80

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 78 Чудя ти се на русофилския акъл, какво правиш още в България ами не си запрашил за Москва да си живееш живота? Това русофилите наистина сте били много глyпави, предпочитате да мизерствате в България вместо да богатеете в Русия.

79

хаха

преди 9 месеца

Единствен кандидат. Ако има друг ще падне случайно от някой мост. Или ще се спъне в Трафопост или ще го удари Халеевата комета.

78

ЕВРОПЕЕЦ

преди 9 месеца

БОЖЕ ПУТИН ТИ ХРАНИ . ДАЙ НА ПУТИН СВЕТЛИ ДНИ !!!!!!

77

Кой храни ромите

преди 9 месеца

Бойко Методиев Борисова разполага с мафиотска милиции от роми и полицаи-наркомани по области! Пазете се!

76

ало ало

преди 9 месеца

78,5%!....всеки управник по света може само да си мечтае за такъв процент доверие! СЛАВА НА ПУТИН!

75

Анонимен

преди 9 месеца

Джуджето е с единия крак в гроба, само чакат да свърши войната в Украйна за да му препишат всички вини за нея и да го ликвидират другарчетата му.

74

другаре

преди 9 месеца

Русия и икономика в едно изречение са две взаимно изключващи се думички. Не ставайте смешни. И вие знаете, че Русия е една много бедна държава. Другото са глупости, където и децата не им вярват. Хубав ден!

73

До 80

преди 9 месеца

Точно така е! Слепците обаче не виждат! Икономическата роля на Европа в света продължава да намалява според СУИФТ еврото вече е отстъпило място на юана в международните разплащания. Конкурентоспособността на европейските продукти пада. Производствената им цена се е вдигнала до неконкурентноспособни нива, защото тя вече не се поддържа от евтините руски енергийни ресурси.

72

Анонимен

преди 9 месеца

До Ще загърмят!!! САРМАТ са за САЩ, за Европа не се нужни стратегически ракети. Русия може да унищожи западна Европа с тактически ядрени удари.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Диктатора за какво се кандидатира, нали си е президент? Може би за пред хората?

70

А междувременно

преди 9 месеца

Цените в ЕС бият рекорди, икономиката му е в рецесия, индустрията му е в упадък. Индексът на бизнес активността в производството и услугите в еврозоната падна до най-ниското си ниво по-ниско от времето на т. нар. пандемия, а икономическият растеж на същата се е свил почти пет пъти от 2022 г. насам. А най-силните икономики в ЕС Германия и Франция вече са с отрицателен БВП растеж. Според информация на статистическата служба на Европейския съюз безработицата в еврозоната през септември е нараснала до 6,5% (в Русия е наполовина по-малко).

69

Анонимен

преди 9 месеца

Копейкин и неговия прислужник Цончо Ганев са поръчали тава баклава за да почерпят парламентарната група за благата вест дошла от меката на възрожденците Масква.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Един от най "от най-скъпите градове в света - Москва: Ток, вода, парно, стълбища, чистота и жега макс възлизат на 100 лв. на месец - за всичко, през всеки месец в годината, дори най-студените!!! Яйца 0,15ст/бр. Хляб 40-90ст. Българско сирене произв. в Сърбия/Русия-макс.6лв/кг; Картофи 40ст; Дюнер огромен много вкусен с подарък кока кола или кавото си пожелаеш - 3,50лв; Еднократно билетче до всяка точка в мегаполиса 95ст, (метрото лети на всеки 2мин до 1:30ч. след полунощ), всеки втори билет в течение на час 50 ст. Бензин 1,10лв/лт.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Всички автобуси и TAXI (такситата са москвичи) са електрически.

66

Ще загърмят!!!

преди 9 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

65

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски няма ли да се кандидатира?

64

Анонимен

преди 9 месеца

Москва е най-чистата и най-уредената европейска столица, западните столици изглеждат като мpьсно гето в сравнение с Москва. Улиците са невероятно чисти, асфалтът е уникален, гумите издават такъв специфичен звук, както когато сцеплението е перфектно. Всяка уличка се чисти машинно, дори и в неделя сутрин, нито една дупка в междублоково пространство! Кофите за бyклук имат напечатан график кога се чистят, обикновено на два дни. Всеки вход си има градинка с цветя в отлично състояние,детски площадки и игрище. В парка да не говорим.

63

Анонимен

преди 9 месеца

А в Украйна кога ще има избори?

62

До евроатлантициЙтИ

преди 9 месеца

Наполеон влиза в Русия с армия от 700,000 души която надминава милион заедно с поддържащия персонал. Реално той впряга силите на цяла Европа срещу Русия. В армията му има много Поляци други народи. Що се казасе до Хитлер, операция Барбароса заплчва с настъплението на 3 милиона и 900 хиляди души армия срещу СССР. Русия губи близо 30 милиона души в следствие на ВСВ но все пак успява да отблъсне нацистите. Така че айде малко по-полека с изкривяването на историята!

61

Добре

преди 9 месеца

Тоя ще закопа русия.