131

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 129 Минава ли ти през ума, че някои хора нямат сирене, салам, мюсли, бисквити и пр.? Вие в София може и да ги имате в хладилника си, бедните хора ги нямат. Накарай деца да ядат 2 дена кисело зеле и туршия, да видим дали ще ядат! Не одобрявам агресията, но човекът правилно постъпи като нахлу в Енергото. Някой трябва да изкара държавата от летаргията, в която е изпаднала. Да се осъзнаят настоящите проблеми на хората, а не само Шенген и Еврозоната. И украинците в хотелите.

130

Булгаристан

преди 9 месеца

Психично болен кретеноид, с които дори "приятелите" му си правят ***, като го карат да прави циркове. За такива веднага полиция, 24 часа арест, после яка глоба за нарушаване на реда. В нормална държава точно това щеше да му се случи. И бой щеше да яде, ако блъскаше охраната така.

129

Анонимен

преди 9 месеца

И от полицаите не му пука! Е това е да си защити правата! Браво

128

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 104, т.е. служителите не са отговорни. НО според теб потребителят трябва да страна заради фирмата? Егаси логиката имате честно! На първо място е потребителя! Той плаща заплатите и сметките! Служителите са обслужващ персонал! Освен това тоя сняг не беше кой знае какво. Само по новите имаше мега-гига-пета яката буря! Слезте малко на земята! Ако не могат да се справят да си наемат допълнително екипи! Не сме длъжни да им траем пестенето от заплати!

127

Анонимен

преди 9 месеца

До Несериозно е 102 Проблемът не е само в селцата в планината. Проблем има и на открито място- Силистренско, Добричко, Добруджа- открито място, без планини, без прегради, там нищо не спира вятъра, НЯМА ЗАЩИТА, навявания, преспи, студ, непроходими пътища, чистенето не помага, всичко замръзва. Друг е въпросът, че енергопреносната структура е стара.

126

Анонимен

преди 9 месеца

До 120 - Затуй са сабиргаме сичките 19995 и едн атка тука с леко руски акцент раздава калашницини шемодиме от ШЕФА да тарсиме смелта. Ще и покрадеюе малкоот него. То тала вари.

125

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 108 "Всеки има вкъщи някакви неща, ама не може да ги сготви без ток." Сиренето, салама, плодовете, зеленчуците, бурканите, киселото зеле, бисквитите, мюслито, млякото ... и те ли трябва да ги "сготвиш" за да ги ядеш. Ставате абсурдни.

124

WTF???

преди 9 месеца

Типичен ***! Той какво изчисти??? С какво помогна тази торба с фекална маса????Навсякъде по света след такава буря трябва вреем, за да се оправи всичко. Да не говорим в страни, пълни с такива мързеливи пияници и дървени философи!!!!!

123

Анонимен

преди 9 месеца

До Мдааа, ема няма такава клауза. Вземи го прочети все пак, а?

122

Продължава ПромЕната

преди 9 месеца

Честито, по-демократично е на свещи. Като няма ток - пущайте дизеловите генератори, нафтата не е скъпа !!!

121

хм

преди 9 месеца

и как завършва ербапската акция след като дойдоха полицаите - "ааа , няма проблеми , ей ся *** упраим сичко"

120

Анонимен

преди 9 месеца

Баба му как е карала без ток ? :)))

119

Анонимен

преди 9 месеца

До 121/Който се срамува ,че е българин и от тоя човек да върви на Май-на-та си.Търпението има граници./Ако ти работеше в енергото ше пуснеш тока в цяла България с щракане на пръсти нали ??***.

118

Анонимен

преди 9 месеца

Революции никога не са ставали от доволен народ !

117

Анонимен

преди 9 месеца

До 117 Да сте жив и здрав и всички около Вас . Бурята си е буря , но този чоек е оставен повече от 24 часа , а с мали деца това си е сървайвър .

116

тцтц

преди 9 месеца

В Силистренска област 19555 клиенти са без ток , и тия двамата пиинали младежи решават че само те имат малки деца , и по грозното да търсят сметка от обслужващите охрана и каса . Но най ме впечатли "брависимото" получили го по фейса ! Образователната ни система не работи , вместо хора , тя "ражда" телета .

115

Анонимен

преди 9 месеца

Който се срамува ,че е българин и от тоя човек да върви на Май-на-та си.Търпението има граници.

114

Анонимен

преди 9 месеца

До 114.Като задуха вятърът от Дунава, откъм Румъния, не можеш от вкъщи навън да излезеш. Буквално. Не преувеличавам. Само живущите там си знаят./Аз съм от Силистра .Това са пълни измишлютини което го пишеш

113

Анонимен

преди 9 месеца

До 107 - Баща ми заведе дело срещу голям застраховател и първо ни звъняха нялалви непознати номера, после имаше и SMS, след което ни запалиха колата и приятел на татко, от общината, ни извика и ни лаза, че ако не спрем с делото, не юожел да гарантира безопастността ни и ни казва, само защото сме приятели. Според теб, не сме ли жертви тук или да си седим и д ачакаме?

112

Анонимен

преди 9 месеца

Разбира се че такива действия могат да решат проблема .Това че са си направили законите да са удобни за тях нищо не значи .Нова власт , нови закони ! . Само по този начин хората могат да бъдат чути и забелязани иначе всеки страда смостоятелно и си мълчи , а по този начин им светва червената лампа .Вече сякаш е късно , народа изтрещя