265

Закривай територията

преди 6 месеца

Читавото население в чужбина. Тук некадърници и пенсионери и военни амерски бази.

264

Анонимен

преди 6 месеца

Багерите и булдозерите в действие, всичко построено от соца, да се срива, целия център е от времето на СССР. Всичко на ново да се строи със соларни панели, както го изисква съвремието.:))

263

Германец

преди 6 месеца

Ей на такива новини и на фона на скимтящите чебурашки обичам да си пия сутрин кафето :)

262

eeeeee

преди 6 месеца

Е хайде да ги махт, до кога ще чакаме.

261

Анонимен

преди 6 месеца

България трябва да обяви неутралитет като Швейцария. Ще поддържаме добри отношения, както със САЩ, така и с Русия. Но нито ще подкрепяме Русия, нито САЩ. Не трябва да взимаме страна, защото ще пострадаме. Нека големите да си мерят нещата, ние сме прекалено малки, за да взимаме страна.

260

Анонимен

преди 6 месеца

Паметникът е само камък, форми от камък. Но зад тези форми стоят хиляди, и стотици хиляди умрели, и никой не знае какво могат умрелите и с какви сили разполагат. Или умрелите нищо не могат, те са умрели?

259

Анонимен

преди 6 месеца

Путин много брутално им paзпори евроreйскитe гьзове. А те водят война с умрелите, бутат паметници.

258

Анонимен

преди 6 месеца

Москва е най-чистата и най-уредената европейска столица, западните столици изглеждат като мpьсно гето в сравнение с Москва. Улиците са невероятно чисти, асфалтът е уникален, гумите издават такъв специфичен звук, както когато сцеплението е перфектно. Всяка уличка се чисти машинно, дори и в неделя сутрин, нито една дупка в междублоково пространство! Кофите за бyклук имат напечатан график кога се чистят, обикновено на два дни. Всеки вход си има градинка с цветя в отлично състояние,детски площадки и игрище. В парка да не говорим.

257

Космополити

преди 6 месеца

Петков, Денков, Асен Василев, Соломон Паси и цялата дружинка са граждани на света, космополити, те не мислят в национална рамка. Планират живота и кариерата си в глобален мащаб. България е само етап в развиетието им, сега в България ще си изпълнят мисията и после ги чака назначение в ОССЕ, Съвета на Европа, в НАТО, в ООН, Международния съд, цял живот на огромна заплата без никаква работа и отговорност, и накрая пенсиониране с голяма пенсия, както се уредиха Соломон Паси, Ники Младенов и много други. Това е пътят им, да не мислите, че им пука нещо за вас и какво ще стане с вас в България.

256

днес

преди 6 месеца

САЩ ЗАГУБИ ВОЙНАТА С РУСИЯ! ВСЪЩНОСТ САЩ НЕ Е СПЕЧЕЛИЛ НИТО ЕДНА ВОЙНА, КОЯТО Е ВОДИЛ! ВТОРАТА СВЕТОВНА САМО СИ ПРИПИСАХА ПОБЕДАТА

255

гаднярката България

преди 6 месеца

България се изпокара с всички, всички мразят и презират гаднярката България. С много исилия успя да се превърне във враг на Русия - световна военна сила, съседите я мразят заради гадостите които постоянно прави, а господарите които я презират и подритват, и сега загубиха и войната срещу Русия, където използваха гаднярката България постоянно да прави гадорийки на Русия.

254

Кръгли идиоти

преди 6 месеца

Източна Европа можеше да е неутрална зона и мост между Русия и запада, икономически най-изгодно. Вместо това те решиха да станат Запад. 35г. вече станахте ли запад бе дебилници, кой-ще ви приеме вас в Запада. За тях източно европейците и славяните са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, в кръвта. 60те години в Брюксел е имало човешки зоопаркове с африканци да ги показват на белгийските деца като животни. Вместо част от запада източноевропейците ги превърнаха в колонии като Конго(уж незавивисима демократична република както източна Европа) и ги опоскаха.

253

Голям

преди 6 месеца

Копейчице, къде си? Взимай палатката и отивай да браниш паметника. Вземи си по-дебел спален чувал.

252

Анонимен

преди 6 месеца

След разпада на ЕС Русия ще работи с Унгария, Словакия, Австрия и Сърбия, централен блок, нещо като нова Австро - Унгария. Тези страни имат централно географско положение в Европа, и ще разполагат с преференции за достъп до руските ресурси. Тези страни ще бъдат най-богатите в Европа и мостът за търговия на руски ресурси към западна Европа. А България отива в нищото.

251

никой

преди 6 месеца

ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО ДНЕС?!?!?!?!

250

Анонимен

преди 6 месеца

Страните в ЕС (а вече има такива) които се обявят срещу политиката на Брюксел спрямо Русия, трябва да си дават ясна сметка за големите предимства които ще имат в бъдеще в отношенията си с Русия.

249

Анонимен

преди 6 месеца

След гадостите които България натвори последните години, вече никога няма да получи нищо от Русия на приоритетна основа.

248

НАРОДА

преди 6 месеца

ТАКА ИМ ЗАПОВЯДВА ПОСОЛСТВОТО, РОБИ НА ПОСОЛСТВОТО

247

Анонимен

преди 6 месеца

Както каза един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакат Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.

246

НАРОДА

преди 6 месеца

управляващите са долни глу..ци! ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ДЪНОТО