34

Анонимен

преди 7 месеца

Русия стана още по-опасна, отколкото беше в началото на конфликта

33

Анонимен

преди 7 месеца

He ocтaнa вeчe npogaжниk, peнeraт и/или geнepaт, koйтo ga нe ce gokona go влacттa...

32

Анонимен

преди 7 месеца

Орбан се готви да посети Русия.

31

Анонимен

преди 7 месеца

едно е сигурно, догодина гейпрайда ще е събитие Но.1 на Столциата!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Частният сектор в еврозоната се е свил през октомври с най-бърз темп от последните три години

29

лапка бе

преди 7 месеца

До НанеРаботило е , как да не е работило , консуматор .

28

Анонимен

преди 7 месеца

Кои са ЕС? Има ли икономика, промишлена мощ - всичко се разпада! Има ли армия - армия нула, армията на ЕС е американската армия. Морал имат ли - никакъв морал, извращения! Има ли собсвени ресурси и енергии да се развива - нищо, бедни като мишки, изцяло зависими! Кои са ЕС? На какви основи ЕС гради обществото си? Днешните извращения нямат нищо общо с това което учеше някога великата европейска култура и литература! Дори език нямат, европейските политици всички говорят на развален чужд за ЕС език. Как смятат да оцелеят в новия свят?

27

евростоличан

преди 7 месеца

Мачкай Васко, мачкай Борко, мачкайте столичните гни*ди налазили столичната община на нашата столица. Изметете всички от там и поемайте управлението, да върнем справедливостта и да направим столицата все по-евроатлантична, да станем евростолица за пример, пълна с евростоличани-натовисти.

26

Митака

преди 7 месеца

А в парламента, като трябваше вие да изберете първия друга песен пеехте.Бат ви Бойко сега ще иска да използва избирането на председател от ПП като разменна монета на пазарлъка за бюджета. Прекалено му удва дюшеш за да не го изиграе това.

25

Изнервен

преди 7 месеца

До Красимир Петрофф. А ти какво разумно и градивно предлагаш? Или като типичен ганььо дай само да плюе, да мразим и да рушим.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Проблемът е във фрагментаризацията на индентичностната левица! Трябва да се проведе дефрагментизация на индентичностната левица!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Какво означава "ще видим" тъпана/р такъв? Вие трябва да инициирате разговори с другите групи в СОС и да направите мнозинство! Какво, вие чакате някой специално да дойде да ви подкрепи ли? Бива бива спрели некадърници, *** вие сте дъното.

22

Киро алабалиста:

преди 7 месеца

Ние никога няма да правим коалиция с ДПС и ГЕРП! Ние обещаваме и обещахме!

21

Нане

преди 7 месеца

Това нещо, работило ли е някога в живота си и кво точно... Благодаря... ===))

20

Европеец

преди 7 месеца

До 13. А какво общо има твоят коментар с новината по-горе? Баси какви олигоффрени се плюнчат по сайтовете. А иначе, мокрите ти сънища няма да се сбъднат.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Проблемът е в напоителната система, агрикултурите не се напояват ефективно и това води до спад на реколатата.

18

благодаря благодаря

преди 7 месеца

Тоя е от тия изтънчените , дето си благодарят за всичко , благодарят и на акото си , че ги е напуснало към дъното на тоалетната чиния , където всъщност им е и на тях мястото .

17

Анонимен

преди 7 месеца

Тия самовлюбени *** доникъде няма да я докарат. Незаменими гОрките и те трябва да са!

16

Галя:

преди 7 месеца

ИЗЯВЛЕНИЕ ДО: Цялата педерастирала зган, а именно избирателите на ПП и ДБ (слугите пеефскиму). Уважаеми дрогарки и дрогари, скъпи евро-леворезбари, вдигнахте си курвуизиралите зад ници онази неделя и избрахте единствения по-женски мъж от двамата фаворити за столицата - Терзиев! П.С. С благодарност от посолството!

15

Анонимен

преди 7 месеца

И стари и млади - вече нито Бойко, нито Костадонов, нито Кирето могат да спасят положението. Последните 34 години бяха тежки, следващите 30 години ще бъдат много тежки.