204

Анонимен

преди 7 месеца

20-е страни с най-развити икономики в света сред които е и Русия друго казват смотан тролясен

203

Анонимен

преди 7 месеца

Международния правов ред трябва да се спазва . Защото както Русия влезна в Украйна да си вземе каквото си пожелае, така утре Китай може да влезне в Русия и да си вземе каквото си пожелае.

202

Анонимен

преди 7 месеца

Путин не смей да си подаде чoтypтъ от из6ътъ, че украйнските снайперисти пуцат от 4 километра!

201

Анонимен

преди 7 месеца

Единственият изход за Путин е cмьpттa!

200

Сера в Устата на

преди 7 месеца

Путин . Има ли въпроси

199

уточнение

преди 7 месеца

До пияница мистик-Хей укроп-мистик-пияница и т.н. ,долната фашистка Оссрайнина няма нито култура ,нито история ,нито държава.Фашистката територия е подарък от Хрушчов през 1952 г. Укропитеците са обикновена пап.плач.Мързелива ,подла ,пияна и послушна на долара...

198

Анонимен

преди 7 месеца

Тъз кървавочервена вратовръзка многу *** ии възбужда!

197

анонимен

преди 7 месеца

По-големи цинизъм и лицемерие едва ли може да се види! По-големи миролюбци и миротворци от тях няма. Направо в някаква паралелна реалност живеят.

196

Анонимен

преди 7 месеца

Трагедията в Украйна ще бъде прекратена след като Русия напусне окупираните територии.

195

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен "Следваща оферта, ако не го спрат укрите - България!" Брутални лъжи и пропаганда на Киев.

194

Анонимен

преди 7 месеца

Да помисли! Ум царува, ум пaтки пасе, 140 милиона пaтки!

193

Анонимен

преди 7 месеца

Следваща оферта за Мир - без Харков, Херсон и Одеса. По-следваща оферта за Мир - без Дунавските територии и Приднестровието. По-по-следваща оферта, Без Централна Украйна. По-по-по-следваща оферта държава 404 се закрива. Дотогава киевската Пропаганда свири храбро Бандеровски химни, докато бандеровският кораб потъва, бавно и тържествено.

192

Анонимен

преди 7 месеца

Путин подсмърча пред Г 20!

191

Анонимен

преди 7 месеца

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват".

190

Анонимен

преди 7 месеца

Котелът в Авдеевка се затваря.

189

Анонимен

преди 7 месеца

"Руснаците за няколко дни стигнаха до Киев. Нямаше никакви войски там" Аве копейки вие хептен изперкахте, и понеже нямаше войски там на колххозниците как им се изпари 65 км колона бронирана техника ве? Просто урките ги направиха смешни покрай Киев и така оцеляха ве

188

пияница мистик

преди 7 месеца

Аз пък помня, има я статията тук, как един урук хай генерал на Пyтитy каза, че преговори с Украйна няма да има. Каза още, че тази държава ще бъде унищожена цялата. Че ще унищожат цялата им култура, ще изгорят всичките им книги, ще съборят всичките им културни сгради и че ще забранят украинския език. Каза още, че Украйна ще бъде заличена от лицето на Земята, за да не помнят бъдещите поколения за нея. А този фризерен Джуджаk сега се моли за преговори.

187

Анонимен

преди 7 месеца

Като руското безочие няма никъде ! Какво има да го мислим - изтегляте войските си от чуждата територия и войната приключва , никой не е нападал Русия .

186

Анонимен

преди 7 месеца

Дори само един квадратен метър от Украйна да остане без да бъде демилитаризиран и денацифициран и враждебен към Русия, то западът веднага ще разположи там гаубица, или ракетна установка или някакво оръжие срещу Русия. Русия сама ще реши и определи каква територия да остане от Украйна и под каква форма, така че да бъдат изпълнени целите на Специалната военна операция.

185

Анонимен

преди 7 месеца

"Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов" Ами там не можаха ама виж само в Мариупол избиха към 50 000 хил цивилни + деца в театъра на който беше написано че има деца