49

Анонимен

преди 6 месеца

Все същото русия заграбва все чужди територии уж за сигурност но сигурност няма няма и неутрални държави

48

Анонимен

преди 6 месеца

До Public enemies "Но не подценявайте Украйна и без парите на САЩ, голяма страна 50 милиона с голяма армия" ----------- пак ли ти бе? Къде ги тез 50 милиона??? В момента я има останали 20млн в това, което все още наричат осссраина, я няма! А великата им армия е със средната възраст над 40 години! В момента я попълват с 17 годишни деца и жени! Jeb3m ти и великата армия!

47

Анонимен

преди 6 месеца

Най- важното е че Раша в следващите 100 години няма да погледне към Европа и другото още по -важно че ВСУ очисти света от 330 000 рушляка .

46

Анонимен

преди 6 месеца

До къци ти ли си? "Първо, Русия вече го направи" Е като "го е направила" що още не е на полската граница? Опаааа, спри белото на Маша, че май фантазиите ти идват в повече. "Второ" Това е ФАКТ. Харесва ли ти или не, затова Демон обикаля заводите и заплашва директорите в сталински стил, но то със заплахи не става. Всички конструктори и изобретатели на "безаналоговите" им оръжия са по затворите. Хахаха. Сигурно защото "всичко върви по план"

45

Мустакат художник

преди 6 месеца

Хохолите по-добре да приемат офертата, че следващата ще е още по-зле.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Машенка- как очаквате някой да ви уважава като държава ако пускате в Националната телевизия ето това от Дугина- ...УБИВАЙТЕ, УБИВАЙТЕ, УБИВАЙТЕ, УКРАИНЦИТЕ НЕ СА ХОРА...вие гоните нацитете в Украйна с нациски призиви- еми това е грозно лицемерие и УЙДУРМИТЕ ви ни дойдоха до гуша.

43

Public enemies

преди 6 месеца

Но не подценявайте Украйна и без парите на САЩ, голяма страна 50 милиона с голяма армия, не е като да анексираш за ден Литва, Латвия, Естония.

42

Натаняху

преди 6 месеца

До Анонимен"Маша, а какво ще речеш, че докато търсихте фашистите в Украйна убихте 250 деца" ------------ rookie numbers! Дръж ми бирата..

41

къци ти ли си?

преди 6 месеца

До Анонимен "Ако Русия "можеше" да "дръпне шалтера" досега да го е направила. А руските възможности да "поразяват където и да било на територията на Украйна намаляват с всеки изминал ден" ----------------- буахахахахаха, абе блясъчко, спри да бараш от белото на еленски, че не ти се отразява добре! Първо - Русия веднъж вече го направи, ще го направи отново.. когато реши! Второ - това за намаляващите военни възможности на Русия го слушаме от ден 1! То ракетите свършхваха, живата сила, танковете, с

40

Зилиенски

преди 6 месеца

Загубихме, ша *** махат, Сенатът ме оряза не ме финансира.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Маша, а какво ще речеш, че докато търсихте фашистите в Украйна убихте 250 деца през 2022г и стотици Украински деца са изведени в Раша/вашето ДУЧЕ има международна заповед за арест/- това защото искате независима държава до вашите граници и кой ще припознае Раша като приятелска държава ако Кремъл е обиталище на убийци.

38

Бaй Kypти

преди 6 месеца

Дa нe бe мaйgaня, нe би gapмagaня...

37

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 39 Както обикновено, руските драскачи живеят не в реалността, а в руските опорки и фантазии. Ако Русия "можеше" да "дръпне шалтера" досега да го е направила. А руските възможности да "поразяват където и да било на територията на Украйна намаляват с всеки изминал ден и вече нямат нищо общо с възможностите им в началото на войната. Украинските възможности да се защитават от същото нарастнаха стократно. И т.н. Аз вярвам на шефа на Райнметал, не на "експерт" по форумите ...

36

Петров

преди 6 месеца

да изпратим Тагарев да оправи нещата в Украйна

35

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Очаква се с укорени темпове да се засили производството на снаряди" ---------- мхм, ще произвежда.. докато Русия не реши да дръпне шалтера. А за производството на тежка техника... не знам дали зацепваш, че няма част от територията на 404, която Русия да не може да порази.. освен може би някакви пещери под планините в югозападна 404. Та я пак кажи кой точно ще се навие няколко години да строи заводи, които след това за една нощ да станат на пепел?

34

Анонимен

преди 6 месеца

А защитиха ли Рашките в Украйна или ги трепят наравно с Украинците- какво впечетление създават Кремъл- че или са ***, или са на много тежки наркотици, може би тежък алкохолизъм.....

33

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 35 Изявлението на фашиста в Кремъл предшества "факта", ти, тъй че опорката не върви. Явно когато трябва да импровизираш с опорките а не да ползваш спуснатите се проявява колко можете.

32

Пешо

преди 6 месеца

Мир и Русия са оксиморон и след години ще искат още и още земя. Най добре е нормалните да си направим буфер от поне 50км от тях

31

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Путин изрично подчерта, че тя няма за цел териториални придобивки. Руските фашисти са патологични лъжци." ------------ явно си пропуснал факта, че преди борисчо да подлъжи хохалите "просто да воюват", те бяха постигнали споразумение Русия да се оттегли от завзетите територии в замяна на това 404 да остане неутрална! Та я пак кажи кой е патологочния лъжец???

30

rambaldievskievich

преди 6 месеца

Един неутрален на марчето.