169

Dr Martens

преди 7 месеца

204 Старозагорска мин джо червена цел живот ще си слугинаж на нас софийските бизнесмени

168

Анонимен

преди 7 месеца

До 199 - Познавам две ммета, мног добри програмисти на 24 години, които тепърва запонаха да изкарват парите за такива коли. Но нямат деца и не са на село. И първо гледат, да се сдобият с имот, да инвестират и да имат някаква сигурност. Начо работо "наследник" на далаверите на родата. Това работи.

167

Йосиф Висарионович 3

преди 7 месеца

Така че - Начо няма да е нито първият , нито последния - Който ще се отърве с кинти. Което е нещо напълно нормално в един РАЗГРАДЕН ДВОР БЕЗ ДЪРЖАВНОСТ. Това което гледате , по поръчковите медии , са поредните празни приказки и прах в очите , че нещо се "върши" или ще се "свърши". Нито се върши! Нито ще се свърши! И след няколко месеца ще гледате следващият "НАЧО" с повече кинти... Да НЕ Ви изброявам подобните случаи - за последните 15 години - Няма да ми стигне до утре да пиша.......

166

Абсурдистан

преди 7 месеца

България е рай за такива ***. С мозък на кокошка трупат пари, имоти и коли и не се притесняват да афишират това, защото се чувстват ненаказуеми. Да проверят и доходите на прокурора, който го пусна.

165

Анонимен

преди 7 месеца

НАП трябва да направят пълна ревизия на доходите на Начо, защото това е част от задълженията им. Втора блъсната луксозна кола в рамките на няколко месеца, без да е ясно какви са доходите на лицето.

164

МаТрИцАтА РеВоЛюЦиЯ

преди 7 месеца

199 Не запад няма нищо общо с българската мизерия така е направена схемата че българина да е беден и мизерен вечно задлъжнял на банките и такива скъпи коли никога са Неможе да си купи с честен Труд а комунистите от ДС да не работят !

163

Анонимен

преди 7 месеца

До 196 - Аз ще ти кажа, каквонше стане. Ще му източат паричките много бързо и ще го изоставят.

162

Анонимен

преди 7 месеца

Може да е изкопал древногръцко, или древнотракийско съкровище, или от първото българско царство в градината си, или някоя погребална могила наоколо, даже може не той е баща му.

161

Работещ беден

преди 7 месеца

Човек ако работи в България, не може да си позволи кола за 100 000 лева със заплата. Не може. Така е направена схемата да сме бедни и работещи. За да има богати неработещи на запад.

160

Всичко

преди 7 месеца

Извън София трябва да стане концлагер за НаЧовци и парите им да взема аз Мухахаха

159

Йосиф Висарионович 2

преди 7 месеца

... И какво мислите , че ще стане с Начо? Ще плаща. И то добре - На "Правилните" места. Ще разтакават нещата - докато се позабравят. И после я някоя условна, я ще го изкарат - болен , я в депресия , я луд... А ако види , че го притискат - за повече кинти - "Съвсем случайно" ще се озове - до няколко дни - в Държава БЕЗ ЕКСТРАДАЦИЯ!!!.... Или ще "изчезне"!... И за кой ли път смешните Български Власти изобщо няма й да са разбрали какво става! Това тук си е един РАЗГРАДЕН ДВОР БЕЗ НИКАКВА ДЪРЖАВНОСТ

158

Начо Начев

преди 7 месеца

Обществена тайна е, че във всички градове и села в БГ има поне по един такъв "Начо". Правят си каквото поискат, необезпокоявани от "силите на реда" да не кажа пазени. Крадат, убиват, не работят, не плащат данъци и пр. със знанието и закрилата на институциите. Държавата изцяло е абдикирирала и се прави на ощипана госпожица - сега щели да го проверяват. До сега защо не е проверен, заедно с всички него подобни? Къде спаха полиция, прокуратура, съд, НАП и тн. Явно те работят, за да ги прикриват.

157

Анонимен

преди 7 месеца

Абе тия прокурори, полюцаи много смешни ве, ще разследват какво е работил сиукса! Че аз ще им кажа - нищо не е работил никога - жените крадат по Европа, мъжете въртят ало-измами, ето това е работил - то те си го знаят , но нали им се плаща месечната вноска и си мълчат. Виж аз подавам декларации всяка година - какво съм си купил, за колко, колко съм получил, нищо че живея в двустайна панелка, не като къщата на сиукса.

156

Румен

преди 7 месеца

До161. Е кои държави да гледаме ? Държави има на Изток . В Русия вездесъщите карат и се пребиват с по скъпи коли. Бедните живеят казват им " по понятом" . На Запад средната класа кара масово нови коли, но работят от 15- 16 годишни . Та до пенсия . В службите на полицията работят и доброволно без пари без щат. Гърците в Шенген . Граници за тях няма. И кои държави да гледаме?

155

Мотайте се...

преди 7 месеца

Докато го проверявате ....той ще изчезне ,като дим.

154

Анонимен

преди 7 месеца

До 175 - Кз, каквото имам за казване. От 15 годилен не съм се спрял. Учих всеки ден. Изкарах високи резултати на изпитите си. Изоставих си личния живор, за д агоня кариера и развитие. На 24 години работих по 90 часа на седмица, както искаш го разбирай. 8 години в чужбина, 5 вече в България. И едва след 4 проваше и начинания, имам парите, да живея като този Начо. И оак не живя така, защото парите не са ми от кражба.

153

Йосиф Висарионович

преди 7 месеца

Много шум. Много приказки. И накрая едно голямо - НИЩО! Ферарио Спасов е известна личност в спортните среди - затова така се разшумя за нелепата му смърт. Както и с тази на Милен Цветков. Светла им Памет и на двамата! Но ако знаете колко обикновени и невинни хора са загинали , по същият начин , в последните 20 години - Убеден съм , че са стотици!!!.... Но те просто НЕ са известни и няма шум около тях! И какво мислите , че ще стане с този Начо?!?! Имайте предвид , че явно е добре финансово!...

152

Анонимен

преди 7 месеца

Какво работи Начо Пантелеев и как са купени скъпите коли, които управлява? --> "Публична тайна е, че кланът Манджите в Лясковец, чиято издънка е Начо, се занимава с джебчийство."

151

Анонимен

преди 7 месеца

До182...Идвам с горелката....

150

Когато тати осигуряв

преди 7 месеца

избирателни гласове границите на свободата са безкрайни!