62

До 79

преди 6 месеца

Предполагам това се отнася за нашите и западните управляващи. Те не виждат по-далеч от носа си.

61

Анонимен

преди 6 месеца

КОГАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПОБЕДИШ, БЪЛВАШ НЕБИВАЛИЦИ. ОТЧАЯНИЕТО ВОДИ ДО ПЛЕЩЕНЕ НА ЛЪЖИ.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Стига глупости Путин умря миналата есен. От оня свят ли ги търси тия чужденци.

59

Анонимен

преди 6 месеца

пРосия и дедо *** загубиха тази война още на втората седмица след като я започнаха... Вече 2 години сме свидетели на едно безкрайно изнемогване и себе-унижаване от страна на ***.

58

ик

преди 6 месеца

"украински изследователи и кореспонденти"???????

57

Анонимен

преди 6 месеца

Кубинците фактически са революционери и могат да се бият. Десет милиона са.

56

Анонимен

преди 6 месеца

О горкото мисирче Нeли, съвсем е отчаяно седи по нощите да дращи глупости. Абе намери си мъж и свястна работа стига с тоя Путин и Русия!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Някой знае ли какво е туй политико. И телевизията го спряга но никой не казва . Дезинформационна агенция но поне да кажат нещо повече коя страна.?!?

54

АнонимеН

преди 6 месеца

МНОГО БОЙ ЩЕ ИЗЕДЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕЗ 2024-ТА ГОДИНА! ЖАЛКО ЗА ВРЕДИТЕ КОИТО НАНЕСЕ НА УКРАЙНА ТАЗИ ПРОПАДНАЛА БЕЗБОЖНА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО! И КОМУНИСТИТЕ УБИВАТ РУСКОТО СЕМЕЙСТВО ЦАРСКО КОЕТО Е ОСВОБОДИЛО БЪЛГАРИЯ! КОМУНИСТИТЕ ЗА ЗЛО А ДЕЦАТА ИМ СТАЛИН ЛЕНИН И ФАЛШИВИЯ БУНКЕРЕН ПУТИН СА ЧАСТ ОТ ТОВА ЗЛО ТОТАЛНО ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ!

53

150 000 бойци

преди 6 месеца

Другарят Путин мобилизира още 150 000 човека за фронта. Чуждестранните наемници са само за щурмовите отряди, да няма прекалено много жертви сред мобилизираните войници от руската армия. Да му мисли зеленият друсан къс плъх в Киев какво ще прави, че вече не му останаха никакви човешки ресурси за мобилизация.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Путин е направил кубинците руснаци браво. Ей го на украинците направиха българите украинци само дето не искат да се бият нито да умиргат за тяхното жуже пардон идола бандера.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Отчаяното джудже.

50

Информационна война

преди 6 месеца

срещу Русия.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Джуджето просто и дърто е не управлява още отпреди бунта на Вагнер към Москва, русофили невежи...! Именно затова Пригожин тръгна срещу Кремъл... Нужно е да имате поне 5% дедукция и логика за да направите връзката между няколко събития за да проумеете факта, че в момента Русия няма президент, а самозванец-двойник... Кремълските бандити крият, че диктатора е мъртъв за да не предизвикат евентуални бунтове и брожения сред военните които могат да направят преврат и да ги лишат от власт и живот....

48

Ро цо фил

преди 6 месеца

С много кратка памет, пациент на кремлевская психушка: След като кремълските "дочакаха" 100 000 севернокорейци, после талибани, после се пенихме как Пригожин и Вагнер "завербувсли" 10 000 американци, сега наред са марсианците. Получава се малко като др роцо филска диагноза "воюваме с НАТО и убихме стотиц хил войници и генерали, обаче, Нато рискува да се въвлече в война с Раша, аконе спре помоща за Украйна" Д-р Гълабова,как воюваш с някого 2 год и твърдишЧе тепърва ще се въвлече във война?

47

Км

преди 6 месеца

Тъй,тъй--а 10--15хил.чужди наемници ,тръгнали на сафари в Украйна(,, ще постреляме по ***--руснаци,,) .Това не се споменава.

46

ПУТИН ГО ЗАКЪСА

преди 6 месеца

330 000 руски трупа не са малко

45

Анонимен

преди 6 месеца

До долен. Бандеровците са нацисти.Нямаш право да даваш този пост на други.

44

Това се мълчи

преди 6 месеца

"... руснаците отказаха на над 42 хил. доброволци от африка които имажа желание да воюват за тях"

43

АнонимеН

преди 6 месеца

УТРЕПАХМЕ ЧЕТВЪРТ МИЛИОН ПУТИНИСТИ НО ТОВА Е МАЛКО!!! ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРЕПАТ ПОНЕ ПОЛОВИН МИЛИОН ПУТИНИСТИ! С ПОЗДРАВ ОТ МИНЕРВА- КИЛ КИЛ ДРАЙВ ДРАЙВ КИЛ КИЛ ДВАЙВ ДВАЙВ ОВЕР ТХЕ ПУТИНУС :D МИНЕРВА Е ПЕРСОНАЖ ОТ ФИЛМА- СМЪРТОНОСНА НАДПРЕВАРА 2050