110

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 117 -" НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С РОМСКИТЕ МАХАЛИ,КЪДЕТО И БЕЗ ТОВА ТОК НЕ СЕ ПЛАЩА.. " Ами как какво ,за тях шок пък съвсем няма да има ,те така или иначе не го плащат ,без значение каква е цената и на каква борса е :))))

109

Русофил

преди 7 месеца

Ленин е хетеро и има деца от надя крупская

108

КВИ БАНАНИ БЕ?

преди 7 месеца

ПРИ ТОШО СИ БЕШЕ ГОТ - ГЛЕДАХ СИ ПРАСЕ НА БАЛКОНА И ПАТКИ ВЪВ ВАНАТА, В ХОЛА КОКОШЧИЦИ НОСАЧКИ И СИ ИМАХ МЕСО, КОЛБАСИ И ЯЙЦА КАТО СЕГА В КАУФЛАНД. А ДЪНКИТЕ 20 ДОЛАРА В КОРЕКОМ ПО 3.50 - ПОЛОВИН ЗАПЛАТА! ГОЛЯМ КЕФ БЕШЕ. СААМО АЗ ИМАХ КОЛА В МАХАЛАТА - ТРАБАНТ!!! ЙЕЕЕ!

107

Икономист

преди 7 месеца

Емигрирайте сега,че след 3 години, парите няма да ви стигнат за терминал 2!

106

до 99

преди 7 месеца

В Русия нямало гей паради,ама за сметка на това има мавзолей в центъра на Мацква с мумията на най-известния гей сифилистик и крепостните се редят на опашка да му се кланят.Та кой е по по *** другарю ?

105

Анонимен

преди 7 месеца

НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА Е ТАКА...АЗ СЪМ ЖИВЯЛ В АНГЛИЯ И ТАМ ТОКЪТ ДОРИ СЕ ПРЕДПЛАЩА КАТО НАЕМА НА ЖИЛИЩЕТО...НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С РОМСКИТЕ МАХАЛИ,КЪДЕТО И БЕЗ ТОВА ТОК НЕ СЕ ПЛАЩА...

104

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението?

103

Анонимен

преди 7 месеца

"и няма да има шоково поскъпване на тока за бита" Е няма разбира се ,2-3 пъти по-скъп ток какъв шок е ? Айде стига спекулации ,а и Денков каза ,че въобще няма да поскъпне .

102

Анонимен

преди 7 месеца

не ме интересува и без това харча малко, в краен случай имам план как да не плащам нищо, ни данъци ни ток ...

101

Анонимен

преди 7 месеца

Частният сектор в еврозоната се е свил през октомври с най-бърз темп от последните три години

100

Анонимен

преди 7 месеца

Днес виждаме абсолютно разрушаване на митовете за запада. Такова падение на уважението към запада и към САЩ никога не е имало в света. С Байдън вече никой не говори, Блинкен го гонят, а скоро може и да започнат да ги замерят с обувки, както беше при пресконференцията на Буш. А Европа вече на никой не е интересна, на тях никой не им обръща внимание, те нямат думата.

99

Американофил

преди 7 месеца

Ще се топлите под двигателите на страйкерите ни ;)

98

Анонимен

преди 7 месеца

Институтът "Пойнтър" и неговата инициатива за дигитална медийна грамотност "Бъди МедияУайз" организираха на 30 октомври в София, България, събитие за стартиране на дейностите по отпускане на безвъзмездни средства в размер на 900 000 долара в подкрепа на усилията за медийна грамотност в балканската страна.

97

КУКУ ПЕНСИОНЕР

преди 7 месеца

НЕ МИ ПУКА, ДО ТОГАВА ЩЕ МИ ВДИГНАТ ПЕНСИЯТА ДВОЙНО. И БЕЗ ТОВА СИ ХВЪРЛЯМ РЕДОВНО ПАРИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНА, ИЛИ ГИ ОСТАВЯМ ДО КОФАТА ЗА ***. ПОМАГАМ НА МИЛИЦИЯТА ДА ЛОВИ ИЗМАМНИЦИ. АМА НЕ МОГАТ ДА ХВАНАТ АСЕН И КИРО - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ?

96

Кире харвардо

преди 7 месеца

КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!

95

Анонимен

преди 7 месеца

А това ще помогне ли на контранастъплението ?

94

Анонимен

преди 7 месеца

До колкото съм чувал българите били толкова първобитен народ че електричество даже не им тябвало....виж, кимюр и цепеници много се ползвали...

93

Българин

преди 7 месеца

Алцек е емигрирал в Бавария със 120 хиляди българи! Предлагам 6 милиона българи да направим същото!

92

Тодор Живков

преди 7 месеца

Здравейте тyзeмци! Вкусни ли са бананите! Нали усещате, че увеличение на доходите няма да има. Хa ха ха хаааа! A цените ще растат! Ха ха ха хаааа!

91

10.11.1989

преди 7 месеца

В Кауфланд има банани на прИмоция по 1,95 оката........все пак за това някои екземпляри скачаха като макаци по площадите!