26

АнонимеН

преди 7 месеца

НАЧО ВЛЯЗЪЛ В НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО И ЧЕЛНО ПОМЕЛ ФЕРО. КОГАТО АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ НЕ СА НОРМАЛНИ НЕ СЕ КАРА С ВИСОКА СКОРОСТ И СЕ СПАЗВАТ ОГРАНИЧЕНИЯТА! НАЧО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е СПАЗВАЛ ОГРАНИЧЕНИЯТА И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЕ Е СЪОБРАЗЯВАЛ С АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ! ИЗВОДА Е, ЧЕ НАЧО Е БАБАИТ!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Още едно доказателство, че живеем в държава с евроатлантически ценности -убиваш човек, съда обаче не те хвърля в зандана, а ти дава възможност да попътуваш по света да видиш хората как живеят и мислят, да осъзнаеш постъпката си. Този процес е дълъг-няколко десетки години. И когато осъзнаеш и се върнеш съда вече ти е простил. Освен това, каква работа имат хора с коли под 100хил. евро на пътищата? Да си стоят в село и да си карат там!

24

до 20

преди 7 месеца

Там ограничението е 90 км/ч......но файда няма.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Поредния цирк за про сто племе

22

До 19

преди 7 месеца

По тази логика неспазването на условията за безопасен труд е опит за убийство. Неспазването на хранителен режим, лечение е опит за самоубийство/убийство. Схващаш ли колко са абсурдни аргументите ти и как се отваря кутията на Пандора в правото?

21

Анонимен

преди 7 месеца

Дано от НАП да се поинтересуват какво работи и какви данъци е платил човека перитежаващ такива коли. Ако си е платим данъците и парите не са от престъпна дейност мога да го поздравя. Ама ако е обратното да видим държавата какво ще направи. А че умишлено е карал с висока скорост и в следствие на това е причинена смърт то е ясно. Ама веднъж да успеят д с прокарат присъда за умишлено убийство по такъв случай к вкс да я потвърди и тогава може и за други случаи да има полза

20

Анонимен

преди 7 месеца

Вероятно на тоя ром и колата не е негова,и къщата му не е негова,и жена му не е негова,и децата не са негови....те никога нищо нямат на свое име.Да се провери на кого е пистолета,на кого е колата,къщата му и с какви пари са купени и дали са платени данъците на тези пари

19

Анонимен

преди 7 месеца

Местните говорят че този е лясковският семерджиев. Занимавал се с дрога и хрантутел ченгелите. Затова и до момента нищо.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как при ограничение 50км да караш със 150 и да не е умишлено убийство.Тоя е тръгнал с тази скорост да убива,ясно е че при мокър път няма как да спре

17

Анонимен

преди 7 месеца

До До 7 13 Шофирането с многократно превишена скорост е умишлено действие. След като някой убие друг чрез такова умишлено действие значи става умишлено убийство. Говорим за многократно превишена скорост не за някакви 10 или 15 км отгоре. Още повече че като някой удари друг отзад с такава скорост значи не просто не гледа пътя ами е тотално безотговорен и не трябва да се качва дори на детска количка.

16

до 13

преди 7 месеца

Пожелавам ти да бъдеш потърпевш в ПТП и там да представиш тези аргументи...но като пострадал.

15

АнонимеН

преди 7 месеца

ИМА КЛИПОВЕ КАК НАЧО ШОФИРА ПО МАГИСТРАЛАТА С 268 КИЛОВЕТРА В ЧАС. ОТСЯКЪЛ И СТЪЛБ ПРЕД РАЙОННОТО В ЛЯСКОВЕЦ. ПО ЗАКОН ПО МАГИСТРАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ Е РАЗРЕШЕНО ДО 140 КИЛОМЕТРА

14

Адвоката

преди 7 месеца

Съвсем скоро Начо ще прихване ковидивитнайси и ще протакаме две-три годинки......после е ясно.

13

Анонимен

преди 7 месеца

100% Панталееви са били предупредени, че полицията ще нахлуе у тях. Даже си представям как шефа на полицията е звъннал, "Неудобно ми е шефе, ама наредиха да дойдем у вас после." Уважавани граждани са тези хора.

12

Бай Петко

преди 7 месеца

Много Начо Панталеевци в тоз Лясковец уа!

11

До 7

преди 7 месеца

Смърт при ПТП не е предумишлено убийство. Отнемането на коли от еврокомунистите цели да се ограничи мобилността на населението и да се върне жителството.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Престарали са се от полицията, човека си има явно и двойници като Путин!

9

Анонимен

преди 7 месеца

На снимкята средностатестически екземпляра на "прехода и демокрацията" : тяло на бидонь, брадясал, къса коса тъмни очилки и нещо я оръжие я наркотик за да се покаже колко е як и че не го интересуват некви измислени закони. И няма значение бхаратец ли е или бълхарин - едно към едно си приличат.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Родната полиция от едната страна и мутрите роми от другата. Разбира се, нито колата е била негова, нито пистолета, а на свое има няма и стотинка. А обвинението е, че е изгубил контрол над колата защото било мокро. Мислех, че ще получи условна присъда, но по-скоро ще се размине с няколко точки в талона. Пък после ще му вземат по-хубава кола. Защо един път не вземат да се блъснат този и онзи с поршето при Царево, че поне единият да си изпати.

7

Анонимен

преди 7 месеца

До До 1. От катастрофа до катастрофа има разлика.