани публично посред бял ден се молят в двора на Уестминстърското абатство? Когато блокират главни улици за молитва? Когато свалят нац.знамена на съответната държава и издигат това на палестина? Това е демонстрация, че тези държави вече са превзети. Това е заплаха, че ако не слушат, че има вътрешни терористични атаки и тормоз над мирното население.

60

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде представете си, че утре северно македонците изколят всички последни останали българи там и приемат конституция, в която пише че България е тяхна земя и че трябва да бъдем унищожени като държава, а всички българи в България избити до крак. И всички съседни Юго държави им дават оръжия и открито заявяват, че българите нямат място в Европа и трябва да измрат. Това е реалността в Газа и Палестина, арабите бяха част от тамошната арабска югославия, която се разпадна. Тогава действаме или стоим?

59

Какъв изрод требва

преди 9 месеца

Да си да осъждаш у бйствата на деца в Украйна, но да поощряваш като мажоретка на САЩ у бийството на деца в Газа?!

58

Йозефус Флавиус

преди 9 месеца

Обединете се легиони на Рим срещу еврейските плъхове! Имперският орел на Зевс отново ще лети над Ерусалим! Римските императори са знаели как да се справят с еврейския проблем. Рома непобедима империя!

57

Днес

преди 9 месеца

Целия свят мрази САЩ..без САЩ светът щеше да е по добро и мирно място..

56

Не ми се ще

преди 9 месеца

Да съм демократ от администрацията на Байдън..едно фиаско и загуба след друго.. Афганистан, Украйна, Газа..да идва Тръмп наа после!

55

Анонимен

преди 9 месеца

Човешкия живот, вкл. на невинни деца, нищо не значи за САЩ. Отвратителни *** управляват света.

54

Докато ООН

преди 9 месеца

Е в Ню Йорк в САЩ, нази организация не е независима и няма никакво значение!

53

Нане

преди 9 месеца

А наще оцелели айтита, ако има... Ще трябва са учат да палят огън без запалка и кибрит, докат мечо ги напада по пещерите... ===)))

52

САЩ

преди 9 месеца

Загубиха още една прокси война! Ще им се стоваррят едновременно и загубата в Украйна и в Израел на мръ сниците!

51

Анонимен

преди 9 месеца

Не искам да съм на мястото на израелците, честно. Бият се с облекчени в цивилни дрехи терористи, които всъщност са правителството в Газа и единствения начин да различиш кой е цивилен и кой джихадист, е едва след като стрелят по теб. Очевидно на някои военни са им изпушили нервите и като ги ударят с рпг от тераса на къща, бомбят цялата къща. Цивилните обаче защо се връщат (или ги връщат) в центъра на бойните действия, не е ясно.

50

Галя от EmbassyTO

преди 9 месеца

Евреи са - могат да си позволят всичко. Явно историята ги оправдава.

49

Нане

преди 9 месеца

оонето не се ли отърси от краварската хегемония, просто, ще изчезне... Няма смисъл от нея... краварите вече не са хегемона на света и трябва свикват с това... Трудно е... Но това са новите реалности... Иначе за оцелелите живот по пещерите, и наново откриване на огъня от Прометей... ===)))

48

Анонимен

преди 9 месеца

Израел = Хамас = Русия = САЩ = Украйна

47

Байдън

преди 9 месеца

Се извини на мюсюлма ните в САЩ за това че се е усъмнил в броя на у битите в Газа..

46

Чаталов

преди 9 месеца

Копейките са на линия от рано, но това няма да им помогне, Кадиров ще си вземе своето от раснячетата на макс.

45

СаЩ

преди 9 месеца

Са беквално спонсори на теро ризъм и геноцид в Газа!

44

СаЩ

преди 9 месеца

Са Империята на Злото! Повръщ!