59

Анонимен

преди 6 месеца

55- 2 ЛВ НА МЕСЕЦ ЗА ЕДНА ЛИНИЯ НА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ- 70% ФИНАНСИРАНО ОТ ЕС

58

Анонимен

преди 6 месеца

Българите трябва да разберат, че докато в България има русофили и хора които гледат към Русия, Шенген и визите никога няма да паднат.

57

Анонимен

преди 6 месеца

НАТО винаги може да влезе в Украйна и да размаже руските окупатори, но това не е необходимо, Русия сама ще се затрие, просто не е неоходимо.

56

дo 44

преди 6 месеца

Ами защото наистина са втора ръка. А са втора ръка, защото избират партии като възраждане и ИТН, а и ГЕРБ. Хората сами си го правят. Ако бяхме като Хърватия и Словения, отдавна щяхме да се радваме на свободата на Шенген. Не може хем така, хем онака.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Българите (славяните) за западно европейците са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, това им е в кръвта. Средата на 20 век след ВСВ в Брюксел е имало човешки зоологически градини с нerpи. За тях другите са полyxopa, особено славяните - руснаци и българи. И българите се бутат там и им целуват задницитe, надявайки се да ги приемат като равни да седнат на масата с белите господари

54

Gogo

преди 6 месеца

За това сте там Тошко за да спрете ограбването на държавата и да работите за народа. Избрали са ви - действайте!

53

Анонимен

преди 6 месеца

До бг смешки 2- БГ ПЕНСИОНЕР НА 65Г ПЪТУВА СРЕЩУ 2 ЛВ В ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ- 70% Е ФИНАНСИРАНО ОТ ЕС.

52

До49

преди 6 месеца

И какво са изпратили като ги крадат тука бе знаеш ли че някой стоки в Лидл са двойно по скъпи от тези в Италия например в същата, верига

51

Анонимен

преди 6 месеца

Преди обед пускам руската тв. Репортерка в модерен завод! Сглобяват електрибуси! Всичко модерно, млади изпънати работници! Казвам си, ето Русия просперира! След малко репортерка та е на модерен булевард! Градински, красота! И хоп, това било Душанбе....

50

Анонимен

преди 6 месеца

А как така ще минете в отбрана, отбраната да не е да си играеш на жмичка? Имате ли инженерни войски, имате ли техника, артилерия и авиация да прикриват инженерите докато строят отбранителни съоръжения? Сега техника за инженерните войски ли ще искате от ЕС и НАТО да ви доставя? Кой ще ви остави да строите отбранителна линия, отбранителна линия се строи месеци, за това трябва логистика, пътища, обучени инженери.

49

Реалност

преди 6 месеца

Тошко каза много истини

48

Анонимен

преди 6 месеца

БНБ- ЗА 2022Г БЪЛГАРИТЕ РАБОТЕЩИ В ЕС, АНГЛИЯ И САЩ СА ИЗПРАТИЛИ В БЪЛГАРИЯ НАД 2 МИЛИАРДА ЕВРО, ОЧАКВАНЕТО Е ЗА 2023Г ДА СЕ ПОЛУЧАТ НАД 3 МИЛИАРДА ЕВРО- ТОВА ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОЛЗА ОТ ЕС ЛИ?

47

Анонимен

преди 6 месеца

По времето на Дянков Здравната каса беше 4 милиарда сега е двойно при това че половината българи избягаха в чужбина грабежа те първа започва джонгала Костов ще ви се види бял пред тия черни душици

46

Анонимен

преди 6 месеца

На колегите съфорумници евроатлантици пак руснаците и Путин им пречат,както и на всички български правителства в последните 30тина години.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Сиярто: "Унгария и Северна Македония се договориха да попречат на България да вдигне таксите за транзит на руски газ".

44

Анонимен

преди 6 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да пътуват свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

43

бг смешки 2

преди 6 месеца

До Народенарода не мисли изобщо , колега губиш си времето !

42

ТЪПАНАР

преди 6 месеца

До Народе - тъпанap смотан, заслужава си разбира се. но трябва първо да се очистим от всичко руско.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Абе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западноевропеец в материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като западняци и да караме Мерцедес а не москвич, да cвиpиме на стратокастер, а не на балалайка, и да стреляме с FN SCAR-L Mk2 а не с ръждясал АК-47.

40

Алън Дълес

преди 6 месеца

Нашият човек в Кремъл, се справя много добре!