112

Когато загърмят

преди 7 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

111

Анонимен

преди 7 месеца

До Безимен. Русия не превежда, Русия краде от България. Единствените пари, които Русия раздава на руските си слуги у нас са пари, които тя вече е откраднала от нас самите и представляват трохички, сравнимо с масовите й грабежи над българите.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от Украйна и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България, която се изпокара с всички, отива в небитието.

109

Анонимен

преди 7 месеца

Днес Страсбург е белият гълъб на мира. Това е голям въпрос

108

Белгия купи по две

преди 7 месеца

нефт от Русия. Япония купува повече. Франция купува Уран на поразия! Само ние се диверсифицираме. И то как? Като се закачаме за енергийната система на Турция. Ххаха Денков, ти или си предател или си много мнооого пр-о-ст!

107

анонимен

преди 7 месеца

и какво са ти дали щатите бе, г-олтако, НИЩО! а от Велика Русия - ВСИЧКО досега!

106

Лазаров

преди 7 месеца

Разликата между академик Денков и тиквуна, като премиери е от земята до края на вселената.Няма мис Бикини, имоти в Барселона, чекмеджета с пачки, ало, Ваньо, Мата Хари, братиньо, белотче с Малката Златев..., и най-важното нямаме за премиер протеже на престъпника Путин.

105

Възмутени

преди 7 месеца

Тия сякаш е писал телефонния номер на детето,дето го цитира няколко пъти,оправил нашите деца,сираци,болни ,скитащи,гладни,боси,ще ми говори глупости пред 20 човека .така е в Европарламента,така е в нашето народно събрание.сития не вярва на гладния.напаст божия са.

104

Безимен.

преди 7 месеца

Денков колко са служителите на Американското посолство във България? А колко са въоражените сили на Американците във България?Денков колко средства е превело правителството на САЩ за неправителствени организации и медии във България?И колко Русия?

103

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 112 "Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ" По опорките на руските мегафони зад Русия са 7/8 от планетата, следователно Русия с помощта на 7/8 от планетата не може да се справи в 1/8 и Украйна зад нея.

102

Европа ЗАЩО?

преди 7 месеца

Защо Европа си затваря очите за престъпника Бойко Методиев Борисов с множество убийства зад гърба си!? Защо ЕС крият престъпленията на Бойко Борисов!?

101

Анонимен

преди 7 месеца

Македония и Русия имат дълбоки исторически и културни корени. Кирилицата е създадена в Македония.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Руските кучета си лаят, Евро кервана си върви.....

99

Анонимен

преди 7 месеца

До До 94 Всяко демократично правителство има подкрепата на демократичните държави. Това напълно логично.

98

Анонимен

преди 7 месеца

Краварските също...

97

Анонимен

преди 7 месеца

Не е възможно, защото Путин губи войната, няма повече ракети и умря поне 5 пъти.

96

Анонимен

преди 7 месеца

"Орбан ще получи нова АЕЦ и Закарпатието от Русия": Киев нареди на местните унгарци да забравят своя език. Позицията на Унгария за СВО е като буца в гърлото на глобалния Запад. Будапеща трябваше да осъди Русия и да подкрепи санкционния натиск върху Москва. Но нещо се обърка. Унгарските власти обявиха, че не искат да видят Украйна като част от Европейския съюз и започнаха да изграждат тесни икономически връзки с Русия.

95

Анонимен

преди 7 месеца

A какво става с контранастъплението?

94

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 98 Забрави Путин и българските русофили.

93

До 94

преди 7 месеца

На русофилите в България не им остав нищо друго осевн да пискат по форумите. Безпомощни са! Правителството е стабилно и има огромна подкрепа в ПОСОЛСТВОТО...